costacurta Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Σε όσους πέρασε να ρωτήσω τους ήρθε κτι σε μειλ προσφοράς?
MessatsuRoku Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, t3chn0 είπε Εμένα πάντως στο κινητό δούλεψε, τσίμπησα band 4 στα 19 EUR . Ευχαριστώ TS! https://prnt.sc/p22sdi Γιατι δεν το πηρες απο ali στην ιδια τιμη πριν απο λιγες μερες? Εβαυ γενικα μακρια για τετοια πραγματα πολλες μουφες
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δυστυχώς εγώ έφαγα άκυρο , για αγορά 140€ Ευχαριστούμε πάντως
kanari Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Δυστυχώς εγώ έφαγα άκυρο , για αγορά 140€ Ευχαριστούμε πάντως ..τρολάρεις!!!
manosmanos13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Λέει κάπου ως ποτε ισχύει το κουπόνι?
gorilas13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Εμένα μου δούλεψε..είχα δει βέβαια notification απο το ebay το πρωί με την προσφορά αλλα το είχα ξεχάσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kanari είπε ..τρολάρεις!!! Όχι... Μπορει να παίζει ρόλο το ότι είμαι registered στο uk Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από cacofonix-3
devilfish Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, costacurta είπε Σε όσους πέρασε να ρωτήσω τους ήρθε κτι σε μειλ προσφοράς? Οχι κανενα mail, ουτε την εφαρμογη ειχα στο κινητο. τσιμπισα ενα band 4 με 14$
t3chn0 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, MessatsuRoku είπε Γιατι δεν το πηρες απο ali στην ιδια τιμη πριν απο λιγες μερες? Εβαυ γενικα μακρια για τετοια πραγματα πολλες μουφες Το πήρα και απο alli προχθές αλλά μου την ακύρωσαν για λόγους ασφαλείας (επειδή έφτιαξα καινούριο λογαριασμό και είχα χρησιμοποιήσει την ίδια κάρτα σε άλλο λογαριασμό την προηγούμενη μέρα). Κοίτα,είδα ότι έχει αρκετές χιλιάδες reviews σαν κατάστημα & έχω εμπιστοσύνη στο refund σύστημα του ebay από τις εμπειρίες μου τουλάχιστον,οπότε την έριξα
MessatsuRoku Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, t3chn0 είπε Το πήρα και απο alli προχθές αλλά μου την ακύρωσαν για λόγους ασφαλείας (επειδή έφτιαξα καινούριο λογαριασμό και είχα χρησιμοποιήσει την ίδια κάρτα σε άλλο λογαριασμό την προηγούμενη μέρα). Κοίτα,είδα ότι έχει αρκετές χιλιάδες reviews σαν κατάστημα & έχω εμπιστοσύνη στο refund σύστημα του ebay από τις εμπειρίες μου τουλάχιστον,οπότε την έριξα και ειναι αρκετα ακριβο, δηλαδη δεν πουλαει μουφα, οποτε εισαι οκ
SpirtouLisS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Σε μένα δουλεύει κανονικά αλλά μου το έστειλαν κιόλας πριν 3 ώρες. Το ότι έπαιζε το κουπόνι το είδα στις ειδοποιήσεις της εφαρμογής άλλα όταν πάτησα δεν φαινόταν το κουπόνι παρά μόνο promotion στην εφαρμογή. Οπότε ευχαριστώ topic starter. Γιατί να κλειδωθεί δεν καταλαβαίνω. Το κουπόνι περνάει και σε προϊόντα που είναι ήδη σ έκπτωση.
ziaba Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 άκυρον και δω από 2 λογαριασμούς που δοκίμασα🤬
zabonaki Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 δούλεψε . ευχαριστω τον TS 7 είδη, όλα USD
serdakis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδια εγω απο 2 λογαριασμους US , Greece πραγματα απο Ευρωπη, δεν μου τον δεχοταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις