tounion Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Καλώ εδώ και μια εβδομάδα στο τηλέφωνο επικοινωνίας 18 18 18 Μετά απο 15 λεπτά αναμονής το κλείνουν αυτόματα.. Πάνω από 15 κλήσεις 10+ λεπτών δεν έχουν απαντηθεί... ενώ πάντα απαντούσαν στο παρελθόν Καλώ για να ενημερωθώ σχετικά με αίτηση αντικατάστασης χρεωστικής από 16/8 που δεν έχει έρθει ακόμη εδώ και 3 εβδομάδες Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει ??
ParhsG Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, tounion είπε Καλώ εδώ και μια εβδομάδα στο τηλέφωνο επικοινωνίας 18 18 18 Μετά απο 15 λεπτά αναμονής το κλείνουν αυτόματα.. Πάνω από 15 κλήσεις 10+ λεπτών δεν έχουν απαντηθεί... ενώ πάντα απαντούσαν στο παρελθόν Καλώ για να ενημερωθώ σχετικά με αίτηση αντικατάστασης χρεωστικής από 16/8 που δεν έχει έρθει ακόμη εδώ και 3 εβδομάδες Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει ?? Εχουν δουλειά και δε θα ασχοληθουν με εσένα. Διάλυση δε νομιζω πάνε πολυ καλά και εχουν πολυ καλους μισθους. Γενικά έτσι ειναι η εθνικη. Εμεις φυγαμε απο εθνικη επειδη κρατουσαν τα λεφτα 2-3 εβδομαδες.
duende Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 εχουν κλεισει παρα πολλα καταστηματα παντως και απ'οσο ξερω θα κλεισουν ακομα περισσοτερα..αλλα η εξυπηρετηση τους ηταν ανεκαθεν τραγικη...δημοσιο τελειως
AristidisZ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Πρόσφατα που πήρα τηλ με εξυπηρετησαν με την μια πάντως
john_petrucci7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Το πλανο ειναι να μεινουν τα μισα φυσικα καταστηματα πανελλαδικα. Χοντρικα απο 3000 θα μεινουν 1500 καταστηματα για να μειωθουν γενικα τα εξοδα των τραπεζων. Λογω εργασιας που εχω επαφη εχουν κλεισει-συγχωνευθει πανω απο 30 της ετε τουλαχιστον
cumulus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Βασικα οι ανθρωποι ειναι ασχετοι δηλ. κλασσικο δημοσιο.Εγω και η συζυγος διατηρουμε μια θυριδα στην Εθνικη.Περσυσι θελαμε να βαλουμε και την κορη μας σαν δικαιουχο στη θυριδα. Παω και ρωταω "η συζυγος μου ειναι πρωτη δικαιουχος στη θυριδα και θελουμε να βαλουμε διακιουχο την κορη μας που ειναι ανηλικη τι πρεπει να κανουμε;"Τονιζω επανειλημμενα το ανηλικη. Απαντηση "Να ερθει η συζυγος και κορη σας με τις ταυτοτητες τους και θα το φτιαξουμε" Πανε την επομενη στην εθνικη και η ιδια τους λεει οτι εκτος απο ταυτοτητα η κορη μου πρεπει να εχει και αφμ .Στη διαμαρτυρια της συζυγου μου γιατι δεν μας ειπατε εκ των προτερων,η απαντηση ηταν "ανθρωποι ειμαστε και καναμε ενα λαθος" Παει η συζυγος με την κορη στην εφορια και βγαζουν αφμ.Μετα απο μερικες ημερες ξαναπανε στην τραπεζα και η ιδια υπαλληλος τους λεει "ααα πρεπει να ειναι πανω απο 18 για να μπορεσουμε να την κανουμε δικαιουχο!!!" Ξανα στη διαμαρτυρια της συζυγου μου απαντησε ειρωνικα " ε και τι θελετε για ενα λαθος να με σκοτωσετε;"
tounion Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Ισχύει ότι από τις εναπομείναντες τράπεζες η Εθνική είναι η πιο αργή και με βαθιά ριζωμένη νοοτροπία δημοσίου αλλά ρε παιδιά εδώ μιλάμε δεν απαντάνε στο 18 18 18 για καμιά εβδομάδα.. και 3 εβδομάδες για αντικατάσταση χρεωστικής ? Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει..
Kostasspil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 36 minutes ago, cumulus said: Βασικα οι ανθρωποι ειναι ασχετοι δηλ. κλασσικο δημοσιο.Εγω και η συζυγος διατηρουμε μια θυριδα στην Εθνικη.Περσυσι θελαμε να βαλουμε και την κορη μας σαν δικαιουχο στη θυριδα. Παω και ρωταω "η συζυγος μου ειναι πρωτη δικαιουχος στη θυριδα και θελουμε να βαλουμε διακιουχο την κορη μας που ειναι ανηλικη τι πρεπει να κανουμε;"Τονιζω επανειλημμενα το ανηλικη. Απαντηση "Να ερθει η συζυγος και κορη σας με τις ταυτοτητες τους και θα το φτιαξουμε" Πανε την επομενη στην εθνικη και η ιδια τους λεει οτι εκτος απο ταυτοτητα η κορη μου πρεπει να εχει και αφμ .Στη διαμαρτυρια της συζυγου μου γιατι δεν μας ειπατε εκ των προτερων,η απαντηση ηταν "ανθρωποι ειμαστε και καναμε ενα λαθος" Παει η συζυγος με την κορη στην εφορια και βγαζουν αφμ.Μετα απο μερικες ημερες ξαναπανε στην τραπεζα και η ιδια υπαλληλος τους λεει "ααα πρεπει να ειναι πανω απο 18 για να μπορεσουμε να την κανουμε δικαιουχο!!!" Ξανα στη διαμαρτυρια της συζυγου μου απαντησε ειρωνικα " ε και τι θελετε για ενα λαθος να με σκοτωσετε;" Κάτι τέτοιους άμα χάσουν τη δουλειά τους, γιατί δεν τους λυπάμαι καθόλου; Είμαι κακός άνθρωπος; 6
ParhsG Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, cumulus είπε Βασικα οι ανθρωποι ειναι ασχετοι δηλ. κλασσικο δημοσιο.Εγω και η συζυγος διατηρουμε μια θυριδα στην Εθνικη.Περσυσι θελαμε να βαλουμε και την κορη μας σαν δικαιουχο στη θυριδα. Παω και ρωταω "η συζυγος μου ειναι πρωτη δικαιουχος στη θυριδα και θελουμε να βαλουμε διακιουχο την κορη μας που ειναι ανηλικη τι πρεπει να κανουμε;"Τονιζω επανειλημμενα το ανηλικη. Απαντηση "Να ερθει η συζυγος και κορη σας με τις ταυτοτητες τους και θα το φτιαξουμε" Πανε την επομενη στην εθνικη και η ιδια τους λεει οτι εκτος απο ταυτοτητα η κορη μου πρεπει να εχει και αφμ .Στη διαμαρτυρια της συζυγου μου γιατι δεν μας ειπατε εκ των προτερων,η απαντηση ηταν "ανθρωποι ειμαστε και καναμε ενα λαθος" Παει η συζυγος με την κορη στην εφορια και βγαζουν αφμ.Μετα απο μερικες ημερες ξαναπανε στην τραπεζα και η ιδια υπαλληλος τους λεει "ααα πρεπει να ειναι πανω απο 18 για να μπορεσουμε να την κανουμε δικαιουχο!!!" Ξανα στη διαμαρτυρια της συζυγου μου απαντησε ειρωνικα " ε και τι θελετε για ενα λαθος να με σκοτωσετε;" Τουλαχιστον το παραδεχτηκε. Αλλοι θα ειχαν τροπο να μη το παραδεχτουν.
Kostasspil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 1 minute ago, ParhsG said: Τουλαχιστον το παραδεχτηκε Παραδεχεσαι το λάθος, όταν αφενός ζητάς συγγνώμη και αφετέρου όταν κοιτάς να μην το ξανακάνεις. Άμα έχεις και υφάκι από πανω επειδή στη θέση σου έπεσες με αλεξίπτωτο και δε σε κουνάει ούτε ο Θεός, θες ΟΑΕΔ να μάθεις να σέβεσαι
ParhsG Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Παραδεχεσαι το λάθος, όταν αφενός ζητάς συγγνώμη και αφετέρου όταν κοιτάς να μην το ξανακάνεις. Άμα έχεις και υφάκι από πανω επειδή στη θέση σου έπεσες με αλεξίπτωτο και δε σε κουνάει ούτε ο Θεός, θες ΟΑΕΔ να μάθεις να σέβεσαι Ε δυστυχως ετσι ειναι. Παντως παιρνουν μισθους τρελους. Δηλαδη ξερω 25 χρονων να περνει καθαρα 2500 χωρις να ειναι σε διοικητική θεση.
cabdik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, cumulus είπε Βασικα οι ανθρωποι ειναι ασχετοι δηλ. κλασσικο δημοσιο.Εγω και η συζυγος διατηρουμε μια θυριδα στην Εθνικη.Περσυσι θελαμε να βαλουμε και την κορη μας σαν δικαιουχο στη θυριδα. Παω και ρωταω "η συζυγος μου ειναι πρωτη δικαιουχος στη θυριδα και θελουμε να βαλουμε διακιουχο την κορη μας που ειναι ανηλικη τι πρεπει να κανουμε;"Τονιζω επανειλημμενα το ανηλικη. Απαντηση "Να ερθει η συζυγος και κορη σας με τις ταυτοτητες τους και θα το φτιαξουμε" Πανε την επομενη στην εθνικη και η ιδια τους λεει οτι εκτος απο ταυτοτητα η κορη μου πρεπει να εχει και αφμ .Στη διαμαρτυρια της συζυγου μου γιατι δεν μας ειπατε εκ των προτερων,η απαντηση ηταν "ανθρωποι ειμαστε και καναμε ενα λαθος" Παει η συζυγος με την κορη στην εφορια και βγαζουν αφμ.Μετα απο μερικες ημερες ξαναπανε στην τραπεζα και η ιδια υπαλληλος τους λεει "ααα πρεπει να ειναι πανω απο 18 για να μπορεσουμε να την κανουμε δικαιουχο!!!" Ξανα στη διαμαρτυρια της συζυγου μου απαντησε ειρωνικα " ε και τι θελετε για ενα λαθος να με σκοτωσετε;" αυτο δεν ειναι λαθος, αλλα αγνοια. αν δεν γνωριζει την δουλεια του, τοτε να αλλαξει ποστο, ή να αλλαξει δουλεια............................!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, tounion είπε Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει ?? άδειες Αυγούστου, πήγα πριν καμιά βδομάδα σε κατάστημα που συνήθως γίνεται της πτάνας και ήταν άδειο, μόνο ένας ταμίας και ένας υπεύθυνος. Κόσμος μηδέν, μόνο εγώ
Silverage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, ParhsG είπε Ε δυστυχως ετσι ειναι. Παντως παιρνουν μισθους τρελους. Δηλαδη ξερω 25 χρονων να περνει καθαρα 2500 χωρις να ειναι σε διοικητική θεση. Άμα είναι βύσμα μπορεί να παίρνει τόσα αλλά όχι άμα είναι απλός υπάλληλος. Στα καταστήματα είναι αλήθεια υπάρχουν πολλά βλαχαδερά που είναι στα τέτοια τους. Έχω πάει να τσακωθώ και εγώ για ένα θέμα με τις θυρίδες. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από Silverage
Kostasspil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Ακόμα και την άγνοια μπορώ να κατανοήσω γιατί όλοι μας έχει τύχει να κάνουμε κάποια μ@#$α κάποια στιγμή στη θέση μας. Θα συμβεί.. Την γαϊδουριά και το Νεοελληναριλίκι δε μπορώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα