Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω τον επεξεργαστη 2400g αλλα εχω κολλησει σε τι μητρικη να αγορασω.  Θα ηθελα καποια οικονομικη και να μην χρειαζεται bios update Οταν την αγορασω.αν μπορειτε κιολας να μου προτεινετρ ενα σετ mobo CPU ram κοντα στοα 250. Τα γραφικα τ θελω πολυ για κανα λολ γτ στοχευω για αγορα καρτας πιο μετα

Δημοσ.

Ολες κάνουν. Μέχρι και οι A320M

Οι πιό δημοφιλείς mobo γιά τον 2400g, είναι οι Asus PRIME A320M-K, Gigabyte B450M DS3H, Gigabyte GA-A320M-S2H-CF, Asrock B450M Pro4 κλπ (μπορείς να δείς τα πιό συμβατά στο Userbenchmark  https://cpu.userbenchmark.com/SpeedTest/433194/AMD-Ryzen-5-2400G-with-Radeon-Vega-Graphics )

Σκέφτεσαι να αναβαθμίσεις αργότερα σε Ryzen 3000;

Θα σου πρότεινα Β450 και μνήμες G.Skill Aegis 16GB DDR4-3000MHz. Μπορείς και  Vengeance LPX DDR4

Αν τα πάρεις από σκρουτζομάγαζα, σου φτάνουν και περισσεύουν 250e

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/9/2019 στις 7:11 ΜΜ, Coscas είπε

Ολες κάνουν. Μέχρι και οι A320M

Οι πιό δημοφιλείς mobo γιά τον 2400g, είναι οι Asus PRIME A320M-K, Gigabyte B450M DS3H, Gigabyte GA-A320M-S2H-CF, Asrock B450M Pro4 

Fixed....

Δεν είναι πολύ καλή ιδέα τα γυμνά vrm για apu 

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 5/9/2019 στις 11:00 ΠΜ, pngts1996 είπε

Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω τον επεξεργαστη 2400g αλλα εχω κολλησει σε τι μητρικη να αγορασω.  Θα ηθελα καποια οικονομικη και να μην χρειαζεται bios update Οταν την αγορασω.αν μπορειτε κιολας να μου προτεινετρ ενα σετ mobo CPU ram κοντα στοα 250. Τα γραφικα τ θελω πολυ για κανα λολ γτ στοχευω για αγορα καρτας πιο μετα

Έτρεξε από την πρώτη στιγμή χωρίς bios update σε ASrock Fatal1ty B450 Gaming K4.

Δημοσ.
Στις 5/9/2019 στις 11:00 ΠΜ, pngts1996 είπε

Κοίταξε σε Gigabyte , Asus

Εγω με το ιδιο επεξεργαστη έβαλα τη Asrock AB350M PRO4 και ήθελε Bios Update στο οποίο κόλλησε ενω εγινε η διαδικασια όπως επρπε. Την επέστρεψα και δεν είπα τίποτα και μου έστειλαν ίδια με αναβαθμισμενο bios 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...