Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, tuning123 είπε Που κατήντησε η Nokia , μπας και πουλήσει... Παντα έβγαζε και συσκευες αυτης της κατηγορίας. Την καταντια που την βλέπετε δεν ξερω. Απλα να γράψουμε κατι να ανεβαίνει o μετρητής μηνυμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuning123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, The_Prodigy είπε Παντα έβγαζε και συσκευες αυτης της κατηγορίας. Την καταντια που την βλέπετε δεν ξερω. Απλα να γράψουμε κατι να ανεβαίνει o μετρητής μηνυμάτων. Γνώμη μου και την εκφέρω. Εσύ ασχολείσαι και πιθανόν να θες να ανεβάσεις το μετρητή σου. "Επισκεψου" το προφίλ μου και πες μου αν ειμαι από αυτούς που γράφει για το μετρητή όπως λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, tuning123 είπε Γνώμη μου και την εκφέρω. Εσύ ασχολείσαι και πιθανόν να θες να ανεβάσεις το μετρητή σου. "Επισκεψου" το προφίλ μου και πες μου αν ειμαι από αυτούς που γράφει για το μετρητή όπως λες. Σιγα μην σου παρω και δαχτυλικα αποτυπώματα. :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν είχε ο Γιώργης Nokia 800 tough θα μπορούσαμε να δούμε και τι είχε γίνει μετά την τούμπα του minivan! Νομίζω θα ήταν εξαιρετική διαφημιστική καμπάνια για τη Nokia Quote "ο Γιώργης δεν είχε Nokia 800 tough. Μην την πάθεις σαν τον Γιώργη. Αποθανάτισε πλήρως τη στιγμή με ένα Nokia 800 tough." 🤣 Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από Paladin-}LoA{- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα