soundou Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Εγραψα πιο πανω.πανω στο 6μηνο το σεπτεμβριο δεν ταιριαζε το εισοδημα μ με την αρχικη αιτηση.κ χρειαστηκε τροποποιητικη 1
vairass Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 14 ώρες πριν, soundou είπε Εγραψα πιο πανω.πανω στο 6μηνο το σεπτεμβριο δεν ταιριαζε το εισοδημα μ με την αρχικη αιτηση.κ χρειαστηκε τροποποιητικη Υπάρχει κάποιος τρόπος να μιλήσω μαζί τους; Εσύ λες σου ήρθε μήνυμα εμένα όχι, μη φάω καμιά πατάτα.
soundou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Σ γραφει οταν μπαινεις στην σελιδα αδυναμια ανανεωσης? Epidomastegasis.gr 1
vairass Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, soundou είπε Σ γραφει οταν μπαινεις στην σελιδα αδυναμια ανανεωσης? Epidomastegasis.gr Που το γράφει αυτό; βγάλε ένα screen οθόνης να καταλάβω. Δεν έχει λήξει ακόμα εμένα απλά τρέχω πριν γίνει καμία μακακια
soundou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, vairass είπε Που το γράφει αυτό; βγάλε ένα screen οθόνης να καταλάβω. Δεν έχει λήξει ακόμα εμένα απλά τρέχω πριν γίνει καμία μακακια Θα σου γραψει αν ανανεωθει αυτοματα η αν θα θελει καμια τροποποιητικη σαν εμενα 1
vairass Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, soundou είπε Θα σου γραψει αν ανανεωθει αυτοματα η αν θα θελει καμια τροποποιητικη σαν εμενα Πριν λήξει θα το γράψει;
vairass Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 50 λεπτά πριν, soundou είπε Τον 6 μηνα απο την στιγμη της αιτησης σ. Άντε να δούμε
theo93 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα, μου είχε κοπεί και εμένα και έκανα σήμερα την επέκταση μέχρι 30/4. Όταν μπαίνω και βάζω τον αριθμό της δήλωσης μου βγάζει: Ο έλεγχος μισθωτηρίων με τα παραπάνω κριτήρια δεν ήταν επιτυχής. Πρέπει να περάσει κάποιος χρόνος για να ενεργοποιηθεί η επέκταση? Έχω κάνει αποδοχή από μεριάς μου
christakos07 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 19 λεπτά πριν, vairass είπε Μπήκε η δόση; Σε μένα όχι.
vairass Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, soundou είπε Γτ να μπει σημερα;πεμτη ρε παλικαρια. Πέμπτη θα μπει; 7 λεπτά πριν, soundou είπε Γτ να μπει σημερα;πεμτη ρε παλικαρια. 9 λεπτά πριν, christakos07 είπε Σε μένα όχι. Ούτε σε εμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα