Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Windows 7 64-bit, Δεν έγινε κανένα update εγκατάσταση προγράμματος..Απο σήμερα το πρωί ότι πατάω στην μπάρα εργασιών σε φακέλους πάει να ανοίξει και ελαχιστοποιείται κατευθείαν..Δεν προλαβαίνω καν να το κάνω screenshot..επίσης έχει κολλήσει το ίδιο σε προγράμματα που τρέχω πχ photoshop πατάω στη βούρτσα να πειράξω διαστάσεις στο εργαλείο και δεν μου αφήνει..Πάω να να ανοίξω φακέλους και δεν με αφήνει..μόνο απο τον υπολογιστή μου αλλα όταν γίνεται συντόμευση κάτω στη μπάρα δεν μπορώ να μπώ...Τσέκαρα windows task manager δνε τρέχει κάτι περίεργο..δοκίμασα να κάνω επαναφορά μου βγάζει πρόβλημα (δοκίμασα 3 διαφορετικές ημερομηνίες) και δεν κάνει..ΠΈχω καταλάβει ότι το αρχείο explorer.exe προφανώς έχει χτυπηθεί..??και κολλάνε τα πάντα..πριν κάνω φορματ..κάποιος που έχει δοκιμάσει κάτι και λειτούργησε ίσως??Ευχαριστώ για το χρόνο

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, theo93 είπε

Για δές και εδώ

Τίποτα..άρχισε να κολλά και το εικονίδιο του chrome που έχω δίπλα και άλλα..δεν ανοίγουν με την πρώτη όπως πρίν..Τί να πώ..SSd δίσκο τεσταρισμένα με hard disk sentinel & ένα ακόμη πρόγραμμα ο δίσκος δεν βγάζει κάτι..

• Sad 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, akefalos είπε

Τίποτα..άρχισε να κολλά και το εικονίδιο του chrome που έχω δίπλα και άλλα..δεν ανοίγουν με την πρώτη όπως πρίν..Τί να πώ..SSd δίσκο τεσταρισμένα με hard disk sentinel & ένα ακόμη πρόγραμμα ο δίσκος δεν βγάζει κάτι..

Δοκίμασες και το πρόγραμμα αυτό που πρότεινε ο @Xacti;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, akefalos είπε

Δοκίμασα..τίποτε..τραγωδία..πάμε για φορμάτ...

Για δες και αυτό.

Και εγώ το φορμάτ φοβάμαι, αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως έσπασαν

Update: Τελικά έκανα repair τα windows και προς το παρών δούλευει

Επεξ/σία από theo93

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...