Boubis1411 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, lambroszekis είπε Ξέρουμε ποτέ θα δει τα νέα δεδομένα η εφαρμογή; Αυτό ρώτησα...
x_dimi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σας Εκανα πρώτη φορά αίτηση για το επιδομα. Δυστυχώς το ακινητο στο οποιο μπήκα είχε ήδη λογαριασμο της ΔΕΗ στο ονομα της εκμισθώτριας. Εκανα αίτηση μεταβιβασης ονόματος πριν 1 μηνα σχεδόν και ενώ σήμερα με ενημέρωσα απο την ΔΕΗ ότι έχουν περάσει τα στοιχεία μου και στο eBill φαινονται πλεον κανονικα σε μένα, στην αίτηση τώρα , ακόμα μου αναγράφει ότι " Ο αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος δεν ανήκει σε μέλος του νοικοκυριού ". Ενημερωτικά νέος λογαριασμός με τα νέα στοιχεία (τα δικά μου ) δεν έχει εκδοθεί . Δεν ξέρω αν έχει καποιο νόημα το αναφε΄ρω για καλο και για κακό. Να παω στο Κέντρο Κοινότητας ή να περιμένω 1-2 μέρες ακόμα μήπως το συστημα δει την μεταβίβαση;
lambroszekis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, x_dimi είπε Καλησπέρα σας Εκανα πρώτη φορά αίτηση για το επιδομα. Δυστυχώς το ακινητο στο οποιο μπήκα είχε ήδη λογαριασμο της ΔΕΗ στο ονομα της εκμισθώτριας. Εκανα αίτηση μεταβιβασης ονόματος πριν 1 μηνα σχεδόν και ενώ σήμερα με ενημέρωσα απο την ΔΕΗ ότι έχουν περάσει τα στοιχεία μου και στο eBill φαινονται πλεον κανονικα σε μένα, στην αίτηση τώρα , ακόμα μου αναγράφει ότι " Ο αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος δεν ανήκει σε μέλος του νοικοκυριού ". Ενημερωτικά νέος λογαριασμός με τα νέα στοιχεία (τα δικά μου ) δεν έχει εκδοθεί . Δεν ξέρω αν έχει καποιο νόημα το αναφε΄ρω για καλο και για κακό. Να παω στο Κέντρο Κοινότητας ή να περιμένω 1-2 μέρες ακόμα μήπως το συστημα δει την μεταβίβαση; Στο κουτάκι αριθμός παροχής κάνε μια δοκιμή.. Στον 11ψηφιο κωδικό πήγαινε στα δύο τελευταία ψηφία και αύξησε το κατά 1, αν τελειώνει σε 02, τώρα που έκανες νέα αίτηση ηλεκτροδοτησης είσαι η διαδοχη κατάσταση και ο αριθμός σου τελειώνει σε 03 1
x_dimi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, lambroszekis είπε Στο κουτάκι αριθμός παροχής κάνε μια δοκιμή.. Στον 11ψηφιο κωδικό πήγαινε στα δύο τελευταία ψηφία και αύξησε το κατά 1, αν τελειώνει σε 02, τώρα που έκανες νέα αίτηση ηλεκτροδοτησης είσαι η διαδοχη κατάσταση και ο αριθμός σου τελειώνει σε 03 Δυστυχώς τπτ ακομα. Θα πάρω μάλλον τηλέφωνο την κοινοτητα να δω μήπως γίνεται μέσω αυτών. Ευχαριστ'ω πολυ
phanispal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Μια ερώτηση: έχω την υπόνοια ότι στο εισόδημα δεν προσμετράει τα χρήματα που πήρες το προηγούμενο έτος. Δηλαδή όταν κάνεις αίτηση για επίδομα στέγασης δεν προσμετράει το επίδομα στέγασης που έπαιρνες την προηγούμενη χρονιά. Τα μετράει όμως αν κάνεις αίτηση π.χ. για ΚΟΤ. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος;
GREGORYMO Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 20 ώρες πριν, phanispal είπε Μια ερώτηση: έχω την υπόνοια ότι στο εισόδημα δεν προσμετράει τα χρήματα που πήρες το προηγούμενο έτος. Δηλαδή όταν κάνεις αίτηση για επίδομα στέγασης δεν προσμετράει το επίδομα στέγασης που έπαιρνες την προηγούμενη χρονιά. Τα μετράει όμως αν κάνεις αίτηση π.χ. για ΚΟΤ. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος; Δεν νομίζω ότι το ΚΕΑ αφαιρεί το επίδομα στέγασης. Είναι ανεξάρτητα επιδόματα.
phanispal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Εννοώ ότι πριν δύο χρόνια, στην αίτηση για το ΚΟΤ έβγαζε μεγαλύτερο εισόδημα απ' ότι στην αίτηση για το επίδομα στέγασης, και η διαφορά ήταν τα χρήματα που είχα λάβει την προηγούμενη χρονιά από το επίδομα στέγασης. Και αν θυμάμαι καλά, το ίδιο είχε γίνει και με το Α21. Για το ΚΕΑ δεν ξέρω, δεν έχω κάνει ποτέ. Το βασικό ερώτημα είναι πότε στο διάολο θα ενημερωθεί το σύστημα με τα περσινά εισοδήματα γιατί ακόμα βλέπει τα προπέρσινα.
Boubis1411 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Έκανα δήλωση 25/5/2021 και αυτοί στην αίτηση μου έχουν ακόμα τα προπέρσινα χρήματα. Τι γίνεται ποτε θα τα δουν;
phanispal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Εν τω μεταξύ στο Α21 πέρασε η φετινή δήλωση, σε ΚΟΤ και επίδομα στέγασης όχι. Τι διάολο.. 1
Boubis1411 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, phanispal είπε Εν τω μεταξύ στο Α21 πέρασε η φετινή δήλωση, σε ΚΟΤ και επίδομα στέγασης όχι. Τι διάολο.. Εμένα πουθενά... Ξέρεις αν πρπει να κάνω κάτι;
pazarhs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Ερώτηση και από εμένα! Ο εργοδότης, κοινοποίησε βεβαίωση αποδοχών για το 2020. Με τα εισοδήματα του 2020, δεν δικαιούμαι το επίδομα στέγασης, αυτό θα με επηρεάσει από τώρα ή κατά την εκκαθάριση της φορολογικής μου δήλωσης?
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 40 λεπτά πριν, pazarhs είπε Ερώτηση και από εμένα! Ο εργοδότης, κοινοποίησε βεβαίωση αποδοχών για το 2020. Με τα εισοδήματα του 2020, δεν δικαιούμαι το επίδομα στέγασης, αυτό θα με επηρεάσει από τώρα ή κατά την εκκαθάριση της φορολογικής μου δήλωσης? Δεν ξέρω τι ρόλο παίζει η κοινοποίηση που λες αλλά η ουσία είναι ότι θα μείνεις χωρίς επίδομα για 12 μήνες.
sithodor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, σε μένα πέρασε εχθές, η νέα φορολογική δήλωση. Όποιος περίμενε, ας του ρίξει μια ματια.
pazarhs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Δεν ξέρω τι ρόλο παίζει η κοινοποίηση που λες αλλά η ουσία είναι ότι θα μείνεις χωρίς επίδομα για 12 μήνες. Το γνωρίζω αυτό, το ερώτημα είναι άλλο, επειδή η φορολογική δήλωση θα γίνει τον Αύγουστο η κοινοποίηση της βεβαίωσης αποδοχών από τους εργοδότες επηρεάζει το επίδομα από τώρα? Δηλαδή δεν θα το λάβω για τον Ιούλιο?
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 25 λεπτά πριν, pazarhs είπε Το γνωρίζω αυτό, το ερώτημα είναι άλλο, επειδή η φορολογική δήλωση θα γίνει τον Αύγουστο η κοινοποίηση της βεβαίωσης αποδοχών από τους εργοδότες επηρεάζει το επίδομα από τώρα? Δηλαδή δεν θα το λάβω για τον Ιούλιο? Για τον Ιούλιο είναι δεδομένο ότι θα το πάρεις. ΥΓ. Το εξάμηνο σου πότε λήγει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα