procostas1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 καλημέρα παιδιά... ότι λέει ο τίτλος........ θέλω να αλλάξω τον υπολογιστή που έχω στο γραφείο, τώρα ειμαι με έναν Phenom II X6 1050T (όχι ότι δεν με καλύπτει αλλά εχουν αρχίσει να φαίνονται τα χρόνια του) Ποσό που διαθέτουμε :500€ περίπου Χρήση υπολογιστή : γραφείο..... Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: office , internet... Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.όχι για την ώρα θα βολευτώ με αυτήν που έχω (nec accusync lcd72vm) η οποία έχει μόνο vga είσοδο) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ναι θα ήθελα να αλλάξω και το πληκτρολόγιο μου, τωρα έχω ( https://www.ebay.com/itm/Microsoft-Digital-Media-Pro-Keyboard-Mac-Win-PS2-USB-Model-1031-TESTED-/392232799507) και θα ήθελα κάτι παρόμοιο γιατί με βολεύει το πλαστικό που έχει για τον καρπό Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? καλύτερα απο ενα γιατί θα κοπεί τιμολόγιο Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? δεν υπάρχει θέμα το συναρμολογώ και εγώ.... Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .ναι win 10 ευχαριστώ....
jeandoumpier Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, procostas1 είπε Καλημέρα. Προσωπικά, και ''κατηγορηματικά'' θα σου πρότεινα να αγοράσεις μια καινούργια-σύγχρονη οθόνη - το budget στο επιτρέπει. Τί να λέμε τώρα, είναι δυνατόν να μείνεις με την οθόνη που έχεις; Γνώμη μου. Τα κομμάτια από dexter.gr, κάνουν συναρμολόγηση αν το ζητήσεις. Για χρήση γραφείου καλύπτεσαι με τα παρακάτω. + Πληκτρολόγιο/ποντίκι με στήριγμα για τον καρπό που θέλεις : https://allaboutoffice.gr/product/microsoft-set-ποντίκι-πληκτρολόγιο-l3v-00015-ασύρματα-α/ Σύνολο γύρω στα 500€ και καθάρισες. 2
procostas1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) σε ευχαριστώ πολύ jeandoumpier για την πρόταση το θέμα είναι ότι το pc θα μπει σε επαγγελματικό χώρο και πρέπει να μπουν και αυθεντικά win..... την οθόνη την έχω στο πρόγραμμα για αλλαγή ...... μπορώ να προχωρήσω με την πρόταση όπως είναι και στην θέση της οθόνης να πάρω τα win ???? ή δέν βγάζει vga η μητρική??? κάπου είχα διαβάσει ότι δεν έχουν όλες οι μητρικές vga.... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από procostas1
Deka013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 https://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-home-cd-key-compare-prices/ Windows 10,5 ευρό 😉 1
procostas1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, Deka013 είπε https://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-home-cd-key-compare-prices/ Windows 10,5 ευρό 😉 και με τιμολόγιο τι γίνετε??? (τα έχω και απο θείο, δεν δίνω 10,5)
Deka013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, procostas1 είπε και με τιμολόγιο τι γίνετε??? (τα έχω και απο θείο, δεν δίνω 10,5) Αυτά δεν είναι πειρατικά.Αγοράζεις γνήσιο S/N.Η τιμή είναι 5 ευρό για windows 10. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από Deka013
procostas1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 το θέμα είναι να μπορείς να το αποδείξεις(με τιμολόγιο)
Deka013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Σου στέλνουν με mail απόδειξη αγοράς,σαν να παίρνεις κάτι πχ από το steam.Δεν ξέρω αν αυτό σε καλύπτει,απλά θα ήταν κρίμα να μην πάρεις οθόνη για να δώσεις 100 ευρό για windows ενώ μπορείς να τα βρεις γνήσια και με 5.
procostas1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 σε τυχών έλεγχο πρέπει όλα τα προγράμματα συμπεριλαμβανομένου και του λειτουργικού να είναι αγορασμένα με τιμολόγιο.... στα xp παλιά και στα 7άρια έπρεπε να είχες και το αυτοκόλλητο γνησιότητας κολλημένο επάνω στο pc......
Deka013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Φίλε μου,εγώ για καλό το είπα.Δεν θέλω να σε βάλω σε μπελάδες.Κάνε ότι καταλαβαίνεις.
procostas1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 το ξέρω και σε ευχαριστώ πολύ..... απλά τα πράγματα με τις επιχειρήσεις δεν είναι τόσο απλά όπως σε ένα σπίτι πχ που δεν υπάρχει περίπτωση να σε ελέγξουν ποτέ για τα προγράμματα που τρέχεις.... και μάλιστα τα win πρέπει να είναι κομμένα στο ίδιο τιμολόγιο με τα parts (όταν μιλάμε για pc που θα στηθεί κομμάτι - κομμάτι)
jmirko15 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Θα έχεις θέμα σε έλεγχο άμα αγοράσεις έτσι Win κτλ..
procostas1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 τελικά αν πάω με την πρόταση του jeandoumpier και αντί για οθόνη βάλω τα win θα έχω πρόβλημα με την οθόνη μου που έχει μόνο vga είσοδο????
Deka013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, procostas1 είπε τελικά αν πάω με την πρόταση του jeandoumpier και αντί για οθόνη βάλω τα win θα έχω πρόβλημα με την οθόνη μου που έχει μόνο vga είσοδο???? Όχι,έχει VGA έξοδο η μητρική που θα πάρεις. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από Deka013 1
procostas1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 to d-sub που λέει στις εξόδους της μητρικής είναι το vga???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα