1comment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα είναι ότι το pc δεν έχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης παρά μόνο με το καλώδιο. Τώρα προέκυψε ένα θέμα με την εμβέλεια του ρουτερ και πρέπει να το μεταφέρουμε σε άλλο χώρο. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να προμηθευτώ κάποια συσκευή για το pc; Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από 1comment
Realakias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, 1comment είπε Το πρόβλημα είναι ότι το pc δεν έχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης παρά μόνο με το καλώδιο. Τώρα προέκυψε ένα θέμα με την εμβέλεια του ρουτερ και πρέπει να το μεταφέρουμε σε άλλο χώρο. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να προμηθευτώ κάποια συσκευή για το pc; Powerline. Μεταφέρουν δεδομένα μέσω των καλωδίων ρεύματος.
1comment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Realakias είπε Powerline. Μεταφέρουν δεδομένα μέσω των καλωδίων ρεύματος. Με κάτι τέτοιο δεν θα κάνω δουλειά;
Realakias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 29 λεπτά πριν, M@dB0x είπε Πιο μακρυ καλωδιο δε μπορεις να περασεις? Αυτή είναι η πιο οικονομική και σταθερή λύση παρόλο που θα φαίνεται το καλώδιο. Αν δεν θες να δώσεις χρήματα τότε καλώδιο και είσαι ήσυχος για κάποια χρόνια (ανάλογα το τι θα τραβήξει το καλώδιο, κατοικίδια κτλ).
1comment Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 6/9/2019 στις 10:57 ΠΜ, Realakias είπε Αυτή είναι η πιο οικονομική και σταθερή λύση παρόλο που θα φαίνεται το καλώδιο. Αν δεν θες να δώσεις χρήματα τότε καλώδιο και είσαι ήσυχος για κάποια χρόνια (ανάλογα το τι θα τραβήξει το καλώδιο, κατοικίδια κτλ). Παράγγειλα ένα powerline βασικά. Καλώδιο δύσκολο. Πιστεύω ότι θα είμαι οκ με αυτό.
Realakias Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, 1comment είπε Παράγγειλα ένα powerline βασικά. Καλώδιο δύσκολο. Πιστεύω ότι θα είμαι οκ με αυτό. Η δεύτερη (βάσει απόδοσης) καλύτερη λύση και συγχρόνως η πιο καθαρή.
1comment Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, Realakias είπε Η δεύτερη (βάσει απόδοσης) καλύτερη λύση και συγχρόνως η πιο καθαρή. Όλα οκ με το powerline. Το έβαλα κιόλας. Ευτυχώς δεν πήρα στικάκι που σκεφτόμουν. Τα κουτιά να τα κρατήσω για την εγγύηση ε;
Realakias Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 7/9/2019 στις 3:06 ΜΜ, 1comment είπε Όλα οκ με το powerline. Το έβαλα κιόλας. Ευτυχώς δεν πήρα στικάκι που σκεφτόμουν. Τα κουτιά να τα κρατήσω για την εγγύηση ε; Δεν ξέρω. Εγώ έχω χώρο και για αυτό τα κρατώ μαζί με όλα τα ιντερνετοκαλωδιακα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα