staticoulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλή σας ημέρα! Θα ήθελα τα φώτα σας καθώς , η έπεσα στην περίπτωση η κάτι κάνω στραβά. Έχω ένα hp dv7 3110ev. Φοράει από τη μάνα του τον i3 330m. Μετά από έρευνα αγόρασα (μετα δυσκολίας τα κατάφερα) τον i7 620m καθότι ανακάλυψα ότι είναι το μέγιστο που μπορεί να σηκώσει το συγκεκριμένο socket . Τον φόρεσα πάνω (αφού πρώτα είχα αναβαθμίσει σε F.1D το bios) . Black screen στο boot. Διαβάζοντας έκανα διάφορες ενέργειες για επίλυση , μάταια ομως. Το τσιπακι δε το τρέχει για κανένα λόγο παρότι στο ίντερνετ γράφουν ότι είναι απόλυτα συμβατός. Φόρεσα πάνω τον i3 ξανά και ψάχνομαι για κάτι συμβατό. i5 520 η 560 m μπας και δουλέψει. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία? Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ? Δώστε τα φώτα σας! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από staticoulis
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 46 minutes ago, staticoulis said: Καλή σας ημέρα! Θα ήθελα τα φώτα σας καθώς , η έπεσα στην περίπτωση η κάτι κάνω στραβά. Έχω ένα hp dv7 3110ev. Φοράει από τη μάνα του τον i3 330m. Μετά από έρευνα αγόρασα (μετα δυσκολίας τα κατάφερα) τον i7 620m καθότι ανακάλυψα ότι είναι το μέγιστο που μπορεί να σηκώσει το συγκεκριμένο socket . Τον φόρεσα πάνω (αφού πρώτα είχα αναβαθμίσει σε F.1D το bios) . Black screen στο boot. Διαβάζοντας έκανα διάφορες ενέργειες για επίλυση , μάταια ομως. Το τσιπακι δε το τρέχει για κανένα λόγο παρότι στο ίντερνετ γράφουν ότι είναι απόλυτα συμβατός. Φόρεσα πάνω τον i3 ξανά και ψάχνομαι για κάτι συμβατό. i5 520 η 560 m μπας και δουλέψει. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία? Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ? Δώστε τα φώτα σας! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! bios update????
staticoulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έκανα , δοκίμασα και με το τελευταίο διαθέσιμο F.1D καθώς και με το προτελευταίο F.1C. η ίδια συμπεριφορά. Δεν ξέρω βέβαια αν στα λάπτοπ υπάρχουν jumpers για clear CMOS. Αντί αυτού έβγαλα τη μπαταρία του bios για δέκα λεπτά και την ξαναφορεσα μπας και... Αλλά τα ίδια. Στο F.1C έγραφε κιόλας update για υποστήριξη διαφόρων cpu καθώς και το i7 620m K-O stepping . Βέβαια δε ξέρω τι είναι αυτό αλλά τον έγραφε παντως. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από staticoulis 1
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 3 hours ago, staticoulis said: Έκανα , δοκίμασα και με το τελευταίο διαθέσιμο F.1D καθώς και με το προτελευταίο F.1C. η ίδια συμπεριφορά. Δεν ξέρω βέβαια αν στα λάπτοπ υπάρχουν jumpers για clear CMOS. Αντί αυτού έβγαλα τη μπαταρία του bios για δέκα λεπτά και την ξαναφορεσα μπας και... Αλλά τα ίδια. Στο F.1C έγραφε κιόλας update για υποστήριξη διαφόρων cpu καθώς και το i7 620m K-O stepping . Βέβαια δε ξέρω τι είναι αυτό αλλά τον έγραφε παντως. συνηθως το Clear cmos ειναι πιο πολυπλοκο στα laptops διοτι δεν υπαρχει jumper που φαινεται και δεν πετυχαινει συνηθως με το να βγαλεις την μπαταρια οπως γινεται στα pc. το i7 620 σε νοιαζει .το κ 0 δεν νομιζω οτι μας ενδιαφερει.
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 560m εχω σιγουρα και η διαφορα του απο 620m ειναι μικρη - 2.53 max https://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i7-620M-Notebook-Processor.23043.0.html - 2.42 max https://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i5-560M-Notebook-Processor.37087.0.html 😉 H ονοματολογια σε αυτους τους i7 δεν αντιστοιχει σε κατι εξαιρετικο
staticoulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 @TheDevilMayCare Θες να σου στειλω ενεχυρο τον i7 να δοκιμασω με τον 560 αν δουλεψει ? Μιας και κανεις δεν εχει να προτεινει κατι σχετικο με το γιατι δε τον γουσταρει το λαπτοπακι μου , αναγκαστικα θα παω με δοκιμες και οτι κατσει...
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Ελα αν εισαι Αθηνα και δοκιμασε τον! [=> στην απιθανη περιπτωση που/αν δεν κατσει και ο 560m μετα θα πρεπει να σκεφτεις οτι κατι αλλο φταιει...] 🙂
staticoulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Πειραιά μένω.. Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα μολις τελειώσω τη μετακόμιση και τακτοποιηθω να συναντηθούμε για την δοκιμή . Τον έχεις για πουλημα η είναι σε μηχάνημα που εχεις στην κατοχή σου? Γτ θα με βολεύε να φέρω και τον i7 για δοκιμή στο μηχάνημα σου για να δω αν θα ξεφτηλισω τον τύπο που μου το πούλησε η όχι... Γτ κάπου προς τα εκεί πάει το μυαλό μου δυστυχώς
TheDevilMayCare Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν ειναι ακριβως ευκολο & λογω χρονου τωρα να δοκιμαζω τον i7 -περα ισως απο απλως bios screens- αλλα τελος παντων θα δω, αν μπορει να γινει επισης/ και αυτο
Tolissss Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 5/9/2019 στις 11:22 ΠΜ, staticoulis είπε Καλή σας ημέρα! Θα ήθελα τα φώτα σας καθώς , η έπεσα στην περίπτωση η κάτι κάνω στραβά. Έχω ένα hp dv7 3110ev. Φοράει από τη μάνα του τον i3 330m. Μετά από έρευνα αγόρασα (μετα δυσκολίας τα κατάφερα) τον i7 620m καθότι ανακάλυψα ότι είναι το μέγιστο που μπορεί να σηκώσει το συγκεκριμένο socket . Τον φόρεσα πάνω (αφού πρώτα είχα αναβαθμίσει σε F.1D το bios) . Black screen στο boot. Διαβάζοντας έκανα διάφορες ενέργειες για επίλυση , μάταια ομως. Το τσιπακι δε το τρέχει για κανένα λόγο παρότι στο ίντερνετ γράφουν ότι είναι απόλυτα συμβατός. Φόρεσα πάνω τον i3 ξανά και ψάχνομαι για κάτι συμβατό. i5 520 η 560 m μπας και δουλέψει. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία? Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ? Δώστε τα φώτα σας! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! kalispera file exo to eidio k tou ebala i7 740QM tetrapirino kauaro k pai sfera perni k ton 760 k 720 einai to kalitero
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 On 25/09/2019 at 01:20, Tolissss said: kalispera file exo to eidio k tou ebala i7 740QM tetrapirino kauaro k pai sfera perni k ton 760 k 720 einai to kalitero οχι greeklish plz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα