Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω κάποιο κινητό με όσο γίνεται λιγότερα bezel από 4.5 έως 5.5 άντε το πολύ 5.5 κάτι (κάτω από 6 ίντσες δηλαδή) έως 150 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά).

Να σημειώσω πως δεν είμαι κολλημένος στο κινητό όλη μέρα. Η χρήση θα είναι νορμάλ (κλήσεις, μηνύματα, Viber και κάπου κάπου λίγο σερφάρισμά).

Έχω δει το Honor 9 Lite και μου άρεσε εμφανισιακά! (ναι ξέρω, έχει bezel αλλά μου άρεσε η διπλή κάμερα!😋 αν και δεν νομίζω να έχει μεγάλα bezel όπως άλλα κινητά σωστά;). Αξίζει στα λεφτά αυτά λέτε; Έχετε κάποιο άλλο να μου προτείνετε εσείς καλύτερο;

Σας ευχαριστώ.

Υ.Γ. Μόλις είδα και το Xiaomi Mi Play. Τι λέτε;

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Nokia το είδα και μου άρεσε αλλά είχα το Nokia 6 το 2017 και ενώ όλα καλά, μου άρεσε πολύ, ξαφνικά μου φανέρωσε ένα πρόβλημα στην ένταση. Χαμήλωνε μόνο του! Αν θυμάμαι καλά update αργούσε να πάρει κι από σέρβις άστα να πάνε...Με ταλαιπώρησαν πολύ! (δεν έχει νομίζω επίσημο σέρβις στην Ελλάδα). Το σκέφτομαι πολύ αν ξανά πάρω Nokia. Το Xiaomi το είχα και όσο για το Motorola δεν ξέρω τι παίζει από αξιοπιστία πλέον.

Δημοσ.

Ωραίο αλλά πήγαμε στις 6 ίντσες και με τα μεγάλα μπέζελ θα φαίνεται μεγαλύτερο. 

Η έκδοση Lite μήπως είναι καλύτερη; Έχει βλέπω μικρότερα μπέζελ.

https://www.skroutz.gr/s/15272178/Xiaomi-Mi-A2-Lite-64GB.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το Mi play που ανέφερες είναι 5,84".  Πρέπει να τα δεις από κοντά. Σε μέγεθος το Α2 με το play είναι σχεδόν τα ίδια. 

Δες και Galaxy. 

https://www.skroutz.gr/s/18657849/Samsung-Galaxy-A20e-Dual-32GB.html

Επεξ/σία από Payne83
Δημοσ.

Το Mi play το είχα δει από κοντά και μου άρεσε το μέγεθος. Το Mi Α2 δεν ξέρω αν είναι περίπου το ίδιο. Δεν το έχουν στη περιοχή μου live να το δω. Αυτά είναι τα άσχημα της επαρχίας βλέπεις.🙁

Το Samsung κι αυτό μου αρέσει εμφανισιακά. Θα δω και κανά βιντεάκι στο youtube και θα αποφασίσω μετά.

Δημοσ.

Το mi play δεν εχει την μπαντα Β20 που δεν υποστηριζει ολα τα 4g δικτυα και επειδη εισαι επαρχια ισως υπαρχει προβλημα.....

Εγω θα προτεινα το Α20e που εχει αρκετα μαζεμενες διαστασεις και εχει αριστες κριτικες.

Δημοσ.

Ούτως η άλλως δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ το 4g σε όλα τα κινητά που είχα έως τώρα! Μόνο σε 2g/3g είμαι και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Για τα Samsung λένε πως τα οικονομικά κινητά της (120-150 ευρώ) δεν αξίζουν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chios είπε

Στο mi play το βασικό πρόβλημα είναι ο Mediatek μακριά όσο δεν πάει, δες κάτι άλλο.

Με 4gb μνημη δεν υπαρχει κανενα θεμα......εχω xperia L1 εδω και δυο χρονια και ο mediatek τρεχει σαν καινουριος........

4 ώρες πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Ούτως η άλλως δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ το 4g σε όλα τα κινητά που είχα έως τώρα! Μόνο σε 2g/3g είμαι και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Για τα Samsung λένε πως τα οικονομικά κινητά της (120-150 ευρώ) δεν αξίζουν.

Ισχυει αυτο γιατι ειχα samsung παλαιοτερα και δεν ειχα τις καλυτερες εντυπωσεις αλλα φαινεται οτι το Α20e φαινεται οτι ειναι καλυτερο απο τα παλια τουλαχιστον στα χαρτια και στις κριτικες που εχει παρει εως τωρα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω με ανησυχεί λίγο να το ρισκάρω με το Samsung αλλά δεν το αποκλείω. Θα το ψάξω λίγο ακόμα. Είμαι όμως πιο πολύ ανάμεσα στο Xiaomi mi play και Xiaomi mi a2 lite γιατί η εταιρία αυτή είναι πιστεύω πιο αξιόπιστη στις συσκευές της των 100-150 ευρώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...