Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, t3chn0 είπε

Εμένα πάντως στο κινητό δούλεψε, τσίμπησα band 4 στα 19 EUR . Ευχαριστώ TS!

https://prnt.sc/p22sdi

Γιατι δεν το πηρες απο ali στην ιδια τιμη πριν απο λιγες μερες? Εβαυ γενικα μακρια για τετοια πραγματα πολλες μουφες

Δημοσ.

Δυστυχώς εγώ έφαγα άκυρο , για αγορά 140€

Ευχαριστούμε πάντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, kanari είπε

..τρολάρεις!!!

Όχι... Μπορει να παίζει ρόλο το ότι είμαι registered στο uk

Επεξ/σία από cacofonix-3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, costacurta είπε

Σε όσους πέρασε να ρωτήσω τους ήρθε κτι σε μειλ προσφοράς? 

Οχι κανενα mail, ουτε την εφαρμογη ειχα στο κινητο. τσιμπισα ενα band 4 με 14$

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MessatsuRoku είπε

Γιατι δεν το πηρες απο ali στην ιδια τιμη πριν απο λιγες μερες? Εβαυ γενικα μακρια για τετοια πραγματα πολλες μουφες

Το πήρα και απο alli προχθές αλλά μου την ακύρωσαν για λόγους ασφαλείας (επειδή έφτιαξα καινούριο λογαριασμό  και είχα χρησιμοποιήσει την ίδια κάρτα σε άλλο λογαριασμό την προηγούμενη μέρα). Κοίτα,είδα ότι έχει αρκετές χιλιάδες reviews σαν κατάστημα & έχω εμπιστοσύνη στο refund σύστημα του ebay από τις εμπειρίες μου τουλάχιστον,οπότε την έριξα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, t3chn0 είπε

Το πήρα και απο alli προχθές αλλά μου την ακύρωσαν για λόγους ασφαλείας (επειδή έφτιαξα καινούριο λογαριασμό  και είχα χρησιμοποιήσει την ίδια κάρτα σε άλλο λογαριασμό την προηγούμενη μέρα). Κοίτα,είδα ότι έχει αρκετές χιλιάδες reviews σαν κατάστημα & έχω εμπιστοσύνη στο refund σύστημα του ebay από τις εμπειρίες μου τουλάχιστον,οπότε την έριξα

και ειναι αρκετα ακριβο, δηλαδη δεν πουλαει μουφα, οποτε εισαι οκ

Δημοσ.

Σε μένα δουλεύει κανονικά αλλά μου το έστειλαν κιόλας πριν 3 ώρες. Το ότι έπαιζε το κουπόνι το είδα στις ειδοποιήσεις της εφαρμογής άλλα όταν πάτησα δεν φαινόταν το κουπόνι παρά μόνο promotion στην εφαρμογή. Οπότε ευχαριστώ topic starter. Γιατί να κλειδωθεί δεν καταλαβαίνω. Το κουπόνι περνάει και σε προϊόντα που είναι ήδη σ έκπτωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...