Andreass34 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα!Σκεφτόμουν εδώ και μέρες να αλλάξω το παλιό μου pc να πάρω ένα κανούργιο για games και σκεφτόμουν αυτό εδώ με δόσεις..Αξίζει η είναι πεταμένα λεφτά https://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/197839-infinity gear-stealth-5
jeandoumpier Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Andreass34 είπε Καλησπέρα. Το βασικό του μειονέκτημα είναι τα 8gb μνήμης. Είναι λίγα, και σε αυτά τα χρήματα φτιάχνεις σύστημα με 16gb. Επίσης, το τροφοδοτικό θα μπορούσε να είναι καλύτερο - αλλά εντάξει τουλάχιστον έχει κάποιο επώνυμο της coolermaster και όχι κάποιο του κιλού. Άν οι δόσεις είναι το πρώτο σου μέλημα, είναι μια λύση το συγκεκριμένο έτοιμο. Άν μπορούσες και χωρίς δόσεις να δαπανήσεις το 800άρι, θα πήγαινες σε καλύτερο σύστημα - με καλύτερη μητρική-τροφοδοτικό-περισσότερη μνήμη κτλ και πάει λέγοντας. 1
Andreass34 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε Καλησπέρα. Το βασικό του μειονέκτημα είναι τα 8gb μνήμης. Είναι λίγα, και σε αυτά τα χρήματα φτιάχνεις σύστημα με 16gb. Επίσης, το τροφοδοτικό θα μπορούσε να είναι καλύτερο - αλλά εντάξει τουλάχιστον έχει κάποιο επώνυμο της coolermaster και όχι κάποιο του κιλού. Άν οι δόσεις είναι το πρώτο σου μέλημα, είναι μια λύση το συγκεκριμένο έτοιμο. Άν μπορούσες και χωρίς δόσεις να δαπανήσεις το 800άρι, θα πήγαινες σε καλύτερο σύστημα - με καλύτερη μητρική-τροφοδοτικό-περισσότερη μνήμη κτλ και πάει λέγοντας. Κοιτα σπιτι εδω εχω ενα 16αρι ραμ σκεφτομουν να αλλαξω απλα την motherboard.Αλλα μου ακουγετε καπως
tsofras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή το κοίταγα και εγώ εχθές αυτό , άσχετα με το ότι μπορείς να φτιάξεις κάτι καλύτερο μόνος σου , για αυτά που φοράει εφόσον κάνει δώρο το ΦΠΑ , σε αυτή την τιμή είναι περίπου 50€ επάνω από τις χαμηλότερες τιμές στο Σκρουτζ για όλα τα παρτς ( το υπολόγισα εχθές από περιέργεια) Αλλά όπως είπε και ο Jean στα ίδια λεφτά στήνεις με 2600 , 16Gb Ram, καλύτερη μητρική και τροφοδοτικό. Η τιμή του όμως είναι καλή Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από tsofras 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα