Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παω να κανω φορματ το πς εβαλα το cd μου φωρτοσε κανονικα τα windows  σε μια στυγμη  εκει που φορτοσε  και ολα καλα εκλεισε το πς και ξεκινισε και μου κανει   reset   μονο του ασταματητα   ας με βοηθησει καποιος ευχαριστω

Δημοσ.

Κάνει reset η reboot? 

Αν μπεις στο bios είναι οκ? 

Για ξαναδοκιμάσε την εγκατάσταση και αυτή την φορά σβήσε και όλα τα partitions (αν δεν έχεις κάτι να χάσεις) και μετά τα ξαναδημιουργεις.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/9/2019 στις 7:49 ΠΜ, theo2121 είπε

Παω να κανω φορματ το πς εβαλα το cd μου φωρτοσε κανονικα τα windows  σε μια στυγμη  εκει που φορτοσε  και ολα καλα εκλεισε το πς και ξεκινισε και μου κανει   reset   μονο του ασταματητα   ας με βοηθησει καποιος ευχαριστω  audacity temp mail origin

Για ξαναδοκιμάσε την εγκατάσταση και αυτή την φορά σβήσε και όλα τα partitions (αν δεν έχεις κάτι να χάσεις) και μετά τα ξαναδημιουργεις.

Δημοσ.
Στις 5/9/2019 στις 7:49 ΠΜ, theo2121 είπε

Παω να κανω φορματ το πς εβαλα το cd μου φωρτοσε κανονικα τα windows  σε μια στυγμη  εκει που φορτοσε  και ολα καλα εκλεισε το πς και ξεκινισε και μου κανει   reset   μονο του ασταματητα   ας με βοηθησει καποιος ευχαριστω

την εγκατάσταση και αυτή την φορά σβήσε και όλα τα partitions (αν δεν έχεις κάτι να χάσεις) και μετά τα ξαναδημιουργεις.

Δημοσ.

Προφανός το παιδι δέν ξέρει κάν τι ειναι το Βιος και ειναι τα παρτισιον λογικα εβαλε μέσα το cd και ετρεξε το προγραμμα και περασε διπλά windows τα λέω καλά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...