jason0 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Γειά Το firewall το έχω κλειστό. Σύμφωνα με αυτά που έψαξα στο φόρουμ για το ρούτερ μου πρέπει να πάω στην επιλογή SOHO address mapping και να βάλω τα στοιχεία. Όπως στην φωτογραφία βάζω wan start port και wan end port μια πόρτα που θέλω - εγώ βάζω 8120 και στα δύο- στις επιλογές lan host start port και lan host end port βάζω 80. Μετά στο lan host ip address βάζω την ip του access point που θέλω να ρυθμίζω από μακριά. Επιλέγω enable εννοείτε και πατάω modify. Πάω αλλού να συνδέσω ( πχ από δεδομένα κινητού). Πατάω την σελίδα 84.27.28.29:8120 δείχνει να φορτώνει αλλά δεν μπαίνει ποτέ. Κάνω κάτι λάθος; Θέλω να μπορώ να συνδεθώ σε ένα access point που έχω απομακρυσμένα. Βάζω την ip μου από άλλο δίκτυο στην μορφή 384.32.27.28:8120 (τυχαία νούμερα)
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 αν εχεις otenet προσεχε μην σε κοβει η αυξημενη ασφαλεια.δοκιμασε επισης με port trigger.external ip address το αφηνεις κενο να υποθεσω. 21 hours ago, jason0 said: Γειά Το firewall το έχω κλειστό. Σύμφωνα με αυτά που έψαξα στο φόρουμ για το ρούτερ μου πρέπει να πάω στην επιλογή SOHO address mapping και να βάλω τα στοιχεία. Όπως στην φωτογραφία βάζω wan start port και wan end port μια πόρτα που θέλω - εγώ βάζω 8120 και στα δύο- στις επιλογές lan host start port και lan host end port βάζω 80. Μετά στο lan host ip address βάζω την ip του access point που θέλω να ρυθμίζω από μακριά. Επιλέγω enable εννοείτε και πατάω modify. Πάω αλλού να συνδέσω ( πχ από δεδομένα κινητού). Πατάω την σελίδα 84.27.28.29:8120 δείχνει να φορτώνει αλλά δεν μπαίνει ποτέ. Κάνω κάτι λάθος; Θέλω να μπορώ να συνδεθώ σε ένα access point που έχω απομακρυσμένα. Βάζω την ip μου από άλλο δίκτυο στην μορφή 384.32.27.28:8120 (τυχαία νούμερα) 1
jason0 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Cyta έχω. Τελικά το πρόβλημα βρέθηκε. Πρέπει οπωσδήποτε η συσκευή να έχει πάρει ip από τον DHCP server και να γίνει σταθερή μέσω του ρούτερ. Το port triggering πως ρυθμίζετε; έχει διαφορά; Ανεβάζω και μια φωτογραφία.. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από jason0
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 On 05/09/2019 at 22:44, jason0 said: Cyta έχω. Τελικά το πρόβλημα βρέθηκε. Πρέπει οπωσδήποτε η συσκευή να έχει πάρει ip από τον DHCP server και να γίνει σταθερή μέσω του ρούτερ. Το port triggering πως ρυθμίζετε; έχει διαφορά; Ανεβάζω και μια φωτογραφία.. αν η Ip του access point ειναι fixed πχ 192.168.1.100 και δεν αλλαζει οπως μπροει να γινοταν αν παρει απο τον Dhcp και δεν εχει γινει bind τοτε δεν θα επρεπε να εχεις απολυτως κανενα προβλημα εκτος αν ειναι bug του router.το Port triggering την ιδια λογικη εχει με το Port forward.μπορεις τυπικα αν θες να δοκιμασεις και dmz. Και ξαναρωταω.στο Port forward το external ip address το αφηνεις κενο .σωστα?
jason0 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, poulinos είπε αν η Ip του access point ειναι fixed πχ 192.168.1.100 και δεν αλλαζει οπως μπροει να γινοταν αν παρει απο τον Dhcp και δεν εχει γινει bind τοτε δεν θα επρεπε να εχεις απολυτως κανενα προβλημα εκτος αν ειναι bug του router.το Port triggering την ιδια λογικη εχει με το Port forward.μπορεις τυπικα αν θες να δοκιμασεις και dmz. Και ξαναρωταω.στο Port forward το external ip address το αφηνεις κενο .σωστα? Έχω το ρούτερ να δίνει ip από 192.168.1.40 έως 192.168.1.254. Το access point δεν υποστηρίζει την λειτουργία να πάρει ip από τον DHCP server. Το έβαλα 192.168.1.20 δεν δούλεψε. Το έβαλα 192.168.1.60 πάλι δεν δούλεψε. Σε άλλες συσκευές που συνέβαινε το ίδιο, μόλις πήρα αυτόματα ip δούλεψε κανονικά. Άρα bug του ρούτερ πρέπει να ειναι Το πεδίο external IP το άφηνα πάντα κενό. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από jason0
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 20 minutes ago, jason0 said: Έχω το ρούτερ να δίνει ip από 192.168.1.40 έως 192.168.1.254. Το access point δεν υποστηρίζει την λειτουργία να πάρει ip από τον DHCP server. Το έβαλα 192.168.1.20 δεν δούλεψε. Το έβαλα 192.168.1.60 πάλι δεν δούλεψε. Σε άλλες συσκευές που συνέβαινε το ίδιο, μόλις πήρα αυτόματα ip δούλεψε κανονικά. Άρα bug του ρούτερ πρέπει να ειναι Το πεδίο external IP το άφηνα πάντα κενό. zte ειναι δεν αμφιβαλλω για τιποτα.και δεν παιζει να βρεις και Firmware update.αμα κανεις bind την Mac address με την Ip μηπως στρωσει ετσι?
jason0 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, poulinos είπε zte ειναι δεν αμφιβαλλω για τιποτα.και δεν παιζει να βρεις και Firmware update.αμα κανεις bind την Mac address με την Ip μηπως στρωσει ετσι? Δεν στρώνει πάλι. Είτε κάνω bind μέσα στο εύρος του DHCP server είτε έξω πάλι δεν δουλεύει. Θέλει να πάρει αυτόματα ip ο κόσμος να χαλάσει.
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 43 minutes ago, jason0 said: Δεν στρώνει πάλι. Είτε κάνω bind μέσα στο εύρος του DHCP server είτε έξω πάλι δεν δουλεύει. Θέλει να πάρει αυτόματα ip ο κόσμος να χαλάσει. δοκιμασε και Dmz.αν δεν παιξει και δεν εχεις voip απλα αλλαξε το με κατι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα