logistoulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, EllinarasGR είπε Τα sony κινητά έχουν άψογη διαχείριση μπαταρίας, μη βλέπετε μόνο το "μέγεθος" της. Η αλήθεια είναι ότι όχι, έχουν καλή διαχείριση ή μάλλον όχι κακή αλλά η μικρή μπαταρία είναι μικρή μπαταρία Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikcrf Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, logistoulis είπε Η αλήθεια είναι ότι όχι, έχουν καλή διαχείριση ή μάλλον όχι κακή αλλά η μικρή μπαταρία είναι μικρή μπαταρία Είχα σονυ σε κάποια φάση , η μπαταρία ήτανε σχετικά μικρή αλλά στην πράξη κρατούσε πολύ περισσότερο , την παραδεχόμενη σε αυτό το κομμάτι αλλά σχεδιαστικά για εμένα είναι τα πιο άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, logistoulis είπε Η αλήθεια είναι ότι όχι, έχουν καλή διαχείριση ή μάλλον όχι κακή αλλά η μικρή μπαταρία είναι μικρή μπαταρία ναι εχεις δικιο αλλα δε πεφτουν ευκολα,εχω στα χερια της γυναικας μου πλεον το πρωην z5c με αυτο το φουρνελο τον 810 επανω και δουλευει απο το 2016 και ειναι και σε αποδοση και απο αυτονομια σαν να το αναψες χθες. εντυπωσιακο ειναι ,του το αναγνωριζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tampatas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Ένα από τα πολλά που μου αρέσει είναι οτι η οθόνη δεν είναι 3D-curved να γίνεται της αντανάκλασης το κάγκελο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, georgerapp είπε ναι εχεις δικιο αλλα δε πεφτουν ευκολα,εχω στα χερια της γυναικας μου πλεον το πρωην z5c με αυτο το φουρνελο τον 810 επανω και δουλευει απο το 2016 και ειναι και σε αποδοση και απο αυτονομια σαν να το αναψες χθες. εντυπωσιακο ειναι ,του το αναγνωριζω. Ποιοτικά η μπαταρίες των Σόνυ κινητών είναι καλές δεν πέφτουν σε απόδοση με τον καιρό όπως άλλων εταιρειών Και πάλι όμως σε κάποιες περιπτώσεις το παρακάνουν Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, logistoulis είπε Ποιοτικά η μπαταρίες των Σόνυ κινητών είναι καλές δεν πέφτουν σε απόδοση με τον καιρό όπως άλλων εταιρειών Και πάλι όμως σε κάποιες περιπτώσεις το παρακάνουν ναι οπως το xz1 που εχω τωρα. ενω εχει αυτονομια στον Μ.Ο διαβαζεις 2700 και τρομαζεις,εαν βαζανε κατι παραπανω θα τους κοστιζε; καλα σε αυτο κανανε και πατατα. ειναι σχεδον 2 ετων και οπως ειναι φυσικο η μπαταρια αποκτα καποια ας πουμε αναγλυφα φουσκωματακια. πως το ξερω; για να το κανουν τοσο λεπτο κολλησανε το πανελ επανω της και τα βλεπω σε λευκο φοντο ισα ισα!!!! οσοι το πηγαν εγγυηση το φτιαχνουν αλλα εγω βαριέμαι . οσο κρατησει μωρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, stefstefan είπε Έχω να συναντήσω κάτοχο Sony κινητού εδώ και μια 5ετία τουλάχιστον Το ίδιο σκέφτομαι κ εγώ και μάλιστα πριν χρόνια όταν έβλεπα κάποιον με Sony αναρωτιόμουν για ποιόν λόγο το πήρε. Δεν το έχει καθόλου με τα κινητά. Κρίμα που εξαγόρασε την Ericsson , αν υπήρχε ακόμα αυτή η εταιρεία θα βλέπαμε κινηταρες! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Arkin είπε 6.1 σε αναλογια 21:9. Εχει πλατος 6.8 εκατοστα που ειναι το πλατος ενος 5ιντσου κινητου σε 16:9. Στο κρατημα δηλαδη θα ειναι αψογο. αλλα η οθονη θα ειναι σαν τηλεκοντρολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pacahontas III milagros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τωρα που η huawei ειναι ετοιμη να ψοφήσει, η ηδη ψόφια sony δεν εκμεταλλευεται την μοναδικη ευκαιρία να προωθήσει ενα σοβαρό κινητό μπας και σωθει... 21:9 χαλια Καμερα με εξογκώματα στο ιδιο σημείο με το iPhone ten ( προσφατα κλασσικα ακολουθησε και η samsung και κλασσικά το αντεγραψε ΚΑΙ ΑΥΤΌ , ενω παντα απο το πρωτο galaxy s ειχε τις καμερες στη μεση... ) τραγικά μπεζελ για bezelless Μετρια κάμερα Τραγικη μπαταρία Ιδια βαρετα εικονίδια και ui τα τελευταία δεκα χρόνια... Που να βρει λεφτά να προσλάβει κανα σοβαρό σχεδιαστη software Δεν πειράζει, Black friday 249€ και η ζωη θα συνεχισει να κυλά όπως παντα..... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από pacahontas III milagros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Eχουν μπλεξει τα μπουτια τους εκει στη sony με τις ονομασιες...Απο που κι ως που "5". Αυτο αποτελει μια άλλη εκδοση του 1 και το μονο που κανουν ειναι να μπερδευουν τον καταναλωτη. Ξεκινησαν μια νεα σειρα ονομασιας συσκευων και τα εχουν κανει ηδη μανταρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just for today Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Και με τιμη μονο 1.000.687.097 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntzes Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 6/9/2019 στις 1:09 ΠΜ, Runman είπε Eχουν μπλεξει τα μπουτια τους εκει στη sony με τις ονομασιες...Απο που κι ως που "5". Αυτο αποτελει μια άλλη εκδοση του 1 και το μονο που κανουν ειναι να μπερδευουν τον καταναλωτη. Ξεκινησαν μια νεα σειρα ονομασιας συσκευων και τα εχουν κανει ηδη μανταρα. Flagship = Xperia 1 Low End = Xperia 10 Αναμεσα στο 1 και το 10 ειναι το 5. Middle Range = Xperia 5 Τώρα πόσο μακρια μπορεί να παει με αυτή τη λογική είναι άλλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Ntzes είπε Flagship = Xperia 1 Low End = Xperia 10 Αναμεσα στο 1 και το 10 ειναι το 5. Middle Range = Xperia 5 Τώρα πόσο μακρια μπορεί να παει με αυτή τη λογική είναι άλλο θέμα. Kαι πάλι δε βγαζει νοημα, μοιάζει με προχειρη και προσκαιρη ονομασια τη στιγμή που η εταιρεια θελει να κανει ενα restart. Παντως με ενα ή δυο flagships τον χρονο που μας εχει συνηθισει η sony, βλεπω το flagship να φτανει τα "midrange" se 2,3 χρονια 😁 Παντως με 855/6ram δεν το λες midrange, ειναι κατι σαν το plus/pro και το απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα