Lux Aeterna Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς τι ποινή προβλέπεται για παράλληλη φοίτηση σε δύο ΑΕΙ; Πέρασα πανελλαδικές αλλά ακόμη δεν έχω ορκιστεί στην πρώτη (έχω ολοκληρώσει,. μόνο η ορκωμοσία εκκρεμεί).
Otter Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Νομίζω, αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος πως αν έχεις πάρει βεβαίωση περάτωσης σπουδών από την πρώτη σχολή τότε τυπικά έχεις τελειώσει, άσχετα αν έχεις ορκιστεί ή όχι διότι χάνεις πλέον την φοιτητική σου ιδιότητα. 1
MiKe-Dee Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Είχα την ίδια ερώτηση καθώς πήρα την βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών μια μέρα πριν κάνω αίτηση για το μεταπτυχιακό μου οπότε αν δεν έχεις το πτυχίο στα χέρια σου δεν πειράζει, φτάνει να έχεις την βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών.
Lux Aeterna Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, MiKe-Dee είπε Είχα την ίδια ερώτηση καθώς πήρα την βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών μια μέρα πριν κάνω αίτηση για το μεταπτυχιακό μου οπότε αν δεν έχεις το πτυχίο στα χέρια σου δεν πειράζει, φτάνει να έχεις την βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών. Δεν πρόκειται για μεταπτυχιακίο, αλλά για δεύτερο προπτυχιακό. Δεν υπάρχει κώλυμμα στον συνδυασμό προπτυχιακό - μεταπτυχιακό, μόνο στον συνδυασμό προπτυχιακό - προπτυχιακό. Πού απευθύνθηκες για να ρωτήσω και εγώ;
MiKe-Dee Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 43 λεπτά πριν, Lux Aeterna είπε Δεν πρόκειται για μεταπτυχιακίο, αλλά για δεύτερο προπτυχιακό. Δεν υπάρχει κώλυμμα στον συνδυασμό προπτυχιακό - μεταπτυχιακό, μόνο στον συνδυασμό προπτυχιακό - προπτυχιακό. Πού απευθύνθηκες για να ρωτήσω και εγώ; Υπάρχει, άμα δεν έχεις πτυχίο, πως θα κάνεις μεταπτυχιακό αφού είναι προϋπόθεση; Ωστόσο απάντησα στην ερώτησή σου για το πτυχίο αυτό καθεαυτό, δηλαδή δεν χρειάζεται να έχεις πάει στην ορκωμοσία, να έχεις πάρει το πτυχίο για να θεωρείσαι πτυχιούχος ΑΡΚΕΙ η βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών. Θα σου έλεγα να πάρεις για αρχή βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών από το πανεπιστήμιο που ολοκλήρωσες τις σπουδές σου και να ρωτήσεις την νέα σου γραμματεία τι προβλέπεται και αν χρειάζονται κάτι επιπλέον εκτός της βεβαίωσης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα