Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.    

Κοσμοκάρτα (η κλασική , όχι whats up)  και η υπηρεσία ομιλίας με 0,01€   προς 2 αριθμούς Κοσμοτέ. 

Το έχω ενεργοποιημένο απο παλιά,  θέλω να το απενεργοποιήσω.  Παίρνω στο 1330 , πατάω εκεί που λέει για την υπηρεσία,  έχει επιλογές όπου  με ενημερώνει για τους δυο αριθμούς που έχω δηλώσει, έχει επιλογή να τους αλλάξω,  αλλά καμιά επιλογή διακοπής της υπηρεσίας .  Ή έστω διαγραφής των 2 αριθμών.

Ξέρει κανεις τι συμβαίνει ?

Δημοσ.

Από όσο θυμάμαι ποτέ δεν υπήρχε επιλογή απενεργοποίησης.

Αν θέλεις μπορείς να κάνεις αυτό που έχω κάνει και εγώ, να δηλώσεις δύο αριθμούς που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις ποτέ. Εγώ έχω βάλει το κινητό ενός κλειδαρά 600 χλμ μακριά μου και το κινητό μιας πρώην.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kounga είπε

Καλησπέρα.    

Κοσμοκάρτα (η κλασική , όχι whats up)  και η υπηρεσία ομιλίας με 0,01€   προς 2 αριθμούς Κοσμοτέ. 

Το έχω ενεργοποιημένο απο παλιά,  θέλω να το απενεργοποιήσω.  Παίρνω στο 1330 , πατάω εκεί που λέει για την υπηρεσία,  έχει επιλογές όπου  με ενημερώνει για τους δυο αριθμούς που έχω δηλώσει, έχει επιλογή να τους αλλάξω,  αλλά καμιά επιλογή διακοπής της υπηρεσίας .  Ή έστω διαγραφής των 2 αριθμών.

Ξέρει κανεις τι συμβαίνει ?

Και γιατί να θες να τους καταργήσεις;

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Προφανώς έχει πάντα δωρεάν λεπτά ομιλίας, και δεν θέλει όταν καλεί τους συγκεκριμένους αριθμούς να του τρώει λεφτά από την κάρτα.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Προφανώς έχει πάντα δωρεάν λεπτά ομιλίας, και δεν θέλει όταν καλεί τους συγκεκριμένους αριθμούς να του τρώει λεφτά από την κάρτα.

Δικιο έχεις,αυτό δεν το σκέφτηκα.Οπότε η λύση που δόθηκε πριν με δυο αριθμούς που δεν καλείς είναι η καλύτερη αφου δεν αφήνει απενεργοποίηση της υπηρεσίας.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Δικιο έχεις,αυτό δεν το σκέφτηκα.Οπότε η λύση που δόθηκε πριν με δυο αριθμούς που δεν καλείς είναι η καλύτερη αφου δεν αφήνει απενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Τι να σου πω, εμένα πάντως μια χαρά με έχει βολέψει.

Δημοσ.

νομίζω το έχει αντικαταστήσει με μια παρόμοια υπηρεσία, όταν γραφτείς στη νέα παύει να ισχύει η παλιά.

δε θυμάμαι όνομα ψάξε στις διαθέσιμες υπηρεσίες κοσμοκάρτας και θα βρεις κάτι σχετικό.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 5/9/2019 στις 4:21 ΜΜ, Joshua21 είπε

Από όσο θυμάμαι ποτέ δεν υπήρχε επιλογή απενεργοποίησης.

Αν θέλεις μπορείς να κάνεις αυτό που έχω κάνει και εγώ, να δηλώσεις δύο αριθμούς που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις ποτέ. Εγώ έχω βάλει το κινητό ενός κλειδαρά 600 χλμ μακριά μου και το κινητό μιας πρώην.

Μα δεν είναι παράλογο να μην εχει δυνατότητα απενεργοποίησης?

Τεσπα,  ωραία η φάση με κλειδαρά και πρώην , αλλά καπως μπακαλίστηκη λύση...

Άσε που,  φαντάζεσαι το σενάριο η Κοσμοτέ να ενημερώσει με sms :  α) Toν καημένο κλειδαρά οτι  καποιος  "600χλμ μακρυά του"  και   κυριότερον  β) την πρώην   οτι έχεις το κινητό τους σ αυτή την υπηρεσία!   :-D  :devil:  :D

Στις 5/9/2019 στις 6:15 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Γι αυτό ακριβώς που λέει ο Joshua21 .  Eίναι η πο****ιά  τους να σου τρώνε μονάδες χωρίς λόγο . Για καποιον  που "παιζει" με και με άλλης εταιρίας  καρτοκινητή ταυτόχρονα και ανανεώνει με 10ευρα   ανα  2μηνο-3μηνο ,  τα ελάχιστα cents που του τρώνε, όταν έχει μέσα 8,50€  τον αναγκάζουν να βάζει στα καλά καθούμενα νέο 10ευρώ μόνο και μόνο για να τον φτάσει ο χρόνος ομιλίας για να ενεργοποιήσει πακέτο των 8,5€ !

15 ώρες πριν, aleks123 είπε

νομίζω το έχει αντικαταστήσει με μια παρόμοια υπηρεσία, όταν γραφτείς στη νέα παύει να ισχύει η παλιά.

δε θυμάμαι όνομα ψάξε στις διαθέσιμες υπηρεσίες κοσμοκάρτας και θα βρεις κάτι σχετικό.

Μπα, απο τις πληροφορίες του 1330 , αλλά και απο το site τους  δεν αναφέρεται καποια νέα παρόμοια υπηρεσία .  Άσε που όπως προ-είπα , μου είναι κανονικά ενεργοποιημένη η φάση με τους 2 αριθμούς...

Δημοσ.

γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο στο 13888 (ή οποιο ειναι για καρτοκινητα) να σε εξυπηρετησει κάποιος εκπρόσωπος και να σε ενημερώσει για τις διαθέσιμες επιλογές;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, aleks123 είπε

Το έψαξα λίγο και όντως ισχύει, η νέα υπηρεσία έχει δυνατότητα απενεργοποίησης, μόνο που και στην εγγραφή και κάθε φορά που θα κάνεις απενεργοποίηση θα πρέπει να πληρώνεις 5,04€!

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pros_2_arithmous_cosmote.html

6 ώρες πριν, kounga είπε

Μα δεν είναι παράλογο να μην εχει δυνατότητα απενεργοποίησης?

Τεσπα,  ωραία η φάση με κλειδαρά και πρώην , αλλά καπως μπακαλίστηκη λύση...

Για εμένα προσωπικά το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα είχε το να δηλώσω αριθμούς που δεν χρησιμοποιώ, συνεπώς για μένα προσωπικά η λύση αυτή είναι πρακτική και όχι "μπακαλίστικη". Με αυτό το τρόπο έλυσα οριστικά το πρόβλημα αυτό πριν ακριβώς 10 χρόνια.

6 ώρες πριν, kounga είπε

Άσε που,  φαντάζεσαι το σενάριο η Κοσμοτέ να ενημερώσει με sms :  α) Toν καημένο κλειδαρά οτι  καποιος  "600χλμ μακρυά του"  και   κυριότερον  β) την πρώην   οτι έχεις το κινητό τους σ αυτή την υπηρεσία!   :-D  :devil:  :D

Η κοσμοτέ δεν έχει καμία δουλειά να ενημερώσει τρίτους για τις υπηρεσίες που παρέχει σε σένα, ούτε έχει γίνει ποτέ, ούτε νομίζω να γίνει. Αλλά και να γίνει δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, αν βλέπεις εσύ κάποιο τότε πλήρωσε για να βάλεις τη νέα υπηρεσία που έχω γράψει παραπάνω :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Το έψαξα λίγο και όντως ισχύει, η νέα υπηρεσία έχει δυνατότητα απενεργοποίησης, μόνο που και στην εγγραφή και κάθε φορά που θα κάνεις απενεργοποίηση θα πρέπει να πληρώνεις 5,04€!

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pros_2_arithmous_cosmote.html

Για εμένα προσωπικά το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα είχε το να δηλώσω αριθμούς που δεν χρησιμοποιώ, συνεπώς για μένα προσωπικά η λύση αυτή είναι πρακτική και όχι "μπακαλίστικη". Με αυτό το τρόπο έλυσα οριστικά το πρόβλημα αυτό πριν ακριβώς 10 χρόνια.

Η κοσμοτέ δεν έχει καμία δουλειά να ενημερώσει τρίτους για τις υπηρεσίες που παρέχει σε σένα, ούτε έχει γίνει ποτέ, ούτε νομίζω να γίνει. Αλλά και να γίνει δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, αν βλέπεις εσύ κάποιο τότε πλήρωσε για να βάλεις τη νέα υπηρεσία που έχω γράψει παραπάνω :)

Mα για την ίδια υπηρεσία  μιλάμε, δεν έχει αλλάξει κατι.    Απλά δεν θυμάμαι κατι για τα 5,04€  οταν ενεργοποίησα .  Μπορεί να τα έβαλαν αργότερα...

Μήπως όμως τα χρεώνουν και στην αλλαγή των αριθμών?   (δεν το αναφέρουν στους όρους)

Για τα άλλα που λέω για την πρώην και τον κλειδαρά , δηλ πόσα   smileys   ακόμα έπρεπε να βάλω για να δείξω οτι κάνω πλάκα...😉

Επεξ/σία από kounga

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...