Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα είναι ότι το pc δεν έχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης παρά μόνο με το καλώδιο. Τώρα προέκυψε ένα θέμα με την εμβέλεια του ρουτερ και πρέπει να το μεταφέρουμε σε άλλο χώρο. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να προμηθευτώ κάποια συσκευή για το pc;

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
3 ώρες πριν, 1comment είπε

Το πρόβλημα είναι ότι το pc δεν έχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης παρά μόνο με το καλώδιο. Τώρα προέκυψε ένα θέμα με την εμβέλεια του ρουτερ και πρέπει να το μεταφέρουμε σε άλλο χώρο. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να προμηθευτώ κάποια συσκευή για το pc;

Powerline. Μεταφέρουν δεδομένα μέσω των καλωδίων ρεύματος. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

Πιο μακρυ καλωδιο δε μπορεις να περασεις?

Αυτή είναι η πιο οικονομική και σταθερή λύση παρόλο που θα φαίνεται το καλώδιο. Αν δεν θες να δώσεις χρήματα τότε καλώδιο και είσαι ήσυχος για κάποια χρόνια (ανάλογα το τι θα τραβήξει το καλώδιο, κατοικίδια κτλ). 

Δημοσ.
Στις 6/9/2019 στις 10:57 ΠΜ, Realakias είπε

Αυτή είναι η πιο οικονομική και σταθερή λύση παρόλο που θα φαίνεται το καλώδιο. Αν δεν θες να δώσεις χρήματα τότε καλώδιο και είσαι ήσυχος για κάποια χρόνια (ανάλογα το τι θα τραβήξει το καλώδιο, κατοικίδια κτλ). 

Παράγγειλα ένα powerline βασικά. Καλώδιο δύσκολο. Πιστεύω ότι θα είμαι οκ με αυτό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1comment είπε

Παράγγειλα ένα powerline βασικά. Καλώδιο δύσκολο. Πιστεύω ότι θα είμαι οκ με αυτό. 

Η δεύτερη (βάσει απόδοσης) καλύτερη λύση και συγχρόνως η πιο καθαρή. 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Realakias είπε

Η δεύτερη (βάσει απόδοσης) καλύτερη λύση και συγχρόνως η πιο καθαρή. 

Όλα οκ με το powerline. Το έβαλα κιόλας. Ευτυχώς δεν πήρα στικάκι που σκεφτόμουν. Τα κουτιά να τα κρατήσω για την εγγύηση ε;

Δημοσ.
Στις 7/9/2019 στις 3:06 ΜΜ, 1comment είπε

Όλα οκ με το powerline. Το έβαλα κιόλας. Ευτυχώς δεν πήρα στικάκι που σκεφτόμουν. Τα κουτιά να τα κρατήσω για την εγγύηση ε;

Δεν ξέρω. Εγώ έχω χώρο και για αυτό τα κρατώ μαζί με όλα τα ιντερνετοκαλωδιακα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...