vairass Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Άλλος ένας λογιστής που ζητά αμοιβή δίχως ντροπή. Κάντο μόνος σου ή πηγαίνετε σε άλλο λογιστή. (Κατανοώ βέβαια ότι θα ξαναπάτε στην ίδια λέγοντας της το ακόλουθο.. ) Καινούργιο ή τροποποίηση στο υπάρχον μισθωτήριο γίνεται και λαμβάνεις νέο αριθμό. Τον οποίο (νέο αριθμό μισθωτηρίου) χρησιμοποιείς στη νέα αίτηση. Το τροποποιημένο κοίτα να καλύπτει τουλάχιστον το διάστημα 1/4-30/9/20 και να το αποδεχτείτε και οι 2 στο taxisnet. Χμμ δε ξέρω αν λέει κάπου ισχύει μέχρι τότε. Δες τις πληρωμές στο κάτω μέρος, ποιο μήνα ξεκίνησαν και μέτρα. Η αυτόματη ανανέωση μπορεί να γίνει μία φορά. Μετά το πέρας του 2ου εξαμήνου κάνεις υποχρεωτικά νέα αίτηση. ληγει τον Μαιο ....αρα ποτε κανω ανανεωση ;;;
Diinekis21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 17 λεπτά πριν, vairass είπε ληγει τον Μαιο ....αρα ποτε κανω ανανεωση ;;; Εντός Μαϊου θα κάνεις νέα αίτηση. 1
vairass Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Εντός Μαϊου θα κάνεις νέα αίτηση. Οκ έχουμε μέλλον ακόμα
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε Άλλος ένας λογιστής που ζητά αμοιβή δίχως ντροπή. Κάντο μόνος σου ή πηγαίνετε σε άλλο λογιστή. (Κατανοώ βέβαια ότι θα ξαναπάτε στην ίδια λέγοντας της το ακόλουθο.. ) Καινούργιο ή τροποποίηση στο υπάρχον μισθωτήριο γίνεται και λαμβάνεις νέο αριθμό. Τον οποίο (νέο αριθμό μισθωτηρίου) χρησιμοποιείς στη νέα αίτηση. Το τροποποιημένο κοίτα να καλύπτει τουλάχιστον το διάστημα 1/4-30/9/20 και να το αποδεχτείτε και οι 2 στο taxisnet. Χθες ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι το αρχικό μισθωτήριο το είχε κάνει μόνος του. Να του πω να μπει στο taxisnet να κάνει καινούργιο ή τροποποίηση στο υπάρχον;
christakos07 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, phanispal είπε Χθες ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι το αρχικό μισθωτήριο το είχε κάνει μόνος του. Να του πω να μπει στο taxisnet να κάνει καινούργιο ή τροποποίηση στο υπάρχον; Ακριβώς.
afragorn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 15 ώρες πριν, phanispal είπε Χθες ο ιδιοκτήτης μου είπε ότι το αρχικό μισθωτήριο το είχε κάνει μόνος του. Να του πω να μπει στο taxisnet να κάνει καινούργιο ή τροποποίηση στο υπάρχον; Επέκταση στο υπάρχον πες του πατώντας το σύμβολο της πρόσθεσης (+) δίπλα στο μισθωτήριο. 2
phanispal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Και αυτό θα του βγάλει καινούργιο αριθμό μισθωτηρίου;
afragorn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, phanispal είπε Και αυτό θα του βγάλει καινούργιο αριθμό μισθωτηρίου; Aν θυμάμαι, ναι σου δίνει καινούργιο αριθμό που τροποποιεί το παλιό.
theo93 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, afragorn είπε Επέκταση στο υπάρχον πες του πατώντας το σύμβολο της πρόσθεσης (+) δίπλα στο μισθωτήριο. Μια offtopic ερώτηση. Επειδή ο σπιτονοικοκύρης είχε τσακωθεί με τον λογιστή του μου είχε δώσει τα στοιχεία του να τα προωθήσω στον δικό μου λογιστή για την επέκταση, μπορώ να το κάνω και μόνος μου; Την τελευταία φορά θυμάμαι είχε γίνει θυμάμαι μπήκα στο δικό μου και απλά έκανα κλικ στο αποδοχή.
afragorn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, theo93 είπε Μια offtopic ερώτηση. Επειδή ο σπιτονοικοκύρης είχε τσακωθεί με τον λογιστή του μου είχε δώσει τα στοιχεία του να τα προωθήσω στον δικό μου λογιστή για την επέκταση, μπορώ να το κάνω και μόνος μου; Την τελευταία φορά θυμάμαι είχε γίνει θυμάμαι μπήκα στο δικό μου και απλά έκανα κλικ στο αποδοχή. Είναι εύκολο εάν έχεις μία μικρή εμπειρία. Γιατί στην ανανέωση το μόνο που συμπληρώνεις είναι το νέο διάστημα και το ποσό του ενοικίου. 1
theo93 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 21 λεπτά πριν, afragorn είπε Είναι εύκολο εάν έχεις μία μικρή εμπειρία. Γιατί στην ανανέωση το μόνο που συμπληρώνεις είναι το νέο διάστημα και το ποσό του ενοικίου. Από την μεριά του ιδιοκτήτη και από την μεριά του ενοικιαστή είναι μόνο το κλικ της αποδοχής;
phanispal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 24 λεπτά πριν, afragorn είπε Γιατί στην ανανέωση το μόνο που συμπληρώνεις είναι το νέο διάστημα και το ποσό του ενοικίου. Επειδή εξετάζουμε με τον ιδιοκτήτη το ενδεχόμενο μείωσης του ενοικίου, γίνεται να αλλάξει και το ποσό απ' ότι καταλαβαίνω, ακόμα κι αν μιλάμε για επέκταση;
vairass Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, phanispal είπε Επειδή εξετάζουμε με τον ιδιοκτήτη το ενδεχόμενο μείωσης του ενοικίου, γίνεται να αλλάξει και το ποσό απ' ότι καταλαβαίνω, ακόμα κι αν μιλάμε για επέκταση; Πάνω σε αυτό έχω να ρωτήσω κ εγώ κάτι.. Έκανα συμβόλαιο τον Μάιο του 2019 το οποίο γράφει από τον επόμενο χρόνο 20 ευρώ αύξηση... Στο ηλεκτρονικό συμβόλαιο θα το αλλάξει η πρέπει να του πω εγώ; αλλιώς είναι σαν να κλέβει το κράτος, σωστά;
afragorn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, theo93 είπε Από την μεριά του ιδιοκτήτη και από την μεριά του ενοικιαστή είναι μόνο το κλικ της αποδοχής; Απο τη μεριά του ιδιοκτήτη γίνεται η επέκταση και ο ενοικιαστής το αποδέχεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα