Dantε Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Ειχα κανει στο σταθερο ενα συμβολαιο με τη κοσμοτε. Αφου ενημερωθηκα για τα τελη διακοπης, επέλεξα να το σπασω καθως ουσιαστικα μου τα πληρωνε η προηγουμενη μου εταιρεια για να γυρισω σε αυτούς. Ολα οκ μεχρι εδω. Μαζι με τη σύνδεση μου δωσαν και κατι δώρο επιταγές μεταξυ αλλων. Αυτες τις ζητανε πισω;ρωτησα σε καταστημα γερμανος και μου ειπαν μονο για το.μοντεμ ,το οποιο και γύρισα. Ακομα περιμενω τον εκκαθαριστικο,αλλα επειδη ληγουν σε λιγο καιρο κιολας λεω να τις χρησιμοποιησω,αλλα μη πεταχτουν μετα απο κανα διμηνο και μου πουν,ωπ δωσε μετρητά πισω τωρα. Εχει τυχει σε καποιον τέτοια περιπτωση; ΥΓ1. Ακομα βαζουν στα κινητα δωρεαν λεπτα που ηταν μεσα στο συμβολαιο ασχετα αν το σταθερο εχει μεταφερθει εδω και 3 βδομαδες ΥΓ2. Πραγματικα στο γερμανο δεν εχει τιποτα που να αξιζει για αγορα. Ολα ακριβά και με σχεδόν μηδεν διαθεσιμοτητα
ikaruga24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Όταν λες ότι στα πληρώνει η προηγούμενη σου εταιρία; Με ποιον τρόπο;
Dantε Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 52 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Όταν λες ότι στα πληρώνει η προηγούμενη σου εταιρία; Με ποιον τρόπο; Δωρεαν παγια.Ουσιαστικα μου δωσαν τα τελη διακοπης+τον ενα μηνα που εμεινα στο οτε. Και μιας και ηθελα να εχω τη νοβα γιατι βλεπω το ποδοσφαιρο,γυρισα. 1
kanesaxo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, Dantε είπε Δωρεαν παγια.Ουσιαστικα μου δωσαν τα τελη διακοπης+τον ενα μηνα που εμεινα στο οτε. Και μιας και ηθελα να εχω τη νοβα γιατι βλεπω το ποδοσφαιρο,γυρισα. ωπα, καινουργια μόδα αυτο;;; μπράβο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα