Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, procostas1 είπε

to d-sub που λέει στις εξόδους της μητρικής είναι το vga???

Άν τελικά δεν πας σε οθόνη από τώρα όπως σου πρότεινα αρχικά και θέλεις να συνδέσεις την υπάρχουσα οθόνη σου, vga έξοδο έχει αυτή η μητρική : https://www.dexter.com.gr/index.php?route=product/product&product_id=7361

Κρατάς τα υπόλοιπα κομμάτια όπως είναι στην παραπάνω πρόταση απλά βάζεις αυτή τη mobo.

Υ.Γ. Άν και δεν καταλαβαίνω το λόγο να μείνεις στην ίδια οθόνη αφού έτσι κι αλλιώς με την αγορά καινούργιας δεν ξεπερνάς το 500άρικο που έθεσες ως αρχικό budget, αλλά οκ - εσύ αποφασίζεις.

edit : Έχει d-sub έξοδο η asrock, άρα λογικά μπορείς να πας και σε αυτή τελικά - νομίζω ότι συνδέεται με vga..

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jeandoumpier είπε

Άν τελικά δεν πας σε οθόνη από τώρα όπως σου πρότεινα αρχικά και θέλεις να συνδέσεις την υπάρχουσα οθόνη σου, vga έξοδο έχει αυτή η μητρική : https://www.dexter.com.gr/index.php?route=product/product&product_id=7361

Κρατάς τα υπόλοιπα κομμάτια όπως είναι στην παραπάνω πρόταση απλά βάζεις αυτή τη mobo.

Υ.Γ. Άν και δεν καταλαβαίνω το λόγο να μείνεις στην ίδια οθόνη αφού έτσι κι αλλιώς με την αγορά καινούργιας δεν ξεπερνάς το 500άρικο που έθεσες ως αρχικό budget, αλλά οκ - εσύ αποφασίζεις.

στο 500άρικο πρέπει να πάρω και win

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα παιδιά...

τελικά ήρθε η ώρα για την παραγγελία...

είναι οκ τα parts???

κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής??? 

ευχαριστώ

pc1.jpg

Επεξ/σία από procostas1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, procostas1 είπε

καλησπέρα παιδιά...

είναι οκ τα parts???

ευχαριστώ

pc1.jpg

Εφόσον είναι για επιχείρηση, τα windows θα πρέπει να είναι pro και όχι home....

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 5/9/2019 στις 9:35 ΠΜ, procostas1 είπε

καλημέρα παιδιά...

ότι λέει ο τίτλος........ θέλω να αλλάξω τον υπολογιστή που έχω στο γραφείο, τώρα ειμαι με έναν Phenom II X6 1050T (όχι ότι δεν με καλύπτει αλλά εχουν αρχίσει να φαίνονται τα χρόνια του)    

Ποσό που διαθέτουμε :500€ περίπου 

Χρήση υπολογιστή : γραφείο.....

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: office , internet...

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.όχι για την ώρα θα βολευτώ με αυτήν που έχω (nec accusync lcd72vm) η οποία έχει μόνο vga είσοδο)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ναι θα ήθελα να αλλάξω και το πληκτρολόγιο μου, τωρα έχω ( https://www.ebay.com/itm/Microsoft-Digital-Media-Pro-Keyboard-Mac-Win-PS2-USB-Model-1031-TESTED-/392232799507) και θα ήθελα κάτι παρόμοιο γιατί με βολεύει το πλαστικό που έχει για τον καρπό 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? καλύτερα απο ενα γιατί θα κοπεί τιμολόγιο

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? δεν υπάρχει θέμα το συναρμολογώ και εγώ....

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .ναι win 10

ευχαριστώ....

Τι έχει ο PHENOM 1050T και δεν σε καλύπτει?

Βάλε μνήμη παραπάνω και SSD και θα είσαι κομπλέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, adtakhs είπε

Τι έχει ο PHENOM 1050T και δεν σε καλύπτει?

Βάλε μνήμη παραπάνω και SSD και θα είσαι κομπλέ.

καλημέρα

ο phenom μια χαρά ειναι αλλά...

ειναι πάνω σε win7 32bit

επειδή έχω πάνω το παλιό πρόγραμμα τιμολόγησης θέλω να τον αφήσω στην άκρη (μιας και το εν λόγο πρόγραμμα παίζει μόνο σε win 32bit) και όποτε χρειάζομαι κάτι απο το αρχείο να ανατρέχω στο παλιό pc. απο την εταιρία που συνεργαζόμουν μου είπαν ότι θέλουν περίπου 250€ για να μου εγκαταστήσουν την 64bit έκδοση(μαζί με τα back up)...οπότε το αφήνω όπως είναι και κάνω έναν καινούριο.....  

Επεξ/σία από procostas1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, procostas1 είπε

καλημέρα

ο phenom μια χαρά ειναι αλλά...

ειναι πάνω σε win7 32bit

επειδή έχω πάνω το παλιό πρόγραμμα τιμολόγησης θέλω να τον αφήσω στην άκρη (μιας και το εν λόγο πρόγραμμα παίζει μόνο σε win 32bit) και όποτε χρειάζομαι κάτι απο το αρχείο να ανατρέχω στο παλιό pc. απο την εταιρία που συνεργαζόμουν μου είπαν ότι θέλουν περίπου 250€ για να μου εγκαταστήσουν την 64bit έκδοση(μαζί με τα back up)...οπότε το αφήνω όπως είναι και κάνω έναν καινούριο.....  

Μιας και δούλευα σε εταιρεία που έκανε εγκαταστάσεις εμπορολογιστικα προγράμματα πάντα όταν αλλάζε ο πελάτης πρόγραμμα υπολογιστή κλπ βάζαμε τα στοιχεία του παλιού προγράμματος στο καινούργιο... Εγώ είχα το κομμάτι των database και εγώ συνήθως έκανα την μετάβαση...Κομμάτι της νέας εγκατάστασης ήταν και αυτό... Δεν στο κάνουν έτσι;;; Θέλουν δηλαδή έξτρα χρήματα για αυτό;;;

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Μιας και δούλευα σε εταιρεία που έκανες εγκαταστάσεις εμπορολογιστικα προγράμματα πάντα όταν αλλάζε ο πελάτης πρόγραμμα υπολογιστή κλπ βάζαμε τα στοιχεία του παλιού προγράμματος άστο καινούργιο... Κομμάτι της μετάβασης ήταν και αυτό... Δεν στο κάνουν έτσι;;; Θέλουν δηλαδή έξτρα χρήματα για αυτό;;;

περνάνε πελάτες, υπόλοιπα, αποθήκες κλπ αλλά αν θες επανεκτύπωση κάποιο παλιό τιμολόγιο, αναλυτικές κινήσεις έτους...... πρέπει να ανατρέξεις στο παλιό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, procostas1 είπε

περνάνε πελάτες, υπόλοιπα, αποθήκες κλπ αλλά αν θες επανεκτύπωση κάποιο παλιό τιμολόγιο, αναλυτικές κινήσεις έτους...... πρέπει να ανατρέξεις στο παλιό

Αναλυτικές πωλήσεις έτους συνήθως  γίνεται να περάσουν. Ομοίως και τα παλιά τιμολόγια... Ο έλεγχος αν πέρασαν σωστά είναι πολύ χρονοβόρος για αυτό κάποιοι το αποφεύγουν.

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
Στις 16/9/2019 στις 2:43 ΜΜ, procostas1 είπε

καλησπέρα παιδιά...

είναι οκ τα parts???

ευχαριστώ

pc1.jpg

Α) Πιθανότατα να κρατούσα τον phenom για δουλειά γραφείου προσθέτοντας μνήμη+SSD κ πραγματικά πιστεύω εκεί εντοπίζετε το 90% της "καθυστέρησης" που βλέπεις.Τελος μην παραβλέπεις το όφελος της μεγαλύτερης οθόνης, είναι τρομερό boost παραγωγικότητας(εάν έχεις χωρο στο γραφειο, εννοείτε κρατάς κ την παλιά για 2η ως extended desktop)

Β)Εφόσων χρειάζετε 32bit για να τρέχει το παλιό πρόγραμμα κ από ότι κατάλαβα το κάνεις access σχετικά σπάνια θα μπορούσες να τα τρέχεις σε virtual machine. Ετσι ούτε "κλειδωνεσε" στα max 3gb ram, ούτε εάν αλλάξεις μηχάνημα κρατάς επιπλεων χώρο στο γραφείο.

Γ)Εάν θες να πας για καινούργιο κοίτα κ στο digital master που γενικά έχει οκ τιμές αλλά σου δίνει δώρο τα win όταν αγοράζεις πάνω από 5 κομμάτια hardware(εμφανίζοντε  κ στο τιμολόγιο που θα κόψει).

Δ)Νομίζω πως βρήκα loophole για φτηνά windows->

Αγοράζεις απλά το κλειδί από amazon.co.uk με τιμολόγιο(από business account)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, @topos είπε

Α) Πιθανότατα να κρατούσα τον phenom για δουλειά γραφείου προσθέτοντας μνήμη+SSD κ πραγματικά πιστεύω εκεί εντοπίζετε το 90% της "καθυστέρησης" που βλέπεις.Τελος μην παραβλέπεις το όφελος της μεγαλύτερης οθόνης, είναι τρομερό boost παραγωγικότητας(εάν έχεις χωρο στο γραφειο, εννοείτε κρατάς κ την παλιά για 2η ως extended desktop)

Β)Εφόσων χρειάζετε 32bit για να τρέχει το παλιό πρόγραμμα κ από ότι κατάλαβα το κάνεις access σχετικά σπάνια θα μπορούσες να τα τρέχεις σε virtual machine. Ετσι ούτε "κλειδωνεσε" στα max 3gb ram, ούτε εάν αλλάξεις μηχάνημα κρατάς επιπλεων χώρο στο γραφείο.

Γ)Εάν θες να πας για καινούργιο κοίτα κ στο digital master που γενικά έχει οκ τιμές αλλά σου δίνει δώρο τα win όταν αγοράζεις πάνω από 5 κομμάτια hardware(εμφανίζοντε  κ στο τιμολόγιο που θα κόψει).

Δ)Νομίζω πως βρήκα loophole για φτηνά windows->

Αγοράζεις απλά το κλειδί από amazon.co.uk με τιμολόγιο(από business account)

σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση...

έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.... 

η πρώτη μου σκέψη ήταν αναβάθμιση ο υπάρχων με μνήμη και ssd, αγορά win 10 64bit και vm για το πρόγραμμα(απλά μου φάνηκε πολύ μπλέξιμο μια και δεν έχω δουλέψει ποτέ vm βα σικά ξέρω μόνο ότι είναι ενας εικονικός υπολογιστής μεσα στον υπολογιστή )

τέλος πάντων μπήκα στο τριπάκι της αλλαγής και θα τον αλλάξω ......

οπότε πάμε για νέο .....την οθόνη θα την κρατήσω έως το τέλος του χρόνου γιατί δεν χωράει 24άρα παρα μόνο 19άρα σε αυτή την φάση...(θα κάνω ανακαίνιση το νέο έτος, θα φυγουν τα ράφια που έχω και θα μπει 24άρα)οπότε για 3-4 μήνες θα μείνω με αυτήν την 19άρα, γιαυτό θέλω η μητρική να έχει και vga

καλή φάση αυτή με τα win απο digital master......

έχουμε καμια πρόταση απο εκεί???

αν κόβουν τα win στο τιμολόγιο και με ενα οποιοδήποτε κλειδί απο ebay ή τα γνωστά κλειδάδικα δεν είμαστε οκ???    

ευχαριστώ

Επεξ/σία από procostas1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, procostas1 είπε

καλή φάση αυτή με τα win απο digital master......

έχουμε καμια πρόταση απο εκεί???

αν κόβουν τα win στο τιμολόγιο και με ενα οποιοδήποτε κλειδί απο ebay ή τα γνωστά κλειδάδικα δεν είμαστε οκ???    

ευχαριστώ

Μα εάν το αγοράσεις από εκεί τα κομμάτια θα σου έχουν αναγράψει τον κωδικό των windows κ απλά τα κατεβάζεις απευθείας από Microsoft κ τα κάνεις install.

Θα εμφανίζοντε κ στο τιμολόγιο (λογικά με 0 αξία).

Όταν δεις ποια κομμάτια θέλεις κάνε τους ένα τηλ για να το ξεκαθαρίσεις κ να ρωτήσεις για διαθεσιμότητα.

Υ.γ Έχω παραγγείλει 2 pc από εκει (με τραπεζική κατάθεση) περίπου στην βδομάδα παρέλαβα με μόνο πρόβλημα ότι δεν είχαν έναν συγκεκριμένο HDD 2tb κ απλά πήρα τον αντίστοιχο 3tb.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, procostas1 είπε

ωραία

κάποια πρόταση παιδιά απο digital master!!!!

Είναι λίγο παράξενο το site του για να κάνεις αναζήτηση γιατί δεν έχει καθόλου φίλτρα, οπότε δεν βολεύει καθόλου από κινητό.Εαν όμως βρω τον χρόνο το βραδάκι και κάτσω στο pc θα σου βγάλω μια προταση 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...