Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλη Χρονια σε ολους ! Μολις εκανα νεα αιτηση και εχω μια απορια.

με τα σημερινα δεδομενα παιρνω τα 175 παλι

Το ποσό που έχει δηλωθεί στο μισθωτήριό σας είναι 390,00 €, το οποίο υπερβαίνει το μέγιστο δικαιούμενο ποσό για το Επίδομα Ενοικίου (175,00 €). Το ποσό που θα λαμβάνετε προσαρμόζεται στο ύψος του μέγιστου δικαιούμενου ποσού για το Επίδομα Ενοικίου (175,00 €)

Ειπαμε ομως οτι θα ανεβει το ποσο συντομα-εγω χανω για αυτο το εξαμηνο την αυξηση ;

Μου εκανε για 3η φορα αυξηση στο ενοικιο ο τυπος +20 ευρω

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

καλη Χρονια σε ολους ! Μολις εκανα νεα αιτηση και εχω μια απορια.

με τα σημερινα δεδομενα παιρνω τα 175 παλι

Το ποσό που έχει δηλωθεί στο μισθωτήριό σας είναι 390,00 €, το οποίο υπερβαίνει το μέγιστο δικαιούμενο ποσό για το Επίδομα Ενοικίου (175,00 €). Το ποσό που θα λαμβάνετε προσαρμόζεται στο ύψος του μέγιστου δικαιούμενου ποσού για το Επίδομα Ενοικίου (175,00 €)

Ειπαμε ομως οτι θα ανεβει το ποσο συντομα-εγω χανω για αυτο το εξαμηνο την αυξηση ;

Μου εκανε για 3η φορα αυξηση στο ενοικιο ο τυπος +20 ευρω

Κανείς δεν ξέρω τι θα γίνει...

Το πιθανότερο όμως είναι ότι η αίτηση σου είναι κλειδωμένη για 6 μήνες.

Σκέψου και το αντίστροφο σενάριο: αν δεν τα δικαιούσαι με τα νέα δεδομένα θα στα γυρεύουν πίσω?

Το δια ταύτα είναι ότι δεν μπορούσες να περιμένεις πότε θα ισχύσει η νέα κατάσταση.

Δες το συνέβη με την περίπτωση ΚΕΑ περισυ 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Κανείς δεν ξέρω τι θα γίνει...

Το πιθανότερο όμως είναι ότι η αίτηση σου είναι κλειδωμένη για 6 μήνες.

Σκέψου και το αντίστροφο σενάριο: αν δεν τα δικαιούσαι με τα νέα δεδομένα θα στα γυρεύουν πίσω?

Το δια ταύτα είναι ότι δεν μπορούσες να περιμένεις πότε θα ισχύσει η νέα κατάσταση.

Δες το συνέβη με την περίπτωση ΚΕΑ περισυ 

Δεν εχεις αδικο ναι...σε ευχαριστω

Δημοσ.

Ακόμα μάλλον δεν ενημερώθηκαν τα συστήματα με τα νέα πόσα. Επίσης δεν έχουν ανακοινωθεί και επίσημα (με κυα) τα νέα μέτρα και πόσα 

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Ακόμα μάλλον δεν ενημερώθηκαν τα συστήματα με τα νέα πόσα. Επίσης δεν έχουν ανακοινωθεί και επίσημα (με κυα) τα νέα μέτρα και πόσα 

ΔΕΝ υπάρχουν νέα πόσα.

Σενάρια είναι 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΔΕΝ υπάρχουν νέα πόσα.

Σενάρια είναι 

Εγω παντως θα τα παρω τα νεα ποσα σε 6 μηνες βρεξει χιονισει...οποτε ειμαι -20 ευρω καθε μηνα μετα την αυξηση.Δυσκολο χειμωνα θα εχουμε .

Δημοσ.

και γω μπηκα να δω απο αιτηση που ειχα κανει νοεμβριο η τιμη ειναι κλειδωμενη στα 175€.Σκεφτομαι αν μπορω να ακυρωσω την υπαρζον αιτηση κ να κανω νεα μηπως κ βγαλει με τα νεα ποσα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, soundou είπε

και γω μπηκα να δω απο αιτηση που ειχα κανει νοεμβριο η τιμη ειναι κλειδωμενη στα 175€.Σκεφτομαι αν μπορω να ακυρωσω την υπαρζον αιτηση κ να κανω νεα μηπως κ βγαλει με τα νεα ποσα.

σημερα εκανα νεα -τα ιδια ποσα βγαζει

• Confused 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Εγω παντως θα τα παρω τα νεα ποσα σε 6 μηνες βρεξει χιονισει...οποτε ειμαι -20 ευρω καθε μηνα μετα την αυξηση.Δυσκολο χειμωνα θα εχουμε .

ΝΑΙ.

Ίσως είσαι και τυχερός που ανανεώνεις ΤΩΡΑ γιατί ώσπου να καταλήξει το πράγμα θα χαθεί ένα 3μηνο 

9 λεπτά πριν, soundou είπε

ΔΕΝ υπάρχει απόφαση.

Μην ακυρώσεις 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

σεναρια ειναι. οπως το ποσο ΘΑ γινει ο βασικος μισθος τον Απριλιο, ποσο ΘΑ ειναι το νεο επιδομα ανεργιας κλπ.

Σταματηστε να βλεπετε ειδησεις που ειναι σεναρια. Δειτε καλυτερα μια ταινια/σειρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thermaikos4 είπε

σεναρια ειναι. οπως το ποσο ΘΑ γινει ο βασικος μισθος τον Απριλιο, ποσο ΘΑ ειναι το νεο επιδομα ανεργιας κλπ.

Σταματηστε να βλεπετε ειδησεις που ειναι σεναρια. Δειτε καλυτερα μια ταινια/σειρα.

Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές.

Τους κόφτες ψάχνουν ώστε το συνολικό ποσό μείνει ίδιο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...