christakos07 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Lalakis1975 είπε ληγει 1/5/2022 Τέλεια. Τον Μάιο κάνετε νέα αίτηση, αφού η προηγούμενη ανανεώθηκε αυτόματα. 1
ougxar Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μολις ανοιξαν οι νεες δηλωσεις,αραγε ποτε θα μπορουμε να κανουμε αιτηση με τα νεα στοιχεια?
Lalakis1975 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 30 λεπτά πριν, ougxar είπε Μολις ανοιξαν οι νεες δηλωσεις,αραγε ποτε θα μπορουμε να κανουμε αιτηση με τα νεα στοιχεια? Όταν λες νέα στοιχεία;
Lalakis1975 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 12 λεπτά πριν, ougxar είπε Να αντλει τα εισοδηματα απο τη νεα δηλωση Αυτό είναι ένα θέμα όντως... Τα στοιχεία θα τα πάρουν αυτόματα η θα περιμένουν να κάνουμε δηλώσεις; Επίσης του 2019 στοιχεία;
tasosmponis Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, εγώ έκανα την φορολογική μου δήλωση για το 2020 την μεγάλη πέμπτη και ο λογιστής με ενημέρωσε ότι είμαι δικαιούχος του επιδόματος ενοικίου. Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις : 1. εάν γνωρίζετε πότε το epidomastegasis.gr θα αντλήσει τα οικονομικά στοιχεία της φορολογικής δήλωσης 2020(εισοδήματα 2019) διότι προσπαθώ να κάνω την αίτηση και μου την ακυρώνει αφού αντλεί τα στοιχεία της φορολογικής δήλωσης του 2019 (εισοδήματα 2018) και 2. στην αίτηση αναφέρει στους λόγους απόρριψης Ο αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος δεν ανήκει σε μέλος του νοικοκυριού τι αποδεικτικό χρειάζεται να προσκομίσω στον δήμο αφού έχω ξεκινήσει την διαδικασία αλλαγής ονόματος;
GREGORYMO Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 29 λεπτά πριν, tasosmponis είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά, εγώ έκανα την φορολογική μου δήλωση για το 2020 την μεγάλη πέμπτη και ο λογιστής με ενημέρωσε ότι είμαι δικαιούχος του επιδόματος ενοικίου. Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις : 1. εάν γνωρίζετε πότε το epidomastegasis.gr θα αντλήσει τα οικονομικά στοιχεία της φορολογικής δήλωσης 2020(εισοδήματα 2019) διότι προσπαθώ να κάνω την αίτηση και μου την ακυρώνει αφού αντλεί τα στοιχεία της φορολογικής δήλωσης του 2019 (εισοδήματα 2018) και 2. στην αίτηση αναφέρει στους λόγους απόρριψης Ο αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος δεν ανήκει σε μέλος του νοικοκυριού τι αποδεικτικό χρειάζεται να προσκομίσω στον δήμο αφού έχω ξεκινήσει την διαδικασία αλλαγής ονόματος; Τι εννοείς, έχεις ξεκινήσει την διαδικασία αλλαγής ονόματος ? 5 λεπτά πριν, AnaZab είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά! το ίδιο για το ρεύμα μου βγάζει κ εμένα,είναι του συστήματος το bug,πρέπει μέχρι τέλος του έτους να κάνετε την αλλαγή ονόματος,τουλάχιστον έτσι ήταν πέρυσι. Για το εισόδημα δεν γνωρίσω κάθε ποτε ενημερώνουν το σύστημα τους. Κανενας υπάλληλος του δήμου/κέντρο κοινότητας μήπως υπάρχει εδώ στο νήμα ; Το περιθώριο έως τέλος του έτους ισχύε για το 2019, που ήταν η 1' πρώτη χρονιά εφαρμογης του επιδόματος.
tasosmponis Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τι εννοείς, έχεις ξεκινήσει την διαδικασία αλλαγής ονόματος ? Το περιθώριο έως τέλος του έτους ισχύε για το 2019, που ήταν η 1' πρώτη χρονιά εφαρμογης του επιδόματος. Εννοώ ότι περιμένω κουριερ για την υπογραφή της σύμβασης
Lalakis1975 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 σε εμενα συναιβει κατι περιεργο....ενω ειχα την δεη απο την πρωτη ημερα στο ονομα μου τελικα δεν μπηκε...απο 1/5/2019 που μπηκα ειναι στο ονομα μου. Τωρα η αιτηση σε λιγο κλεινει χρονο, θα μπει αυτοματα η θα πρεπει να το γραψω εγω σε νεα αιτηση ξερουμε ; πηγα στο δημο και μου ειπαν μεχρι να ληξει η ετησια αιτηση δεν εχεις θεμα.
GREGORYMO Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, tasosmponis είπε Εννοώ ότι περιμένω κουριερ για την υπογραφή της σύμβασης Αναγκαστικά, θα περιμένεις. Αφού, έρθει ο courier και πάρει τα χαρτιά, στα πλαίσια της διαδικασίας, θα χρειαστεί να έρθει κάποιος να δει την ένδειξη στο ρολόι της ΔΕΗ και αυτό λόγω των συνθηκών μπορεί να καθυστερήσει λίγο. ΥΓ. Αν το είχες κάνει προ κορονοιο, θα γινόταν αμεσα.
Lalakis1975 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, AnaZab είπε Στο δήμο έχετε πάει πρόσφατα με τα μέτρα; Πριν τα μέτρα; Ναι κανονικά. Μου είπαν με την νέα αίτηση να το βάλω
tasosmponis Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Αναγκαστικά, θα περιμένεις. Αφού, έρθει ο courier και πάρει τα χαρτιά, στα πλαίσια της διαδικασίας, θα χρειαστεί να έρθει κάποιος να δει την ένδειξη στο ρολόι της ΔΕΗ και αυτό λόγω των συνθηκών μπορεί να καθυστερήσει λίγο. ΥΓ. Αν το είχες κάνει προ κορονοιο, θα γινόταν αμεσα. Ναι αλλά στον δήμο μόλις πάω για να αποδείξω ότι είναι στο όνομα μου τι χαρτί πρέπει να προσκομίσω; Την σύμβαση;
Lalakis1975 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, AnaZab είπε Αθήνα;δηλαδή δεν προχωρήσατε την αίτηση στο δήμο,σωστά κατάλαβα; Οχι λάθος. Βόρεια Ελλάδα. Υπάρχει ήδη αίτηση χωρίς αριθμο δεη αυτό είπα.
GREGORYMO Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, tasosmponis είπε Ναι αλλά στον δήμο μόλις πάω για να αποδείξω ότι είναι στο όνομα μου τι χαρτί πρέπει να προσκομίσω; Την σύμβαση; Μπορεί, να δεχθούν την σύμβαση. Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο, λόγω των συνθηκών. Μέχρι τώρα η αλλαγή ονόματος ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΤΑΝ σε λίγες ημέρες. 30 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε σε εμενα συναιβει κατι περιεργο....ενω ειχα την δεη απο την πρωτη ημερα στο ονομα μου τελικα δεν μπηκε...απο 1/5/2019 που μπηκα ειναι στο ονομα μου. Τωρα η αιτηση σε λιγο κλεινει χρονο, θα μπει αυτοματα η θα πρεπει να το γραψω εγω σε νεα αιτηση ξερουμε ; πηγα στο δημο και μου ειπαν μεχρι να ληξει η ετησια αιτηση δεν εχεις θεμα. Έχεις ΔΕΗ στο όνομα σου η ΟΧΙ ? Γιατί, αυτή είναι ΙΣΌΒΙΑ !
Lalakis1975 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μπορεί, να δεχθούν την σύμβαση. Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο, λόγω των συνθηκών. Μέχρι τώρα η αλλαγή ονόματος ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΤΑΝ σε λίγες ημέρες. Έχεις ΔΕΗ στο όνομα σου η ΟΧΙ ? Γιατί, αυτή είναι ΙΣΌΒΙΑ ! Φυσικά και έχω φίλε μου από πέρυσι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα