Tenko Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 300-350 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Προτιμώ μεγάλη αλυσίδα γιατί θέλω να το πάρω με τιμολόγιο. Εκτός αν υπάρχει μαγαζί στο σκρουτζ που δεν θα σου βγάλει το λάδι για τιμολόγιο βάση Άρθρου 39 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούργια 5) Μέγεθος οθόνης; Πάνω από 6`` 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Οχι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Θα αντικαταστήσει ένα S7 που κλάταρε μετα από 3 χρόνια. Με το S7 ήμουνα ικανοποιημένος εκτός από Τα 32 MB – συνέχεια έσβηνα / μετέφερα apps κτλπ. Θερμοκρασίες – ζεσταινότανε πολύ και έσβηνε. Πιθανόν να έφταιγε για το τραγικό του τέλος. Μπαταρία – ξεκίνησε καλά αλλά μετα υπήρχε θέμα Οποτε ψάχνω κάτι με τα θετικά του S7 αλλά χωρίς τα αρνητικά. Εχω βρει το Pocophone 128 GB στο Πλαισιο με 320€. Υπάρχει κάτι καλύτερο σ ’αυτά τα λεφτά?
maneas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Θα ξενερώσεις με την οθόνη, το poco έχει IPS, σε όλα τα άλλα είναι τούμπανο 1
Payne83 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δες αυτό από το συγκεκριμένο κατάστημα https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=1894&ref=bestprice.gr 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Mi 9T pro και με λιγότερα απ' το budget σου Mi 9T
Tenko Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Υπάρχει το Mi 9T Pro με 350€ στην Ελλάδα η μόνο από Κίνα. Το θέλω με τιμολόγιο για να το περάσω στα έξοδα της εταιρείας. Επίσης για όλα τα κινητά που αναφέρατε πώς πάνε από θερμοκρασίες. Είμαι πολλές ώρες σε αυτοκίνητο η έξω. Γενικά σε συνθήκες ψηλών θερμοκρασιών. Αν το κινητό ζεσταίνεται εύκολα θα μου σβήνει συνέχεια.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Το Mi9T pro δεν παίζει στα λεφτά αυτά από Ελλάδα (το 6/64 πάει 400+). Μπορείς να βρεις το Μi9T σε αυτό το range 6/64 κάτω από 300 ενώ το 6/128 από 330 και πάνω). Φυσικά από Κίνα θα βρεις πολύ καλύτερες τιμές δεν το συζητώ. Από θερμοκρασίες κανένα θέμα so far (κάτοχος Mi9T).
Grigoris1975 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 5/9/2019 στις 4:31 ΜΜ, maneas είπε Θα ξενερώσεις με την οθόνη, το poco έχει IPS, σε όλα τα άλλα είναι τούμπανο Εμενα δεν με πειράζει καθόλου τούμπανο όπως λες Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από Grigoris1975
maneas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 7/9/2019 στις 6:00 ΜΜ, Grigoris1975 είπε Εμενα δεν με πειράζει καθόλου τούμπανο όπως λες δίαβασα κάπου στο φόρουμ για κιτρινίλες απο το 1ο τρίμηνο και ξενέρωσα, καλύτερα mi8 με amoled
Payne83 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Το Mi 8 το έχει φίλος μου και είναι πολύ ευχαριστημένος. Το έχω δουλέψει αρκετές φορές κι εγώ. Είναι γενικά καλό σε όλους τους τομείς. Μόνο για έλλειψη sd είναι μείον προσωπικά για μένα. Αυτός είχε βρει προσφοράς από You.gr τα 64Gb στα 289€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα