atssssss Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, είμαι σε μία εταιρία. Είμαι αορίστου χρόνου. Ενώ ήμουν στην εταιρία από Μάρτη του 2018, επειδή ήμουν σε άλλη εταιρία και ήμουν ασφαλισμένος εκεί πρακτικά στην εταιρία επίσημα προσλήφθηκα 29/08/2018, με μίσθο 1000 ευρώ καθαρά και 1328 μικτά. Δουλεύαμε 6ήμερο. Το χαρτί της πρόσληψης γράφει Δευτέρα έως και Σάββατο 08:00 - 14:40. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής αν είναι κάποιος σχετικός. Πόσες ημέρες άδεια δικαιούμαι; 21 ή 25 (λόγω 6ήμερου). Δεύτερον πέρυσι έπρεπε να πάρω κάποιο ποσοστό επιδόματος αδείας, γιατί στα ένσημα βλέπω κάτι (δεν μου δώσανε κάτι). Επίσης πόσο αποζημίωση δικαιούμαι; Τις άδειες πως τις πληρώνομαι; Δεν έχω πάρει ούτε μέρα μέσα στο 2019. Και γενικά τι χρήματα θα πρέπει να δικαιούμαι, γιατί το πιθανότερο σήμερα θα απολυθώ (τελειώνει το έργο για το οποίο με είχα πάρει). Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
spectaculator Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μπορείς να τα υπολογίσεις συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ: https://ergatika.gr/program/apoz-apol/ Τις άδεις https://www.kepea.gr/article.php?id=1641 Με το επίδομα δεν είμαι σίγουρος τι παίζει όταν πας από τη μια δουλειά σε άλλη. 1
logistoulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, atssssss είπε Και γενικά τι χρήματα θα πρέπει να δικαιούμαι, πολλά μισθό, αποζημίωση είναι 2 μεικτοί μισθοί +1/6 αυτών αν είσαι υπάλληλος και όχι εργάτης, επίδομα άδειας, αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας που μπορεί να περάσει τον ένα μεικτό μισθό για 25μέρες και δικαιούσαι και αναλογία δώρου χριστουγέννων (σχεδόν μισό) , αλλά αυτό μπορούν να στο δώσουν και δεκέμβριο δόσεις δεν μπορούν να σου κάνουν στην αποζήμιωση , γιατί η κάθε δόση δεν μπορεί να αναλογεί σε κάτω από δύο μισθούς δεν σε είχαν με ορισμένου χρόνου αφού ήξεραν ότι θα πρέπει να να φύγεις; παράξενο.. Edit επειδή είσαι στο δεύτερο χρόνο δεν δικαιούσαι όλες τις μέρες άδειας σου ακόμα, "χτίζεις" άδεια με κάποιες μέρες το μήνα ανάλογα αν είσαι 6ημερος ή πενθημέρος και με βάση τη συνολική σου προϋπηρεσία αν είναι μεγάλη. Αυτό επηρεάζει και το επίδομα και την αποζημίωση για τη μη ληφθείσα άδεια Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από logistoulis
atssssss Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Όχι αορίστου, γιατί δεν ξέραμε πότε ακριβώς τελειώναμε... Για τις ημέρες αδείας ξέρεις τι παίζει; Είχε κάνει την πουστιά να με έχει 40ώρο, αλλά 6ήμερο (8-14.40), οπότε εκεί τι παίζει με άδειες; Εννοείς ότι στα μικτά θα πάρω την αποζημίωση; Δηλαδή όχι 1000 που έπαιρνα στο χέρι. 1380 Χ 2 + 1/6 των 1380 ή των 2760; ( 3220 ή 2990); Επίσης στο ΕΡΓΑΝΗ που μπήκα στο γνωστοποίηση στοιχείων κανονικής άδειας μου είχε για πέρυσι 6 που δικαιούμουν και τις πήρα και αποδοχές αδείας λέει 331,47 και επιδόματος αδείας λέει το ίδιο. Θα έπρεπε να πάρω κάτι καθαρά στο χέρι; Δεν μου έδωσε κάτι γενικότερα
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Στο χερι δεν παίρνεις τίποτα,όλα διαμέσου τραπέζης.
atssssss Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτό εννοούσα... Στην τράπεζα.. Και όντως εχθές βράδυ αυτό έκανε.. Σήμερα μου είπε θα τα κανονίσει όλα τα οικονομικά... Για να δούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα