giannis_ps_21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Χαιρετώ τα πλήθη! Ψάχνω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών για να βλέπω βίντεο 4Κ (ταινίες). Ο υπολογιστής μου είναι λίγο παλιός αλλά θεωρώ ότι δεν θα έχω πρόβλημα. Επεξεργαστής amd fx 8350, 16gb ram ddr3 αν δεν με απατά η μνήμη μου, μητρική κάρτα μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή. Δεν παίζω παιχνίδια και ούτε πρόκειται να παίξω ποτέ. Σχεδιάζω κυρίως στον υπολογιστή αυτόν, πότε είναι συνδεδεμένος σε οθόνη 37" κ σε στιγμές χαλάρωσης σε tv 55 4k. Αυτή τη στιγμή είμαι με μια αρχαία nvidia gt 220 και γίνεται η δουλειά μου. Άρα για θέμα ταινιών θα γίνει η αλλαγή. Οπότε κάτι λογικό να καλύπτει αυτά που ζητάω θα ήθελα να μου προτείνετε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
tonkpils Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέχρι πόσα λεφτά διαθέτεις; Θα σου πρότεινα μία RX570 με 150 ευρώ. Εάν πας πιο κάτω δεν ξέρω αν θα μπορεί η κάρτα να ανταποκριθεί καλά στο 4κ https://www.skroutz.gr/s/17360094/Sapphire-Radeon-RX-570-8GB-Pulse-11266-66.html
giannis_ps_21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Τα χρήματα δεν τα ανέφερα επίτηδες. Είμαι διατεθειμένος να δώσω όσα χρειάζεται μιας και θα τη κρατήσω και αν αντέξει ίσως μπει κ σε επόμενο pc.
Aten-Ra Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για αυτά που θέλεις και μια GT1030 μια χαρά θα είναι. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από Aten-Ra
giannis_ps_21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μόνο αυτές οι δυο κάνουν για τη χρήση που ζητάω δηλ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα