Προς το περιεχόμενο

Αντίγραφο αρχείων σε Cloud (?)

kormos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

Θα συνοψίσω την ερώτησή/απορία μου.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρχεία, ~50gb σε iOS.

Ποια είναι η καλύτερη αντίστοιχη εφαρμογή σε Android, για μεταφορά όλων των αρχείων εκεί, αυτόματο backup νέων με συγχρονισμό, επαφών, ημερολόγιο, σημειώσεων;;

Εχω στο μυαλό μου τα εξής:

OneDrive (υπάρχει η δυνατότητα χώρου 100gb)

OwnCloud (υπάρχει η δυνατότητα χώρου 150gb)

Google Drive (τα free 15gb ή 100gb)

.

Στα παραπάνω υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής σε iOS / Android περιβάλλον αντίστοιχα χωρίς «πολλές πολλές» αλλαγές;

.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kormos είπε

Στα παραπάνω υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής σε iOS / Android περιβάλλον αντίστοιχα χωρίς «πολλές πολλές» αλλαγές

Τι εννοείς? Τα αρχεία είναι αρχεία και όπου και αν βάλεις την αντίστοιχη cloud εφαρμογή θα έχεις πρόσβαση εκεί. Τώρα για ημερολόγιο και επαφές, αν φύγεις από google και πας σε iOS τα κάνεις export και import.

Επεξ/σία από zx1234r

12 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Τι εννοείς? Τα αρχεία είναι αρχεία και όπου και αν βάλεις την αντίστοιχη cloud εφαρμογή θα έχεις πρόσβαση εκεί. Τώρα για ημερολόγιο και επαφές, αν φύγεις από google και πας σε iOS τα κάνεις export και import.

Αυτη τη στιγμή είμαι σε iOS και θέλω να παω σε Android. Για το μελλοντικό αν επιστρέψω ok κατάλαβα τι και πως...

Για τώρα τι αντίστοιχο θα μπορούσε να υπάρχει σε Android ώστε να μεταφερθούν όλα τα αρχεία εκεί και να συνεχίζει να παίρνει backup τα νεα που θα δημιουργούνται;

Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

3 λεπτά πριν, kormos είπε

Αυτη τη στιγμή είμαι σε iOS και θέλω να παω σε Android. Για το μελλοντικό αν επιστρέψω ok κατάλαβα τι και πως...

Για τώρα τι αντίστοιχο θα μπορούσε να υπάρχει σε Android ώστε να μεταφερθούν όλα τα αρχεία εκεί και να συνεχίζει να παίρνει backup τα νεα που θα δημιουργούνται;

Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Φτιάχνοντας Gmail και συνδέοντας το στο κινητό, όλα γίνονται backup αυτόματα.

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Φτιάχνοντας Gmail και συνδέοντας το στο κινητό, όλα γίνονται backup αυτόματα.

Οπότε αν κατάλαβα καλά προτίνεις Google Drive και όχι OneDrive κλπ ε; 

1 λεπτό πριν, zx1234r είπε

Για μένα ναι. Αλλά δες τι θα σου πουν και άλλοι.

Το κρατάω αυτό!

Δεν είναι τίποτα τα 24€/έτος για 100gb μπροστά στην εξυπηρέτηση/οργάνωση.

.

Ευχαριστώ και πάλι!

Αν διαθέτεις OwnCloud μπορείς να μεταφέρεις εκεί συγχρονισμό αρχείων, επαφών, ημερολογίου και σημειώσεων. Αυτό είναι cross platform οπότε δε σε απασχολεί η εναλλαγή λειτουργικών, συνδέεις τις αντίστοιχες εφαρμογές και όλα στη θέση τους. Συν το τεράστιο πλεονέκτημα ότι στο OwnCloud δε σκανάρει/πασάρει σε τρίτους κανείς τα αρχεία σου.

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, angmar είπε

Αν διαθέτεις OwnCloud μπορείς να μεταφέρεις εκεί συγχρονισμό αρχείων, επαφών, ημερολογίου και σημειώσεων. Αυτό είναι cross platform οπότε δε σε απασχολεί η εναλλαγή λειτουργικών, συνδέεις τις αντίστοιχες εφαρμογές και όλα στη θέση τους. Συν το τεράστιο πλεονέκτημα ότι στο OwnCloud δε σκανάρει/πασάρει σε τρίτους κανείς τα αρχεία σου.

Καλή σημείωση αυτή. (έχω δικό μου χώρο οπότε γι αυτό το ανέφερα...)

18 ώρες πριν, kormos είπε

Το κρατάω αυτό!

Δεν είναι τίποτα τα 24€/έτος για 100gb μπροστά στην εξυπηρέτηση/οργάνωση.

.

Ευχαριστώ και πάλι!

Μπορείς να πας σε office 365 και OneDrive, με τριπλάσια βέβαια χρήματα και να πάρεις 1TB

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως στο δικο μ , χρησιμοποιω και google photos και icloud για τις φωτο. Διοτι κανω share με την κοπελα μ που εχει android.

Με εχει βολεψει παντως. Για αρχεια , παντα onedrive διοτι δουλευω excel word κτλ.

Για επαφες το icloud. το calendar icloud. αλλα μπορεις να τα κανεις export αυτα και import στο google account σου.

Επεξ/σία από alexakos89

2 ώρες πριν, enterhere είπε

Μπορείς να πας σε office 365 και OneDrive, με τριπλάσια βέβαια χρήματα και να πάρεις 1TB

Έχω ήδη 100gb

29 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Εγω παντως στο δικο μ , χρησιμοποιω και google photos και icloud για τις φωτο. Διοτι κανω share με την κοπελα μ που εχει android.

Με εχει βολεψει παντως. Για αρχεια , παντα onedrive διοτι δουλευω excel word κτλ.

Για επαφες το icloud. το calendar icloud. αλλα μπορεις να τα κανεις export αυτα και import στο google account σου.

Χρησιμοποιείς iCloud σε Android?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kormos είπε

Έχω ήδη 100gb

Χρησιμοποιείς iCloud σε Android?

χρησιμοποιω για photos icloud και google photos. κανω upload και στα 2 παραλληλα.

Για επαφες icloud και ημερολογιο.

Για αρχεια onedrive.

Καποια στιγμη π πηγα σε android για 2 μερες ολοκληρες, με το google photos ειχα ολες τις φωτο, και απλα εκανα export επαφες και calendar και import στο google account.

Δεν χρησιμοποησα icloud στο android

Επεξ/σία από alexakos89

9 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

χρησιμοποιω για photos icloud και google photos. κανω upload και στα 2 παραλληλα.

Για επαφες icloud και ημερολογιο.

Για αρχεια onedrive.

Καποια στιγμη π πηγα σε android για 2 μερες ολοκληρες, με το google photos ειχα ολες τις φωτο, και απλα εκανα export επαφες και calendar και import στο google account.

Δεν χρησιμοποησα icloud στο android

Μάλλον μπερδεύτηκα...

Απο υπολογιστή έκανες χρήση ή από 2η συσκευή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kormos είπε

Μάλλον μπερδεύτηκα...

Απο υπολογιστή έκανες χρήση ή από 2η συσκευή;

ΑΔΕΛΦΕ.

εχω iphone τωρα. 

Οταν ειχα το iphone 7 plus Εκανα sync τις φωτογραφιες και στο stock της apple αλλα και στο google photos που ειχα κατεβασμενο στο IPHONE.

Για επαφες - ημερολογιο εκανα στο icloud. Για αρχεια documents κτλ εκανα στο onedrive.

Οταν λοιπον εδωσα το iphone και πηγα σε mate 10 pro , κατεβασα το google photos και ειχα ολες τις φωτο μου εκει περα.

Εκανα export απο το icloud επαφες και ημερολογιο και τις περασε στο google account μεσω υπολογιστη. Νομιζω ομως οτι μπορεις πλεον να βαλεις icloud λογαριασμο σε andropid κινητο και να εχεις επαφες - ημερολογιο - email.

Κατεβασα excel word onedrive στο android και ειχα ολα τα αρχεια μου.

Αν δεν καταλαβες και τωρα η εγω πρεπει να παω σε γιατρο η εσυ

Επεξ/σία από alexakos89

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...