Θοδωρής005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά σας παρακαλώ απαντήστε μου μου έχει πέσει ένα ελικόπτερακι στην ταράτσα του σπιτιού και δεν μπορώ να βάλω σκάλα γιατί είναι πολύ ψηλά φοβάμαι όμως επειδή η μπαταρία είναι φορτισμενη μήπως σκάσει και πάρει φωτιά από τη ζέστη τι να κάνω;
NinjACake Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν υπαρχει τροπος να πας στην ταρατσα μεσα απο το σπιτι; λογικα θα υπαρχει. Πολυκατοικια ή μονοκατοικια;
Deka013 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε Παιδιά σας παρακαλώ απαντήστε μου μου έχει πέσει ένα ελικόπτερακι στην ταράτσα του σπιτιού και δεν μπορώ να βάλω σκάλα γιατί είναι πολύ ψηλά φοβάμαι όμως επειδή η μπαταρία είναι φορτισμενη μήπως σκάσει και πάρει φωτιά από τη ζέστη τι να κάνω; Κεραία πως βάλατε στο σπίτι;Σίγουρα υπάρχει τρόπος να πας στην ταράτσα χωρίς να κάνεις ακροβατικά.Κλειδί θα έχει ο διαχειριστής αν είσαι σε πολυκατοικία. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από Deka013
Θοδωρής005 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Μονοκατοικία το θέμα είναι η μπαταρία θα σκάσει αύριο που θα είναι ολο το πρωί στον ήλιο και την ζέστη Ω
kostaskalamatas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 πατα γκαζι απο το τηλεχειριστηριο να δουλευει, μεχρι να τελειωσει η μπαταρια😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα