theo2121 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Παω να κανω φορματ το πς εβαλα το cd μου φωρτοσε κανονικα τα windows σε μια στυγμη εκει που φορτοσε και ολα καλα εκλεισε το πς και ξεκινισε και μου κανει reset μονο του ασταματητα ας με βοηθησει καποιος ευχαριστω
tz_aristotelis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Κάνει reset η reboot? Αν μπεις στο bios είναι οκ? Για ξαναδοκιμάσε την εγκατάσταση και αυτή την φορά σβήσε και όλα τα partitions (αν δεν έχεις κάτι να χάσεις) και μετά τα ξαναδημιουργεις.
ocaluptous Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 5/9/2019 στις 7:49 ΠΜ, theo2121 είπε Παω να κανω φορματ το πς εβαλα το cd μου φωρτοσε κανονικα τα windows σε μια στυγμη εκει που φορτοσε και ολα καλα εκλεισε το πς και ξεκινισε και μου κανει reset μονο του ασταματητα ας με βοηθησει καποιος ευχαριστω audacity temp mail origin Για ξαναδοκιμάσε την εγκατάσταση και αυτή την φορά σβήσε και όλα τα partitions (αν δεν έχεις κάτι να χάσεις) και μετά τα ξαναδημιουργεις.
ocaluptous Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 5/9/2019 στις 7:49 ΠΜ, theo2121 είπε Παω να κανω φορματ το πς εβαλα το cd μου φωρτοσε κανονικα τα windows σε μια στυγμη εκει που φορτοσε και ολα καλα εκλεισε το πς και ξεκινισε και μου κανει reset μονο του ασταματητα ας με βοηθησει καποιος ευχαριστω την εγκατάσταση και αυτή την φορά σβήσε και όλα τα partitions (αν δεν έχεις κάτι να χάσεις) και μετά τα ξαναδημιουργεις.
mastoras007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Προφανός το παιδι δέν ξέρει κάν τι ειναι το Βιος και ειναι τα παρτισιον λογικα εβαλε μέσα το cd και ετρεξε το προγραμμα και περασε διπλά windows τα λέω καλά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα