s_aint Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σήμερα μου ήρθε αυτό το ημέηλ σχετικά με το κινητό μου, υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω; Έχει βρεθεί κάποιος στην ίδια θέση με εμένα στο παρελθόν; Έχω δημοσιεύσει αγγελία σε τοπική ομάδα του Φεηςμπουκ που δίνω και αμοιβη... Στείλτε και λίγη θετική ενέργεια να μου το επιστρέψουν!μο Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από s_aint
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, s_aint είπε Σήμερα μου ήρθε αυτό το ημέηλ σχετικά με το κινητό μου, υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω; Έχει βρεθεί κάποιος στην ίδια θέση με εμένα στο παρελθόν; Έχω δημοσιεύσει αγγελία σε τοπική ομάδα του Φεηςμπουκ που δίνω και αμοιβη... Στείλτε και λίγη θετική ενέργεια να μου το επιστρέψουν!μο Ναι, πάτα το κουμπί "Σβήσιμο iPhone" για να προστατευσεις τα προσωπικά σου δεδομένα και άσε τις παπάτζες με τη θετική ενέργεια.
basilis5 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Εχει μια συναυλια θετικης ενεργειας σημερα 1
SaFiS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Είσαι σίγουρος/η ότι δεν ήταν κανά phishing mail με αποτέλεσμα να έδωσες απλόχερα και τους κωδικούς του Apple ID / iCloud lock?? 3
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 99% phising και ας μη φαίνεται το μειλ. Είναι κλασική απάτη τελευταία. Εάν έβαλες στοιχεία χαιρετά το 100% σαν να το χάρισες είναι πλέον Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από paylidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα