jpater Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Αγόρασα πριν μία βδομάδα το A50, ενώ πριν είχα το Mate 10 Lite Το πήρα για την οθόνη του. Έχω μπερδευτεί άπειρα με το μενού της Samsung αλλά με υπομονή θα τα καταφέρω. Αυτό όμως που δε διορθώνεται και δεν είναι στο χέρι μου είναι η φαρσοκωμωδία του δακτυλικού αποτυπώματος. Καλύτερα να μη το είχαν καθόλου
foniki_melitzana Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 6/9/2019 στις 1:33 ΜΜ, saruman123 είπε Οι περισσότερες εφαρμογές πλέον βγαίνουν. Θέλει κάποιο τρίτο app για να αφαιρεθούν; Γιατί έχουν ξεμείνει καμιά 15αριά εφαρμογές που μου είναι άχρηστες (feedback, themes, music & video player, recorder & screen recorder κλπ) και κάποια άλλα που είναι διπλά γιατί έχω περάσει άλλες εφαρμογές που τις προτιμώ.
saruman123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, foniki_melitzana είπε Θέλει κάποιο τρίτο app για να αφαιρεθούν; Γιατί έχουν ξεμείνει καμιά 15αριά εφαρμογές που μου είναι άχρηστες (feedback, themes, music & video player, recorder & screen recorder κλπ) και κάποια άλλα που είναι διπλά γιατί έχω περάσει άλλες εφαρμογές που τις προτιμώ. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32289-Απεγκατάσταση-προεγκατεστημένων-εφαρμογών-με-το-Bloatware-Removal-Tool/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα