nik416 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά ξανάνηγω το θέμα μήπως ακούσατε αν άλλαξαν τα κριτήρια για το επίδομα ενοικίου? Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από nik416
vairass Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Υπαρχει κάνα νέο σχετικά με την αλλαγή στο λογαριασμό της ΔΕΗ;;;; Εγώ από την αρχή είχα αλλάξει το όνομα απλά την ημέρα που έγινε το συμβόλαιο δεν είχα τον αριθμό παροχής και τελικά έβαλα του προηγούμενου για να πάρω άμεσα την επιδότηση. Πλέον μου έκαναν τον Νοέμβριο ανανέωση για ακόμα 6 μήνες αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τον αριθμό παροχής, είδαν ότι είναι στο όνομα μου η όχι; 1 λεπτό πριν, nik416 είπε Ρε παιδιά ξανάνηγω το θέμα μήπως ακούσατε αν άλλαξαν τα κριτήρια για το επίδομα ενοικίου? Αυτό που έγραψα ξέρω μόνο ότι θα πρπει η δεη να είναι στο όνομά σου.
christakos07 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 27/1/2020 στις 9:20 ΠΜ, GREGORYMO είπε Υπάρχει κάποια ειδοποιήση όταν λήγει το εξάμηνο η πρέπει να έχεις το νου σου ? Λαμβάνεις e-mail. 2 ώρες πριν, nik416 είπε Ρε παιδιά ξανάνηγω το θέμα μήπως ακούσατε αν άλλαξαν τα κριτήρια για το επίδομα ενοικίου? Μια αναζήτηση θα σου λύσει τις απορίες, αλλά: 1) Υποχρεωτική διαμονή 12 χρόνων για τους μετανάστες, πριν την υποβολή της αίτησης 2)Τα ανήλικα τέκνα πρέπει να φοιτούν σε όλες τις βαθμίδες υποχρεωτικής εκπαίδευσης 2 ώρες πριν, vairass είπε Υπαρχει κάνα νέο σχετικά με την αλλαγή στο λογαριασμό της ΔΕΗ;;;; Εγώ από την αρχή είχα αλλάξει το όνομα απλά την ημέρα που έγινε το συμβόλαιο δεν είχα τον αριθμό παροχής και τελικά έβαλα του προηγούμενου για να πάρω άμεσα την επιδότηση. Πλέον μου έκαναν τον Νοέμβριο ανανέωση για ακόμα 6 μήνες αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τον αριθμό παροχής, είδαν ότι είναι στο όνομα μου η όχι; Αυτό που έγραψα ξέρω μόνο ότι θα πρπει η δεη να είναι στο όνομά σου. Όταν λήξει το εξάμηνο σου και υποβάλλεις αίτηση ξανά, θα συμπληρώσεις τον σωστό αριθμό. Μέχρι τότε αφού είναι εγκεκριμένη, θα το παίρνεις κανονικά. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από christakos07 1
nik416 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Στις 2/2/2020 στις 12:21 ΠΜ, christakos07 είπε Λαμβάνεις e-mail. Μια αναζήτηση θα σου λύσει τις απορίες, αλλά: 1) Υποχρεωτική διαμονή 12 χρόνων για τους μετανάστες, πριν την υποβολή της αίτησης 2)Τα ανήλικα τέκνα πρέπει να φοιτούν σε όλες τις βαθμίδες υποχρεωτικής εκπαίδευσης Όταν λήξει το εξάμηνο σου και υποβάλλεις αίτηση ξανά, θα συμπληρώσεις τον σωστό αριθμό. Μέχρι τότε αφού είναι εγκεκριμένη, θα το παίρνεις κανονικά. Δηλαδή εμένα ο ένας είναι 2.5 χρόνων και ο άλλος γιος πάει προνιπιο φέτος. Δεν θα δίκαιουμε επίδομα?
christakos07 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, nik416 είπε Δηλαδή εμένα ο ένας είναι 2.5 χρόνων και ο άλλος γιος πάει προνιπιο φέτος. Δεν θα δίκαιουμε επίδομα? Ας σοβαρευτούμε λίγο. Φυσικα και θα δικαιούσαι.
Diinekis21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 2/2/2020 στις 12:21 ΠΜ, christakos07 είπε 1) Υποχρεωτική διαμονή 12 χρόνων για τους μετανάστες, πριν την υποβολή της αίτησης Είδα τα δημοσιεύματα αλλά όχι κάποια ΚΥΑ για την αλλαγή. Στις 2/2/2020 στις 12:21 ΠΜ, christakos07 είπε 2)Τα ανήλικα τέκνα πρέπει να φοιτούν σε όλες τις βαθμίδες υποχρεωτικής εκπαίδευσης Το ίδιο με πάνω, αλλά αναφέρουν ότι αυτό θα ισχύει από την επόμενη σχολική χρονιά (2020-2021). Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από Diinekis21
johnnyman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Kαλησπερα παιδια!Εχει ξαναυποθει αλλα επειδη δεν θυμαμαι μπορει να μου πει καποιος. Ο μαρτιος ειναι ο τελευταιος μηνας του 6μηνου και το συμβολαιο ληγει στις 30 σεπτεμβριου το 2020. Θα ανανεωθει αυτοματα η αιτηση για το 6μηνο απριλιος - Σεπτεμβριος? Ευχαριστω πολυ!
Diinekis21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 29 λεπτά πριν, johnnyman είπε Kαλησπερα παιδια!Εχει ξαναυποθει αλλα επειδη δεν θυμαμαι μπορει να μου πει καποιος. Ο μαρτιος ειναι ο τελευταιος μηνας του 6μηνου και το συμβολαιο ληγει στις 30 σεπτεμβριου το 2020. Θα ανανεωθει αυτοματα η αιτηση για το 6μηνο απριλιος - Σεπτεμβριος? Ευχαριστω πολυ! Αν δε συντρέχει άλλος λόγος, ναι. Σου έχει έρθει email & sms περί αυτού. Ή μπαίνεις στην αίτηση και βλέπεις τη κατάσταση της ή περνάς από δήμο/κέντρο κοινότητας με ΑΜΚΑ & ΑΦΜ για να μπουν αυτοί και να σου πουν.
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Εμένα δε μου ήρθε mail, μπήκα τώρα και λέει: Εγκεκριμένη (Σε μήνα λήξης ισχύος) Προσοχή! Η αίτησή σας δεν ήταν δυνατό να ανανεωθεί αυτόματα για το επόμενο εξάμηνο, καθώς από τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις διαπιστώνεται ότι έχουν επέλθει μεταβολές στα στοιχεία της αίτησης σας. Μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να υποβάλετε ΝΕΑ αίτηση. Μέχρι πότε έχω περιθώριο να κάνω τη νέα αίτηση; 31 Μαρτίου;
antbyron Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Γιατί 19 λεπτά πριν, phanispal είπε Εμένα δε μου ήρθε mail, μπήκα τώρα και λέει: Εγκεκριμένη (Σε μήνα λήξης ισχύος) Προσοχή! Η αίτησή σας δεν ήταν δυνατό να ανανεωθεί αυτόματα για το επόμενο εξάμηνο, καθώς από τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις διαπιστώνεται ότι έχουν επέλθει μεταβολές στα στοιχεία της αίτησης σας. Μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να υποβάλετε ΝΕΑ αίτηση. Μέχρι πότε έχω περιθώριο να κάνω τη νέα αίτηση; 31 Μαρτίου; Γιατί έχεις περιθώριο μέχρι 31 Μαρτίου; Όποτε θέλεις δεν κάνεις την αίτηση; Και εμένα είναι σε μήνα λήξης ισχύος αλλά στις επιπλέον πληροφορίες λέει ότι έχει ανανεωθεί για ένα επιπλέον εξάμηνο. Οπότε είμαι εντάξη φαντάζομαι, δεν χρειάζεται να κάνω νέα αίτηση
spiritclay Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 εμένα μου γράφει εγκεκριμένη(Σε μήνα λήξης ισχύος) ληγει στις 31/3 αλλά δεν μου έχει έρθει κάποιο μέηλ ή σμσ
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, antbyron είπε Γιατί έχεις περιθώριο μέχρι 31 Μαρτίου; Όποτε θέλεις δεν κάνεις την αίτηση; Λογικά ισχύει και αυτό, απλά δεν ξέρω αν θα μπουν μετά αναδρομικά.
Diinekis21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, antbyron είπε Γιατί έχεις περιθώριο μέχρι 31 Μαρτίου; Όποτε θέλεις δεν κάνεις την αίτηση; Αίτηση κάνεις όποτε θέλεις. Αλλά οι πληρωμές αρχίζουν από τον επόμενο μήνα της αίτησης. 1 ώρα πριν, phanispal είπε Λογικά ισχύει και αυτό, απλά δεν ξέρω αν θα μπουν μετά αναδρομικά. Δεν υπολογίζει αναδρομικά το πρόγραμμα.
hurin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Σήμερα μου ήρθε αυτό το mail Αλλά μέσα στην εφαρμογή, μου γράφει "Η αίτηση έχει ανανεωθεί για ένα επιπλέον εξάμηνο. Το μισθωτήριο κλείνει 3ετία τέλος Μαίου. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από hurin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα