vairass Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Διχασμένη προσωπικότητα;.. Δεν κατάλαβες μάλλον... Είναι στο όνομα μου ή δεη κανονικά οκ; Ο λογιστής όταν έκανε την αίτηση δεν είχε έτοιμα τα τελευταία νούμερα της ΔΕΗ.... Οπότε στην Αιτηση δεν τα έβαλε... Εγώ στην ουσία έχω την ΔΕΗ από την αρχή του συμβολαίο αλλά δεν το ξέρει το κράτος.. Κατάλαβες;
Diinekis21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, manzana είπε Ναι σορρυ εγω δεν το εγραψα σωστα. Την αιτηση την εκανα τον Απριλιο με δικαιωμα αναδρομικων απο το Φεβρουαριο. Τελευταια φορα πληρωθηκα τελος Σεπτεμβριου. Αρχες Οκτωβρη ηρθε το μειλ με την ενημερωση για μη αυτοματη ανανεωση, εκανα ξανα την αιτηση η οποια εγκριθηκε. Την Παρασκευη που μπηκε η δοση δεν πληρωθηκα, οποτε καταλαβαινω πως οσοι ανηκουν στην ιδια κατηγορια θα ξαναπαρουμε λεφτα τελος Νοεμβριου. Κανονικά πρέπει να πληρωθείς και τον Οκτώβρη. Μπες στην αίτηση να δεις, γράφει κάτω κάτω τις εντολές πληρωμής. Μπορεί να έχει καθυστερήσει η τράπεζα σου. Αλλιώς πέρνα από το δήμο/κέντρο κοινότητας με ΑΜΚΑ/ΑΦΜ να το δείτε. 10 λεπτά πριν, vairass είπε Δεν κατάλαβες μάλλον... Είναι στο όνομα μου ή δεη κανονικά οκ; Ο λογιστής όταν έκανε την αίτηση δεν είχε έτοιμα τα τελευταία νούμερα της ΔΕΗ.... Οπότε στην Αιτηση δεν τα έβαλε... Εγώ στην ουσία έχω την ΔΕΗ από την αρχή του συμβολαίο αλλά δεν το ξέρει το κράτος.. Κατάλαβες; Νομίζω ναι! Αφού την έχεις αλλάξει δεν έχεις θέμα. Θα το δει το σύστημα όταν γίνει ο έλεγχος. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από Diinekis21
vairass Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Κανονικά πρέπει να πληρωθείς και τον Οκτώβρη. Μπες στην αίτηση να δεις, γράφει κάτω κάτω τις εντολές πληρωμής. Μπορεί να έχει καθυστερήσει η τράπεζα σου. Αλλιώς πέρνα από το δήμο/κέντρο κοινότητας με ΑΜΚΑ/ΑΦΜ να το δείτε. Νομίζω ναι! Αφού την έχεις αλλάξει δεν έχεις θέμα. Θα το δει το σύστημα όταν γίνει ο έλεγχος. Αυτόματα πως θα το δει;
Diinekis21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 33 λεπτά πριν, vairass είπε Αυτόματα πως θα το δει; Θα τραβήξει την αλλαγή το σύστημα. Δεν έχουν αποσαφηνίσει τι και πως πάντως. Αλλά για να λέει ότι έχεις μέχρι 31/12 να πάρεις τη ΔΕΗ στο όνομα σου, σημαίνει ότι θα κάνουν νέο έλεγχο τον Ιανουάριο για αυτή τη συνθήκη.
manzana Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε Κανονικά πρέπει να πληρωθείς και τον Οκτώβρη. Μπες στην αίτηση να δεις, γράφει κάτω κάτω τις εντολές πληρωμής. Μπορεί να έχει καθυστερήσει η τράπεζα σου. Αλλιώς πέρνα από το δήμο/κέντρο κοινότητας με ΑΜΚΑ/ΑΦΜ να το δείτε. Έχεις δίκιο, μπήκα στην αίτηση και όντως φαίνεται ότι πληρώθηκα και αυτό το μήνα, οπότε πρέπει να δω με την τράπεζα τί έχει γίνει (όπως είπες κι εσύ για πιθανή καθυστέρηση). Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. 1
kostakiss Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 μου διεκοπηκε το επιδομα τον σεπτεμβριο ενω εχω συμβολαιο μεχρι 12/2019. μου ηρθε μειλ οτι κοβεται αυτοματα γιατι δεν εχω ενεργο συμβολαιο εως 03/2020. επειδη παιζει να αφησω το σπιτι,αλλα ισως μεινει φιλος μου με τα στοιχεια μου,αν κανω ανανεωση συμβολαιου+αλλαγη παροχου ρευματος ,θα μπει ανδρομικα για τους μηνες που δεν το ελαβα?
Diinekis21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, kostakiss είπε θα μπει ανδρομικα για τους μηνες που δεν το ελαβα? Όχι
kostakiss Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 3 hours ago, Diinekis21 said: Όχι άρα τώρα πότε ξανά έχω το δικαίωμα να το λάβω?
johnnyman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Καλημερα παιδια!Εμενα το συμβολαιο του σπιτιου ληγει το 2020 τελη σεπτεμβριου. Να ζητησω την σπιτονυκοκοιρα μου απο τωρα να κανει ανανεωση συμβολαιου για να ειμαι οκ και του χρονου? Ευχαριστω!
Diinekis21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, kostakiss είπε άρα τώρα πότε ξανά έχω το δικαίωμα να το λάβω? Τον επόμενο μήνα από αυτόν που κάνεις την αίτηση, πληρώνεσαι. Αν κάνεις μέχρι 31/10, πληρώνεσαι Νοέμβρη. Αν κάνεις τον Νοέμβρη, πληρώνεσαι Δεκέμβρη.
vairass Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα παιδιά... Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;
LIGHT1NG Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, vairass είπε Καλημέρα παιδιά... Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο; Και δεν χαίρεσαι? 🤣
vairass Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Και δεν χαίρεσαι? 🤣 Ναι απλώς δδν έχω αλλάξει τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ... Είναι στο όνομα μου αλλά μέσα στην αίτηση όχι.
vairass Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Μάγκες δεν με αφήνει να επεξεργαστώ την αίτηση... Έμπλεξα
thant Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν κάποιος που από την αρχή έπαιρνε το επίδομα στέγασης, αλλά τον Σεπτέμβριο του έγινε διακοπή λόγω αλλαγής στα κριτήρια της οικογενειακής και οικονομικής κατάστασης, πότε δικαιούται να ξανακάνει αίτηση; Με την επόμενη φορολογική δήλωση; Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από thant
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα