Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακάρι να μου βγει καλό ώστε να το απολαύσω φίλε μου γιατί βαρέθηκα να αλλάζω κάθε τόσο κινητό και να δίνω 250-300-350+ ευρώ και να έχουν όλο και κάποια θεματάκια στη πορεία κτλ. Έφτασα σε σημείο να λέω να παίρνω συσκευές των 100-150 ευρώ (όσο φυσικά καλύτερη μπορώ να βρω σε αυτά τα χρήματα κι επιδόσεις) γιατί δεν αξίζει να δίνουμε κάθε 1-2 και 3 χρόνια τόσα χρήματα και στην ουσία να το χρησιμοποιούμε το 80% για κλήσεις και μηνύματα και το άλλο 20% για σερφάρισμα/μουσική (τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου χρήση) ίσα για να λέω ότι έχω το τελευταίο μοντέλο/ναυαρχίδα κτλ.

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Μακάρι να μου βγει καλό ώστε να το απολαύσω φίλε μου γιατί βαρέθηκα να αλλάζω κάθε τόσο κινητό και να δίνω 250-300-350+ ευρώ και να έχουν όλο και κάποια θεματάκια στη πορεία κτλ. Έφτασα σε σημείο να λέω να παίρνω συσκευές των 100-150 ευρώ (όσο φυσικά καλύτερη μπορώ να βρω σε αυτά τα χρήματα κι επιδόσεις) γιατί δεν αξίζει να δίνουμε κάθε 1-2 και 3 χρόνια τόσα χρήματα και στην ουσία να το χρησιμοποιούμε το 80% για κλήσεις και μηνύματα και το άλλο 20% για σερφάρισμα/μουσική (τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου χρήση) ίσα για να λέω ότι έχω το τελευταίο μοντέλο/ναυαρχίδα κτλ.

ύστερα απο περίπου 10 μηνες με το α2 λαιτ, εχω να σου πω οτι απο κάμερα μην περιμένεις πολλά, θα πρέπει να ξερεις που να εστιάσεις για να πάρει σωστό φωτισμό κλπ, ιδιαίτερα σε σκοτάδι. Σε νταλα ηλιο παλεύεται καλύτερα.

Απο εκει και περα, οθόνη ναι μεν καλή αλλά αν τη βαλεις με τερμα φωτεινότητα καίει τα χρώματα ελαφρά.

Μπαταρία με βγάζει άνετα 1 μέρα με ανοιχτό wifi στο σπίτι και δεδομένα έξω (+BT ανοιχτό για το mi band 3). Απο φωτεινότητα παίζω στο 20-25% σε σκοτεινό περιβάλλον και 70-80% οταν είμαι έξω, ολα αυτά στο αυτόματο μιας και οσο αλλάζεις φωτεινότητα μαθαίνει απο τις επιλογές σου και βάζει αυτό που θα ήθελες (θελει 3-4 μέρες να σε μάθει συν να κάνεις τις αλλαγές στη φωτεινότητα). Αυτό σε περίπτωση που την αφήσεις στο αυτόματο και παίζει μόνη της.

Να ξέρεις απο επιδόσεις πλέον δεν είναι κάτι το τρομερό με τον 625, τα βασικά τα κάνει άνετα και χωρις να ιδρώσει ακόμα κ αν εχεις 3-4 ανοιχτες εφαρμογές μαζί.

Δυνατό ηχείο, και ακουστικό.

• Sad 1
Δημοσ.

Το MI a2 lite καλό άξιο αλλά όπως και να το κάνουμε ο sd 625 είναι παλιός κοντεύει 4 χρόνια που βγήκε, γιατί να μην πας σε κάτι πιο φρέσκο να σε βγάλει πιο πολλά χρόνια π.χ mi A3.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

ύστερα απο περίπου 10 μηνες με το α2 λαιτ, εχω να σου πω οτι απο κάμερα μην περιμένεις πολλά, θα πρέπει να ξερεις που να εστιάσεις για να πάρει σωστό φωτισμό κλπ, ιδιαίτερα σε σκοτάδι. Σε νταλα ηλιο παλεύεται καλύτερα.

Απο εκει και περα, οθόνη ναι μεν καλή αλλά αν τη βαλεις με τερμα φωτεινότητα καίει τα χρώματα ελαφρά.

Μπαταρία με βγάζει άνετα 1 μέρα με ανοιχτό wifi στο σπίτι και δεδομένα έξω (+BT ανοιχτό για το mi band 3). Απο φωτεινότητα παίζω στο 20-25% σε σκοτεινό περιβάλλον και 70-80% οταν είμαι έξω, ολα αυτά στο αυτόματο μιας και οσο αλλάζεις φωτεινότητα μαθαίνει απο τις επιλογές σου και βάζει αυτό που θα ήθελες (θελει 3-4 μέρες να σε μάθει συν να κάνεις τις αλλαγές στη φωτεινότητα). Αυτό σε περίπτωση που την αφήσεις στο αυτόματο και παίζει μόνη της.

Να ξέρεις απο επιδόσεις πλέον δεν είναι κάτι το τρομερό με τον 625, τα βασικά τα κάνει άνετα και χωρις να ιδρώσει ακόμα κ αν εχεις 3-4 ανοιχτες εφαρμογές μαζί.

Δυνατό ηχείο, και ακουστικό.

Γιατί όταν αποφασίζουμε και καταλήγουμε σε ένα προϊόν πάντα θα πετάγεται κάποιος να μας ξενερώσει βρε παιδιά;! Επίτηδες το κάνετε;!!!!!!😋 Μόλις είπα να το πάρω τσουουουπππ πετάχτηκες και είπες τη κακία σου εσύ!!!!😁

1 λεπτό πριν, chios είπε

Το MI a2 lite καλό άξιο αλλά όπως και να το κάνουμε ο sd 625 είναι παλιός κοντεύει 4 χρόνια που βγήκε, γιατί να μην πας σε κάτι πιο φρέσκο να σε βγάλει πιο πολλά χρόνια π.χ mi A3.

Γιατί έχει 200 ευρώ στο Σκρουτζ! (όχι στα διαδικτυακά καταστήματα).

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Γιατι δεν πας στο δοκιμασμενο Redmi note 7 που γινεται χαμος;

Γιατί κ αυτό κοντά στα 200 ευρώ βγαίνει (170+ ευρώ δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης) και μόνο που δεν το έχουν θάψει στο Σκρουτζ (στις συζητήσεις για κακό λογισμικό, κακή κάμερα κτλ).

Υ.Γ. Βρε παιδιά μήπως τα παρά λέτε κάπως για τον Snapdragon 625? Η γυναίκα μου έχει το Xiaomi mi max 2 και όλα πάνε νεράκι με την ίδια χρήση που κάνουμε. Δεν έχει κανένα πρόβλημα!

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι να πω τότε. Ανάθεμα εμείς που είμαστε επαρχία και δεν έχουμε πολλές επιλογές να δούμε από κοντά κάμποσες συσκευές κι έτσι βασιζόμαστε στα σχόλια του ίντερνετ που τις περισσότερες φορές είναι ότι να΄ναι! Δεν βγάζεις άκρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Δεν ξέρω τι να πω τότε. Ανάθεμα εμείς που είμαστε επαρχία και δεν έχουμε πολλές επιλογές να δούμε από κοντά κάμποσες συσκευές κι έτσι βασιζόμαστε στα σχόλια του ίντερνετ που τις περισσότερες φορές είναι ότι να΄ναι! Δεν βγάζεις άκρη.

Ο 625 ειναι λιγο παλιος, δες κατι ποιο καινουργιο. Το android ειναι βαρυ.

το redmi note 4 εχω αυτον εχει, καλα παει, δυσκολευεται στο google maps, φταινε τα 3gb ram; Δεν θα τον προτεινα για νεο τηλεφωνο.

Θα ελεγα να πας στο mi A3 , RN7 ή το honor 10 lite απο αυτα που διαβαζω.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Σε αυτό δεν έχεις άδικο, στην ίδια κατάσταση είμαι και εγώ.

έχει φίλος το redmi 7 και αυτό μου άρεσε, μαζεμένο, γρήγορο, και φθηνό, στην κάμερα τα χαλάει λίγο, την μέρα μια χαρά όταν πέσει το φως εκεί πονάει.

Δημοσ.

Το XIAOMI Mi A2 Lite 32GB το έχει προσφορά ο Γερμανός 140 ευρώ και με 20 ευρώ κουπόνι έκπτωσης που έχω βγαίνει στα 120 ευρώ. Δεν αξίζει ούτε για τόσα;

Δημοσ.

Την δουλειά σου θα την κάνεις, αλλά αν έχεις απαιτήσεις όχι, επίσης 32gb ξέχασε το καλύτερα, τουλάχιστον 64, αν θες να το κρατήσεις πάνω από χρόνο.

Αν θες τηλέφωνο για 2-3 χρόνια μην το πάρεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε παιδιά google maps, παιχνίδια, βαριές εφαρμογές κτλ δεν ασχολούμαι στο κινητό! Το κινητό θα το έχω για κλήσεις/μηνύματα και για πλοήγηση στο διαδίκτυο πχ google, youtube και ebanking. Δεν θα κάνει τη δουλειά αυτή για κάποια χρόνια; Εδώ μέχρι πέρσι είχα το Iphone se/5s και με κάλυπτε απλά βαρέθηκα το πρόβλημα με τη μπαταρία (που έχουν όλα τα iphone) κάθε μέρα φόρτισμα και είπα να πάω σε αυτό που έχει 4000mah και με συνδυασμό τον 625, διάβασα ότι έχει μεγαλύτερη αυτονομία η μπαταριά! Δεν αληθεύει αυτό;

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...