Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Βρε παιδιά google maps, παιχνίδια, βαριές εφαρμογές κτλ δεν ασχολούμαι στο κινητό! Το κινητό θα το έχω για κλήσεις/μηνύματα και για πλοήγηση στο διαδίκτυο πχ google, youtube και ebanking. Δεν θα κάνει τη δουλειά αυτή για κάποια χρόνια; Εδώ μέχρι πέρσι είχα το Iphone se/5s και με κάλυπτε απλά βαρέθηκα το πρόβλημα με τη μπαταρία (που έχουν όλα τα iphone) κάθε μέρα φόρτισμα ι είπα να παω σε αυτο που έχει 4000mah και με συνδυασμό τον 625, διάβασα ότι έχει μεγαλύτερη αυτονομία η μπαταριά! Δεν αληθεύει αυτό;

Ο 625 ειναι 2 χρονια επεξεργαστης. Εχει κανει τον κυκλο του. Οριακα αντεχει ακομα.

Μην κοιτας τα specs τι γραφουν οσοι το εχουν; Ποσο κραταει η μπαταρια;

δεν ειναι μονο ο επεξεργαστης αλλα τι δουλεια εχει κανει ο κατασκευαστης στο τηλεφωνο.

βαλε το κουπονι σου στο RN7 του γερμανου και παρε εκπτωση εκει.

το Honor 20 lite; 

Επεξ/σία από Zerg13
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμμμ, θα το ξανά κοιτάξω το RN7 αλλά η αλήθεια είναι ότι αλλο ένα που μου αρέσει στο A2 lite (μπορεί να γελάσετε αλλά γούστα είναι αυτά😁) είναι αυτό το notch κι όχι το στρογγυλό! Μου αρέσει πολύ σαν ντιζάιν!

vpavic_180225_2340_0110.0.jpg

Α, και κάτι άλλο για το RN7 που τώρα το πρόσεξα πάλι. Είναι πάνω από 6 ίντσες (6.3) που στη περιγραφή μου έλεγα όριο κάτω από 6 ίντσες Δεν θέλω να είναι πολύ μεγάλο το κινητό γι΄αυτό και ψάχνω 5- 5.5 ίντσες άντε το πολύ έως 5.8 - 5.9 και με όσο γίνετε πιο μαζεμένα bezel ώστε να μη φαίνεται και πολύ παντόφλα!😁.

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Μi A2 Lite παρτο με κλειστά μάτια στην τιμή, που το έχει τώρα. Συγγενικό μου πρόσωπο το χρησιμοποιεί εδώ και ένα χρόνο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Τεράστια μπαταρία, ποιοτική κατασκευή και διαρκείς αναβαθμίσεις. Στην τιμή αυτή δεν παιζεται. Επίσης, αν και έχει μεγάλη οθόνη είναι πάρα πολύ βολικό στο χέρι, χωράει άνετα στην τσέπη, έχεις πολύ καλές διαστάσεις. Για τη χρήση, που το θέλεις είναι ό,τι πρέπει. Τι Mi A2 είναι σαφώς καλύτερο κινητό αλλά έχει πολύ πιο μεγάλες διαστάσεις και το πιθανότερο είναι να μην αξιοποιήσεις τις τεχνικές του δυνατότητες

Επεξ/σία από lamargos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φίλε μου, αν το μπάτζετ είναι 150€ αυστηρά θα σου πρότεινα να πας στο mi a2. Το mi a2 lite δεν αξίζει. Το mi a2 είναι άψογο για τα χρήματα του, και στοκ αντροιντ!! Το μέγεθος του είναι μια χαρά (δεν είμαι φαν των μεγάλων κινητών, αλλά αυτό παλεύεται). Το έχω προτείνει σε αρκετούς φίλους/συγγενείς και το έχουν πάρει. Όλοι 100% ευχαριστημένοι. Για την χρήση που το θες, θα σου κρατήσει 100% 2-3 χρόνια.

Το μόνο αρνητικό που βρίσκω προσωπικά στο κινητό είναι ότι στα πιο πολλά μαγαζιά το δίνουν με 1 χρόνο εγγύησης μαγαζιού! και όχι αντιπροσωπείας (αυτό συμβαίνει με όλα τα xiaomi, αν θες με 2 χρόνια εγγύησης πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω και να το πάρεις από κάποια συγκεκριμένα καταστήματα)

Επεξ/σία από pintourikio
  • Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Χμμμ, θα το ξανά κοιτάξω το RN7 αλλά η αλήθεια είναι ότι αλλο ένα που μου αρέσει στο A2 lite (μπορεί να γελάσετε αλλά γούστα είναι αυτά😁) είναι αυτό το notch κι όχι το στρογγυλό! Μου αρέσει πολύ σαν ντιζάιν!

vpavic_180225_2340_0110.0.jpg

Α, και κάτι άλλο για το RN7 που τώρα το πρόσεξα πάλι. Είναι πάνω από 6 ίντσες (6.3) που στη περιγραφή μου έλεγα όριο κάτω από 6 ίντσες Δεν θέλω να είναι πολύ μεγάλο το κινητό γι΄αυτό και ψάχνω 5- 5.5 ίντσες άντε το πολύ έως 5.8 - 5.9 και με όσο γίνετε πιο μαζεμένα bezel ώστε να μη φαίνεται και πολύ παντόφλα!😁.

Τα 120-130€ που ειπες θα ελεγα οτι ειναι ακριβως οσα αξιζει αυτη την στιγμη. Ο 625 (ασχετα με την μπαταρια)εχει την διαχειριση ενεργειας που εχει ο 660; Αν ο 660 ειναι καλυτερος μην το παρεις.

ειναι περσινο τηλεφωνο και 2 χρονια επεξεργαστης. Στα χρηματα αυτα βεβαια ισως ειναι οτι καλυτερο υπαρχει...

αν σε παιρνει, περιμενε για κατι καλυτερο.

Δημοσ.

mi a2 δεν έχει ακουστικά δεν παίρνει sd card δεν έχει ράδιο έχει πολύ μικρή μπαταρία. Αν αυτά δεν τον πειράζουν είναι αρκετά καλό σε αυτά τα λεφτά. Αν δε βιάζετε καλύτερα να περιμένει για κάτι καλύτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, pintourikio είπε

Καλησπέρα φίλε μου, αν το μπάτζετ είναι 150€ αυστηρά θα σου πρότεινα να πας στο mi a2. Το mi a2 lite δεν αξίζει. Το mi a2 είναι άψογο για τα χρήματα του, και στοκ αντροιντ!! Το μέγεθος του είναι μια χαρά (δεν είμαι φαν των μεγάλων κινητών, αλλά αυτό παλεύεται). Το έχω προτείνει σε αρκετούς φίλους/συγγενείς και το έχουν πάρει. Όλοι 100% ευχαριστημένοι. Για την χρήση που το θες, θα σου κρατήσει 100% 2-3 χρόνια.

Το μόνο αρνητικό που βρίσκω προσωπικά στο κινητό είναι ότι στα πιο πολλά μαγαζιά το δίνουν με 1 χρόνο εγγύησης μαγαζιού! και όχι αντιπροσωπείας (αυτό συμβαίνει με όλα τα xiaomi, αν θες με 2 χρόνια εγγύησης πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω και να το πάρεις από κάποια συγκεκριμένα καταστήματα)

Στα 155-160€ με κανα κουπονι ή go4more παιρνει το RN7, υποψιν

Συμφωνω παντως για το mi a2 εχει τον 660.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Γιατί κ αυτό κοντά στα 200 ευρώ βγαίνει (170+ ευρώ δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης) και μόνο που δεν το έχουν θάψει στο Σκρουτζ (στις συζητήσεις για κακό λογισμικό, κακή κάμερα κτλ).

Υ.Γ. Βρε παιδιά μήπως τα παρά λέτε κάπως για τον Snapdragon 625? Η γυναίκα μου έχει το Xiaomi mi max 2 και όλα πάνε νεράκι με την ίδια χρήση που κάνουμε. Δεν έχει κανένα πρόβλημα!

Φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα....Αν σου αρεσει και σου κανει το mi a2 lite χτυπα το και μην το κουραζεις και ας τους αλλους να λενε.Ειναι ακριβως αυτο που θες οσο για παλιους επεξεργαστες και μικρες μνημες ειναι για να χουμε να λεμε.....Εχω το xperia L1 με 2/16 μνημη και μετα απο δυο χρονια χρησης οπως εσενα (περισσοτερο κλησεις λιγοτερο λοιπα) τρεχει αψεγαδιαστο....Αρα και το mi a2 lite με 3/32 θα ειναι απροβληματιστο......Αλλα μηπως θα ηταν καλυτερα αντι το 32αρι του Γερμανου να παρεις στα ιδια λεφτα (περιπου 140) απο σκρουτζ το 64αρι; Απλα θα χασεις την επισημη εγγυηση της ινφοκουεστ,αν φυσικα δεν δινεις ιδιαιτερη βαρυτητα.

Το μεγεθος δυστυχως των συγχρονων κινητων ΔΕΝ ειναι βολικο,ακομη και τα L1 και Y6 prime  που εχω ΔΕΝ ειναι βολικα,αυτο φωναζω συνεχως εδω μεσα και πεφτουν ολοι να με φανε.

Και ενα τελευταιο προς ολους.....Κυριοι υπαρχει πολυς κοσμος που το κινητο ΔΕΝ ειναι προεκταση του εαυτου τους και ΔΕΝ ειναι κολλημενος σε μια οθονη συνεχως.

Και οταν ο νηματοθετης λεει μεγιστο 150 ευρω ειναι 150 και οχι 160......

Επεξ/σία από ad276
  • Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, lamargos είπε

To Μi A2 Lite παρτο με κλειστά μάτια στην τιμή, που το έχει τώρα. Συγγενικό μου πρόσωπο το χρησιμοποιεί εδώ και ένα χρόνο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Τεράστια μπαταρία, ποιοτική κατασκευή και διαρκείς αναβαθμίσεις. Στην τιμή αυτή δεν παιζεται. Επίσης, αν και έχει μεγάλη οθόνη είναι πάρα πολύ βολικό στο χέρι, χωράει άνετα στην τσέπη, έχεις πολύ καλές διαστάσεις. Για τη χρήση, που το θέλεις είναι ό,τι πρέπει. Τι Mi A2 είναι σαφώς καλύτερο κινητό αλλά έχει πολύ πιο μεγάλες διαστάσεις και το πιθανότερο είναι να μην αξιοποιήσεις τις τεχνικές του δυνατότητες

19 λεπτά πριν, pintourikio είπε

11 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Τα 120-130€ που ειπες θα ελεγα οτι ειναι ακριβως οσα αξιζει αυτη την στιγμη. Ο 625 (ασχετα με την μπαταρια)εχει την διαχειριση ενεργειας που εχει ο 660; Αν ο 660 ειναι καλυτερος μην το παρεις.

ειναι περσινο τηλεφωνο και 2 χρονια επεξεργαστης. Στα χρηματα αυτα βεβαια ισως ειναι οτι καλυτερο υπαρχει...

αν σε παιρνει, περιμενε για κατι καλυτερο.

Ναι αλλά 120 ευρώ αγορά από Γερμανο/Cosmote που έχω 20 ευρώ κουπόνι μείον συν και δύο χρόνια εγγύηση λόγω γνωστής αλυσίδας σωστά;  Για το A2 διαβάζω να έχουν θέμα πολλοί με την μπαταρία, μπρικ από οτα κτλ.🙁

7 λεπτά πριν, chios είπε

mi a2 δεν έχει ακουστικά δεν παίρνει sd card δεν έχει ράδιο έχει πολύ μικρή μπαταρία. Αν αυτά δεν τον πειράζουν είναι αρκετά καλό σε αυτά τα λεφτά. Αν δε βιάζετε καλύτερα να περιμένει για κάτι καλύτερο.

Γι'αυτό και δεν το προτιμώ το Α2.

6 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Στα 155-160€ με κανα κουπονι ή go4more παιρνει το RN7, υποψιν

Συμφωνω παντως για το mi a2 εχει τον 660.

Μόνο αυτό έχει θετικό.😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, ad276 είπε

Φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα....Αν σου αρεσει και σου κανει το mi a2 lite χτυπα το και μην το κουραζεις και ας τους αλλους να λενε.Ειναι ακριβως αυτο που θες οσο για παλιους επεξεργαστες και μικρες μνημες ειναι για να χουμε να λεμε.....Εχω το xperia L1 με 2/16 μνημη και μετα απο δυο χρονια χρησης οπως εσενα (περισσοτερο κλησεις λιγοτερο λοιπα) τρεχει αψεγαδιαστο....Αρα και το mi a2 lite με 3/32 θα ειναι απροβληματιστο......Αλλα μηπως θα ηταν καλυτερα αντι το 32αρι του Γερμανου να παρεις στα ιδια λεφτα (περιπου 140) απο σκρουτζ το 64αρι; Απλα θα χασεις την επισημη εγγυηση της ινφοκουεστ,αν φυσικα δεν δινεις ιδιαιτερη βαρυτητα.

Το μεγεθος δυστυχως των συγχρονων κινητων ΔΕΝ ειναι βολικο,ακομη και τα L1 και Y6 prime  που εχω ΔΕΝ ειναι βολικα,αυτο φωναζω συνεχως εδω μεσα και πεφτουν ολοι να με φανε.

Και ενα τελευταιο προς ολους.....Κυριοι υπαρχει πολυς κοσμος που το κινητο ΔΕΝ ειναι προεκταση του εαυτου τους και ΔΕΝ ειναι κολλημενος σε μια οθονη συνεχως.

Ε οκ, δεν εχουμε εξαθλιωθει τοσο να κοιταμε το 10ρικο. Δεν παιρνουμε και τιποτα στην τελικη αν εχουμε τοσο θεμα να κοιταμε τα 7-8 ευρω. Θεωρω οτι το RN7 ειναι ontopic και μεσα στο budjet με τις προσφορες που τρεχουν. 155€ βγαινει αν εχει το κουπονι που ειπε. 158€ κατι με go4more

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, ad276 είπε

Πως με καταλαβαίνεις εσύ!!!!!!!!!😄 Απλά το κινητό (smartphone) το χρειάζομαι ΜΟΝΟ για περιπτώσεις σερφάρισμα/ebanking. Αφού να φανταστείς, έχω για την δουλειά (στον Δήμο καθαριότητας) το BlackView BV1000 και τη δουλειά μου (κλήσεις/μηνύματα) την κάνω μια χαρά! Με καλύπτει! Απλά χρειάζομαι κι ένα Smartphone για κύρια συσκευή που να μπορώ άνετα να μπω λίγο στο ίντερνετ να δω κάτι στο ebanking κτλ. Δεν θα μπορώ με τον 625 που μπορεί η γυναίκα μου και το κάνει άνετα με το mi max 2?

Εκτός κι αν δεν πάρει για κανά 2-3 χρόνια αναβάθμιση. Εκεί ίσως τότε να έχω κάποιο θέμα με καμιά εφαρμογή τράπεζας κτλ αν θέλει το τελευταίο update για να δουλέψει η εφαρμογή. Δεν θα την υποστηρίξει τη συγκεκριμένη συσκευή η Xiaomi λέτε;

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Πως με καταλαβαίνεις εσύ!!!!!!!!!😄 Απλά το κινητό (smartphone) το χρειάζομαι ΜΟΝΟ για περιπτώσεις σερφάρισμα/ebanking. Αφού να φανταστείς, έχω για την δουλειά (στον Δήμο καθαριότητας) το BlackView BV1000 και τη δουλειά μου (κλήσεις/μηνύματα) την κάνω μια χαρά! Με καλύπτει! Απλά χρειάζομαι κι ένα Smartphone για κύρια συσκευή που να μπορώ άνετα να μπω λίγο στο ίντερνετ να δω κάτι στο ebanking κτλ. Δεν θα μπορώ με τον 625 που μπορεί η γυναίκα μου και το κάνει άνετα με το mi max 2?

Εκτός κι αν δεν πάρει για κανά 2-3 χρόνια αναβάθμιση. Εκεί ίσως τότε να έχω κάποιο θέμα με καμιά εφαρμογή τράπεζας κτλ αν θέλει το τελευταίο update για να δουλέψει η εφαρμογή. Δεν θα την υποστηρίξει τη συγκεκριμένη συσκευή η Xiaomi λέτε;

Στηριζουν και παλιοτερες εκδωσεις android οι τραπεζες. 7 εχω εγω και παιζουν ολα τα εχω βαλει και τις τρεις τραπεζες. Δεν ξερω αν εχω ολα τα features(δεν μου δινουν ολα εισοδο με αποτυπωμα), τα βασικα τα κανω ολα. Αν βαλεις 9 εσυ τους ξετιναξες. 

Δεν γνωριζω τα θεματα ασφαλειας που ισως εχει καποιο παλιοτερο android. Εδω ισως εχουμε θεμα.

το σερφαρισμα ειναι σχετικο. Οτι cpu και να βαλεις ειναι αναλογα την σελιδα που ανοιγεις. Το καλυτερο ειναι οποια σελιδα εχει app να την βαλεις χωρις να ασχολησαι με επεξεργαστες.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Zerg13 είπε

Ε οκ, δεν εχουμε εξαθλιωθει τοσο να κοιταμε το 10ρικο. Δεν παιρνουμε και τιποτα στην τελικη αν εχουμε τοσο θεμα να κοιταμε τα 7-8 ευρω. Θεωρω οτι το RN7 ειναι ontopic και μεσα στο budjet με τις προσφορες που τρεχουν. 155€ βγαινει αν εχει το κουπονι που ειπε. 158€ κατι με go4more

Το rrn7 ειναι ΕΚΤΟΣ θεματος λογω μεγεθους.....μη τα ξαναλεμε....

1 ώρα πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Πιστευω οτι το mi a2  lite επειδη κυκλοφορει ηδη ενα χρονο (Ιουλιος 18) να εχει αναβαθμισεις σιγουρα για το android 10 (εχει παρει ηδη το 9) και δυο χρομια για αναβαθμισεις ασφαλειας οτι ισχυει δηλαδη για ολα τα smartphone που τρεχουν στο android one προγραμμα.(2 χρονια για updates λογισμικου και 3 updates ασφαλειας).

Οσο για τις τραπεζες το xperia L1 που εχω τρεχει android 7 κσι υποστηριζει κσνονικοτατα τις εφαρμογες των τραπεζων που εχω,οποτε δεν πιστευω οτι εχεις να ανησυχεις για κατι.

Επεξ/σία από ad276
  • Like 1
Δημοσ.

Ένας λόγος παραπάνω που δεν αξίζει να δίνει κανείς 300- 400 ευρώ κάθε 2 χρόνια!😄 Άρα για 2 χρόνια 100-120 ευρώ είναι μια χαρά!🙂 Σωστά;

Πάντα φυσικά για τη χρήση που του κάνει κάποιος (όπως πχ εγώ) και για τα χαρακτηριστικά του.

1 ώρα πριν, ad276 είπε

Αλλα μηπως θα ηταν καλυτερα αντι το 32αρι του Γερμανου να παρεις στα ιδια λεφτα (περιπου 140) απο σκρουτζ το 64αρι; Απλα θα χασεις την επισημη εγγυηση της ινφοκουεστ,αν φυσικα δεν δινεις ιδιαιτερη βαρυτητα.

Το σκέφτηκα κι αυτό αλλά από την άλλη αξίζει να θυσιάσω τον 1 χρόνο εγγύηση για επιπλέον 32gb χώρο; (εκτός κι αν έχει μεγάλη διαφορά το 1gb ram). Αλλιώς δεν είναι καλύτερα να πάρω το 32αρι με 120 ευρώ και να βάλω μια sd card 32gb (η να πάρω αργότερα μια 64gb) και να επεκτείνω τον χώρο; Όπως έχω πει δεν ασχολούμαι με εφαρμογές πολλές, φωτογραφίες, τραγούδια κτλ. Κι αν χρειαστεί θα τα έχω στην sd. Τι λες; Δεν είναι καλύτερα;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...