GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 39 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Όλα τα μετράνε πλέον αυτη η κυβέρνηση. Στις προηγούμενες δεν τα μετρούσαν. Το θυμάμαι γιατί την πάτησα και εγώ. Δεν συμφέρει να δουλεύεις πλέον. Ναι, αφού τα επιδόματα είναι καλά.
Boubis1411 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 47 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ναι, αφού τα επιδόματα είναι καλά. Εννοείται... Άνεργος χίλιες φορές φίλε
washcloud Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, johnnyman είπε Για 14.126 έβγαλε οπότε για 127 ευρώ.... Μακάρι να μπορέσει να κάνει κάτι ο λογιστής. Γίνεται όπως είπε να μειώσει λίγο τα εισοδήματα πχ αυτά τα 127 ευρώ? Μια γνωστή μου πάντως ίδια περίπτωση δεν της μέτρησαν την αποζημίωση του άντρα της στο επίδομα στέγασης και το πήρε ενώ στο επίδομα παιδιού την έκοψαν. Πολύ περίεργο. Δεν ξέρω αν γίνεται να τα μειώσει "αναδρομικά" (ούτε αν γενικά μπορεί - ίσως θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τις δουλειές σας να σας,,,,κάνουν μια μικρή μείωση μισθού, τόση ώστε να μην ξεπερνάτε τα 14 χιλιάρικα. Από την άλλη, όπως είπα, δεν ξέρω πότε θ' αρχίσουν τα συστήματα να "συνεννοούνται" μεταξύ τους, και να δει την φετινή δήλωση. Ίσως λοιπόν τέλος Σεπτέμβρη, να βλέπουν ακόμη τα στοιχεία της περσινής δήλωσης, για τα εισοδήματα του '20. Δεν έχω ιδέα πως λειτουργούν ολ' αυτά και πιθανώς ούτε κι ο μέσος λογιστής, εκτός κι αν είναι γατόνι κι έχει άκρες/πληροφόρηση σχετική. Ίσως λοιπόν τον Σεπτέμβρη να μην στο κόψουν, αλλά να στο κόψουν το επόμενο 6μηνο, εκτός κι αν μέχρι τότε προλάβεις να κάνεις την τροποποιητική και όντως μπορέσεις να κατέβεις 127 Ευρώ. Δεν αποκλείεται αυτή να είναι κι η απάντηση για την γνωστή σου - να έχει σημασία το ποιό σύστημα πότε είδε ποια στοιχεία....Αν έχεις "όρεξη", στείλε μέιλ στην σχετική υπηρεσία, ΟΠΕΚΑ νομίζω, και ρώτα τί ακριβώς κοιτάνε και πότε. Κι αν σου απαντήσουν, ενημέρωσε κι εδώ...). Απλά ΑΝ μπορεί να κάνει κάτι κάποιος, αυτός είναι ένας (καπάτσος) λογιστής....Αν ο δικός σου δεν είναι και τόσο τζιμάνι, ρώτα κανέναν δικό σου άνθρωπο αν έχει λογιστή πιο προκομμένο, να ρωτήσετε αυτόν... 1
johnnyman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, washcloud είπε Δεν ξέρω αν γίνεται να τα μειώσει "αναδρομικά" (ούτε αν γενικά μπορεί - ίσως θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τις δουλειές σας να σας,,,,κάνουν μια μικρή μείωση μισθού, τόση ώστε να μην ξεπερνάτε τα 14 χιλιάρικα. Από την άλλη, όπως είπα, δεν ξέρω πότε θ' αρχίσουν τα συστήματα να "συνεννοούνται" μεταξύ τους, και να δει την φετινή δήλωση. Ίσως λοιπόν τέλος Σεπτέμβρη, να βλέπουν ακόμη τα στοιχεία της περσινής δήλωσης, για τα εισοδήματα του '20. Δεν έχω ιδέα πως λειτουργούν ολ' αυτά και πιθανώς ούτε κι ο μέσος λογιστής, εκτός κι αν είναι γατόνι κι έχει άκρες/πληροφόρηση σχετική. Ίσως λοιπόν τον Σεπτέμβρη να μην στο κόψουν, αλλά να στο κόψουν το επόμενο 6μηνο, εκτός κι αν μέχρι τότε προλάβεις να κάνεις την τροποποιητική και όντως μπορέσεις να κατέβεις 127 Ευρώ. Δεν αποκλείεται αυτή να είναι κι η απάντηση για την γνωστή σου - να έχει σημασία το ποιό σύστημα πότε είδε ποια στοιχεία....Αν έχεις "όρεξη", στείλε μέιλ στην σχετική υπηρεσία, ΟΠΕΚΑ νομίζω, και ρώτα τί ακριβώς κοιτάνε και πότε. Κι αν σου απαντήσουν, ενημέρωσε κι εδώ...). Απλά ΑΝ μπορεί να κάνει κάτι κάποιος, αυτός είναι ένας (καπάτσος) λογιστής....Αν ο δικός σου δεν είναι και τόσο τζιμάνι, ρώτα κανέναν δικό σου άνθρωπο αν έχει λογιστή πιο προκομμένο, να ρωτήσετε αυτόν... Θα μιλήσω Δευτέρα με τον λογιστή και θα στείλω και mail στον οπεκα. Όπως και να χει θα ενημερώσω και εδώ. Σε ευχαριστώ πολύ.
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, washcloud είπε Δεν ξέρω αν γίνεται να τα μειώσει "αναδρομικά" (ούτε αν γενικά μπορεί - ίσως θα πρέπει να συνεννοηθείτε με τις δουλειές σας να σας,,,,κάνουν μια μικρή μείωση μισθού, τόση ώστε να μην ξεπερνάτε τα 14 χιλιάρικα. Από την άλλη, όπως είπα, δεν ξέρω πότε θ' αρχίσουν τα συστήματα να "συνεννοούνται" μεταξύ τους, και να δει την φετινή δήλωση. Ίσως λοιπόν τέλος Σεπτέμβρη, να βλέπουν ακόμη τα στοιχεία της περσινής δήλωσης, για τα εισοδήματα του '20. Δεν έχω ιδέα πως λειτουργούν ολ' αυτά και πιθανώς ούτε κι ο μέσος λογιστής, εκτός κι αν είναι γατόνι κι έχει άκρες/πληροφόρηση σχετική. Ίσως λοιπόν τον Σεπτέμβρη να μην στο κόψουν, αλλά να στο κόψουν το επόμενο 6μηνο, εκτός κι αν μέχρι τότε προλάβεις να κάνεις την τροποποιητική και όντως μπορέσεις να κατέβεις 127 Ευρώ. Δεν αποκλείεται αυτή να είναι κι η απάντηση για την γνωστή σου - να έχει σημασία το ποιό σύστημα πότε είδε ποια στοιχεία....Αν έχεις "όρεξη", στείλε μέιλ στην σχετική υπηρεσία, ΟΠΕΚΑ νομίζω, και ρώτα τί ακριβώς κοιτάνε και πότε. Κι αν σου απαντήσουν, ενημέρωσε κι εδώ...). Απλά ΑΝ μπορεί να κάνει κάτι κάποιος, αυτός είναι ένας (καπάτσος) λογιστής....Αν ο δικός σου δεν είναι και τόσο τζιμάνι, ρώτα κανέναν δικό σου άνθρωπο αν έχει λογιστή πιο προκομμένο, να ρωτήσετε αυτόν... Εφάπαξ είναι η επιβάρυνση αυτή. Γιατί να του κάνουν μείωση μισθού που θα παραμείνει και να επόμενα χρόνια ? 1
phanispal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Προφανώς εννοεί να του δίνουν τα υπόλοιπα στο χέρι.. 1
johnnyman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Το πρόβλημα παιδιά δεν ήταν ο μισθός αλλά η αποζημίωση που πήρε η γυναίκα μου τον Δεκέμβριο του 2021. Αυτό ήταν το πρόβλημα και έγινε όλο αυτό.
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, johnnyman είπε Το πρόβλημα παιδιά δεν ήταν ο μισθός αλλά η αποζημίωση που πήρε η γυναίκα μου τον Δεκέμβριο του 2021. Αυτό ήταν το πρόβλημα και έγινε όλο αυτό. Το ξέρουμε. Αλλά, είναι κάτι εφάπαξ.
johnnyman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το ξέρουμε. Αλλά, είναι κάτι εφάπαξ. Μακάρι να μπορέσει κάπως να μπαλωσει ο λογιστής αυτά τα 121 ευρώ. Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάτι άλλο.
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, johnnyman είπε Μακάρι να μπορέσει κάπως να μπαλωσει ο λογιστής αυτά τα 121 ευρώ. Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάτι άλλο. Είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από μισθό?
johnnyman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από μισθό? Τα παραπάνω που βγήκαν είναι αποκλειστικά από την αποζημίωση. Δεν άλλαξε κάτι άλλο.
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, johnnyman είπε Τα παραπάνω που βγήκαν είναι αποκλειστικά από την αποζημίωση. Δεν άλλαξε κάτι άλλο. ΝΑΙ. Λέω, το εισόδημα που δηλώνεις είναι μόνο από μισθούς η υπάρχει και κάποιο ενοίκιο πχ ?
johnnyman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 55 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΝΑΙ. Λέω, το εισόδημα που δηλώνεις είναι μόνο από μισθούς η υπάρχει και κάποιο ενοίκιο πχ ? Όχι μόνο από μισθούς και το επίδομα του παιδιού. Γιατί?
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 24 λεπτά πριν, johnnyman είπε Όχι μόνο από μισθούς και το επίδομα του παιδιού. Γιατί? Γιατί για τους μισθούς, δίνει ΒΕΒΑΙΩΣΗ ο εργοδότης και είναι δύσκολο να 'πειραχτει'.
johnnyman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Γιατί για τους μισθούς, δίνει ΒΕΒΑΙΩΣΗ ο εργοδότης και είναι δύσκολο να 'πειραχτει'. Κατάλαβα.. Οπότε τι άλλο μένει και μπορεί να "πειραχτεί";
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα