Leon Scott Kennedy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου στο 13888 και ρώτησε αν έχει επιδότηση (έχει χρόνια σύνδεση και θα την ανανεώσει πάλι δεν τη κόβει γιατί είναι φοιτητικό πακέτο και συμφέρει!) οπότε λέω για ρώτα πόσο δίνει; Λόγω ότι την ανανεώνει 6 μήνες νωρίτερα (το Μάρτη είναι κανονικά η επιδότηση/ανανέωση) της δίνουν μόνο 60 ευρώ.😥 Οπότε μου λέει 140 η συσκευή - 60 - 20 κουπόνι = 80 ευρώ. Άρα 60 ευρώ δίνουμε κι έχουμε καινούρια συσκευή!🙂 Τι λέτε; Μου ήρθε κουτί;!😃 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από Leon Scott Kennedy 2
ad276 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μη το συζητας.... Χτυπα το Εγω απο cosmote πηρα το y6 prime και εδωσα 9 ευρω!!!!!!!
afragorn Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δε το συζητάμε σε τέτοια τιμή! Καλορίζικο! 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ad276 είπε Αντε....να το χαρεις......φιλε μου. 44 λεπτά πριν, afragorn είπε Δε το συζητάμε σε τέτοια τιμή! Καλορίζικο! Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! 31 λεπτά πριν, vgeovai είπε Το mi a2 lite είναι μια αξια επιλογή για την κατηγορια του. Κάτοχος του rn4x με 4gb ram και sd 625 για ένα χρόνο τώρα, το κινητό είναι ακόμα τέρας. Το χρησιμοποιώ για παιχνίδια κυριος(αρκετά βαριά μάλιστα) και μέχρι στιγμής δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο θέμα. Για την χρήση που το θέλεις είναι παραπάνω από αρκετό το mi a2 lite. Φυσικά εάν μπορείς να πάρεις κάποιο με τον 660, κακό δεν θα ήταν. Ναι αυτό πιστεύω κι εγώ για απλή χρήση θα είναι μια χαρά! Τώρα κάποιο άλλο σε αυτό το ντιζάιν δεν έχω βρει (notch, small bezel κτλ).
infamousjohn Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 7/9/2019 στις 12:01 ΜΜ, Leon Scott Kennedy είπε Ούτως η άλλως δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ το 4g σε όλα τα κινητά που είχα έως τώρα! Μόνο σε 2g/3g είμαι και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Για τα Samsung λένε πως τα οικονομικά κινητά της (120-150 ευρώ) δεν αξίζουν. Έχουμε βέβαια 2019 πλέον... (Περάσαμε τα μισά)
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Τελικά παιδιά το πήρα το πρωί το mi a2 lite με την επιδότηση στα 70 ευρώ (ενώ μέχρι χθες το είχαν 139 ευρώ και θα το έπαιρνα με 60 ευρώ, σήμερα το είδα στα 149 ευρώ😡) και σαν πρώτη ματιά μου αρέσει πολύ! Τώρα θα δείξει ο καιρός τι θα βγει...😁 Θα ήθελα να μου πείτε ποια θήκη και τζαμάκι προστασίας να πάρω. Έχω δει αυτά τα δύο τι λέτε; https://www.skroutz.gr/s/18727693/Τζαμάκι-Προστασίας-Ολόκληρης-Οθόνης-9D-Xiaomi-Mi-A2-Lite-Redmi-6-Pro-Μαύρο-Full-Glue-Tempered-Glass-EU-Blister.html?from=favorites_popup https://www.skroutz.gr/s/16766367/360-Full-Cover-Μαύρο-Xiaomi-Mi-A2-Lite.html
ad276 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μπραβο καλοριζικο!!!!!! Προσωπικα στο huawei y6 prime ειχε προστατευτικο γυαλι απ το κουτι του ενω θηκη δεν χρησιμοποιω σε κανενα απ τα δυο κινητα μου...... Παντως θηκες θα προτιμουσα book case που καλυπτουν μπρος-πισω το τηλεφωνο,ενω ιδιαιτερη προσοχη θελει το tempered glass στην τοποθετηση του γιατι σπαει η κανει φουσκαλες πολυ ευκολα.... Ευτχως που ηταν τοποθετημενο και με εβγαλε απ το μπελα....να το βαλω εγω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα