Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που θα νοικιάζει είναι 45τετρ. Και το ιδιόκτητο απλά κλειστό -οχι κενο- (αν το νοικιάσει θα φανεί εισόδημα και θα χάσει ΚΕΑ). Το ιδιόκτητο είναι αρκετά μικρό (29τετρ.) γι αυτό θέλει να νοικιάσει μεγαλύτερο.

Επεξ/σία από gothic_waver
  • 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το συμβόλαιο μου λήγει σε 5 μήνες κι έτσι δε μπορώ να ανανεώσω το επίδομα ενοικίου που λήγει αυτόν τον μήνα. Αν προχωρήσω σε ανανεωση του συμβολαίου μου με συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη θα μπορέσω να πάρω το επίδομα για τους επόμενους 5 μήνες; 

Δημοσ.

Τους πέντε μήνες θα τους πάρεις σίγουρα, υπάρχει πιθανότητα να πάρεις και κάποιους επόμενους (μπορεί τους επόμενους έξι), ανάλογα με το πότε θα δηλωθεί λήξη του συμβολαίου, και μπορεί να μην τα ζητήσουν και πίσω.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 

Έχω μια ερώτηση για το νέα ποσά του επιδόματος στεγασης. Λέει αυξάνεται από 70 ευρώ στα 125 ευρώ. Και έπειτα ανάλογα την εισοδηματική κλίμακα κατά 75 ευρώ. 

Μέχρι τώρα ήταν 70 συν 35 ευρώ για κάθε ενήλικο μέλος. Ένα νοικοκυριό δύο ενηλίκων μελών με εισόδημα έως 10.500 ευρώ παίρνει 105 ευρώ. Άρα πλέον πόσα θα παίρνει; 125 σίγουρα ναι, μετά;

Δεν έχει διευκρινιστεί νομιζω ή κάνω λάθος;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Neoss είπε

Έχω μια ερώτηση για το νέα ποσά του επιδόματος στεγασης. Λέει αυξάνεται από 70 ευρώ στα 125 ευρώ. Και έπειτα ανάλογα την εισοδηματική κλίμακα κατά 75 ευρώ. 

Μέχρι τώρα ήταν 70 συν 35 ευρώ για κάθε ενήλικο μέλος. Ένα νοικοκυριό δύο ενηλίκων μελών με εισόδημα έως 10.500 ευρώ παίρνει 105 ευρώ. Άρα πλέον πόσα θα παίρνει; 125 σίγουρα ναι, μετά;

Τον άλλο μήνα με το καλό 

Δημοσ.
Στις 26/12/2024 στις 6:19 ΜΜ, Neoss είπε

Η αύξηση πάντως από 70 σε 125 είναι της τάξης του 70%. Αν είναι να εφαρμοστεί το ίδιο ποσοστό για το επιπλέον μέλος, μιλάμε για +25€, δηλαδή σύνολο 150€ από 105 που είναι τώρα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, washcloud είπε

Η αύξηση πάντως από 70 σε 125 είναι της τάξης του 70%. Αν είναι να εφαρμοστεί το ίδιο ποσοστό για το επιπλέον μέλος, μιλάμε για +25€, δηλαδή σύνολο 150€ από 105 που είναι τώρα.

Άλλο είναι το ερώτημα:

Γνωστος μου μένει μόνος του και παίρνει μέχρι σήμερα τα 70€.

Πρέπει να κάνει αίτηση μέχρι 31 Δεκεμβρίου. Θα πάρει λοιπόν τα 70€.

Όταν τον Ιανουάριο Φεβρουάριο αλλάξει το ποσό στα 125€ (εφόσον πληρούνται βέβαια οι νέες προϋποθέσεις), τι θα γίνει?

Θα πρέπει να περιμένει το 6μηνο ?

Δημοσ.

Για να είσαι σε ενοίκιο και να παίρνεις το επίδομα, σίγουρα δεν γίνεται να μένεις μόνος σου, γιατί έχει όριο εισοδήματος 7.000€.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

παντως το παραπανω ειναι σιγουρο απο οτι καταλαβα

Θα υπάρξουν νέα κριτήρια και αν τα καλύπτεις, θα πάρεις περισσότερα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

παντως το παραπανω ειναι σιγουρο απο οτι καταλαβα

+60€ εσυ και +30% το καθε παιδι.

οποτε απο 70€ πας 120€ εσυ + 35 η σύζυγος  +45 + 45 τα 2 παιδια 

συνολο 245€.ετσι το καταλαβαινω εγω.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, soundou είπε

+60€ εσυ και +30% το καθε παιδι.

οποτε απο 70€ πας 120€ εσυ + 35 η σύζυγος  +45 + 45 τα 2 παιδια 

συνολο 245€.ετσι το καταλαβαινω εγω.

Εκτός αν τον κόψει κάποιος κόφτης 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...