29gk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, babble tribe είπε Ακριβώς αυτό δεν λειτουργεί ορθολογικά το πράγμα είναι απαρχαιωμένο μοντέλο το οποία μας έφτασε εδώ που μας έφτασε γιατί μέσα από αυτό που περιγράφεις υπάρχει και η ανάγκη περισσότερους κλεψίματος πχ ο φιλος που βγάζει 600€ μαύρα το μήνα από ένα σπίτι. Έτσι δεν πάει το πράγμα και συγνώμη δεν επιλέγει κάποιος λαντα και Μερσεντές σχεδόν αναγκάζεται στο λαντα και εδώ υπάρχει θέμα δημοκρατίας Δεν αναφερομαι σε κανενα "μαυρο". Τα παντα φανερα, τυπικα και νομιμα. Ετσι γινεται η οποια μετρηση. Εαν αρχιζουμε να βαζουμε οτιναναι, πχ μαυρα ή γουσταρω την φοιτητρια για γκομενα ή προκειται για μπατζανακη μου, συμπερασμα δεν βγαινει.
babble tribe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, 29gk είπε Αναφερομαστε παντοτε ομως στην αγορα, ετσι δεν ειναι; Σε μια αγορα δηλαδη που απαρτιζεται απο ιδιωτες που συναλασσονται με γνωμονα το προσωπικο κερδος. Ο ενας θελει περισσοτερα χρηματα ενω ο αλλος περισσοτερες απολαβες με λιγοτερα χρηματα. Εεε, εδω ειναι λοιπον που κολλαει το "προσφορα και ζητηση" που αναφερεται ξανα και ξανα. Ποια επιδοτηση και μαλιστα 40% πηρε ο Σαλονικιος που προσφερει προς ενοικιαση ενα δυαρι; Σε τι αναφερεσαι; Και τελικα γιατι δεν απαντας, στο εαν ΕΣΥ που ζητας μοιρασμα επιδοματων εισαι και διατεθειμενος να φορολογηθεις ωστε να τα παρουν αυτοι που τα δικαιουνται ή τελος παντων αυτοι στους οποιους και θα τα δωσει το κρατος; 40% πήρε στην Βρετανία ο φίλος μου! κανένας Σαλονικιός! Κάπου με έχασες! και σου απάντησα ότι σε ένα κράτος το κράτος δεν πρέπει να ζει από τον φόρο μου αλλά να παράγει κέρδος να είναι ενεργό στις αγορές και να πουλάει τα ομόλογα του ακριβά! Το ότι ο ελεύθερος επαγγελματίας πληρώνει τον άνεργο η τον επιδόματια γίνεται εδώ γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν αγορές, κρατικοί δανεισμοί, ομόλογα κλπ η χώρα είναι μπλοκαρισμένη παντού άρα δεν μιλάμε για σοβαρή οικονομία με αποτέλεσμα να μιλάμε για κακή ποιότητα ζωής Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από babble tribe
christopher0016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Noldorim είπε Έκανα μία ερώτηση/ τοποθέτηση στην 6 σελίδα και κανένας δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει. Ειδικά στο πρώτο κομμάτι της ανάρτησης μου. Με την ψυχρότητα και κυνικότητα κάποιων εδώ μέσα, το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι δικαίωμα στην Ζωή έχει μόνο κάποιος που έχει λεφτά και πλάτες από πίσω του για να κάνει κάτι και να μην μείνει στον άσο. Ή μήπως είμαι πολύ ευαίσθητος; Στην Γερμανία υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και η κυβέρνηση προσπάθησε, μέσα σε αυτή την εβδομάδα, να περάσει νομοσχέδιο ανώτατο 8 ευρώ /μ2 ακόμα και στις πιο χάι περιοχές. Τα λόμπι πέσανε να τους κατασπαράξουν και το μαζέψανε αμέσως το νομοσχέδιο. Μήπως έχουμε γίνει λίγο μονόχνοτοι σαν Ευρώπη (δεν πάω πιο μακρυά) και πάνω από τον εαυτό μας και το προσωπικό μας συμφέρον πατάμε επί πτωμάτων; Αυτό ήταν το μάθημα της οικον. κρίσης; Να προκαλέσουμε και κοινωνική κρίση; Γιατί να είστε βέβαιοι όταν ο ένας έχει 10 και θέλει κι' άλλα, χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιαστικό στην κοινωνία, και οι 10 δεν έχουν ούτε 1, θα του την έχουν στημένη στην γωνία κάποια στιγμή αυτοί οι 10 και θα υπάρξει ομερτά. Δυστυχώς καλα τα λες προσωπικό συμφέρον χέστηκαμε για το κοινό καλό. Λεφτά να έχω ρε. Γι'αυτό οι κοινωνία είναι σκατα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Noldorim είπε Γιατί να είστε βέβαιοι όταν ο ένας έχει 10 και θέλει κι' άλλα, χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιαστικό στην κοινωνία, και οι 10 δεν έχουν ούτε 1, θα του την έχουν στημένη στην γωνία κάποια στιγμή αυτοί οι 10 και θα υπάρξει ομερτά. Αυτές τις γωνίες ψάχνουμε κι είναι έρημες και μόνες... Αλλά μόνος κανείς δεν κατάφερε τπτ. Όμως στις μέρες η συλλογική αντίδραση θεωρείται (κάποιες φορές γίνεται κιόλας) γραφική. Με ανεργία και χαμηλούς μισθούς να θερίζουν έχουμε εστία στο ΑΠΘ με 100 δωμάτια τα 20 μη κατοικίσιμα (επίσημα) και θέλουμε λούσα και δείπνα και ακαδημαϊκούς μπουφέδες στη ΔΕΘ. Και από μία διμοιρία σε όποιον διαμαρτύρεται. Και μια κοινωνία να ανεμίζει το γκλομπ του κοινωνικού κανικανιβαλισμού σε κάθε έναν που ζητάει περισσότερα από όσα αυτή κατάφερε να δώσει στα παιδιά της.
29gk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, babble tribe είπε 40% πήρε στην Βρετανία ο φίλος μου! κανένας Σαλονικιός! Κάπου με έχασες! και σου απάντησα ότι σε ένα κράτος το κράτος δεν πρέπει να ζει από τον φόρο μου αλλά να παράγει κέρδος να είναι ενεργό στις αγορές και να πουλάει τα ομόλογα του ακριβά! Το ότι ο ελεύθερος επαγγελματίας πληρώνει τον άνεργο η τον επιδόματια γίνεται εδώ γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν αγορές, κρατικοί δανεισμοί, ομόλογα κλπ η χώρα είναι μπλοκαρισμένη παντού άρα δεν μιλάμε για σοβαρή οικονομία με αποτέλεσμα να μιλάμε για κακή ποιότητα ζωής Να με συγχωρεις αλλα απαντω σε νημα για την Θεσσαλονικη και οχι για καπου αλλου. Και στην Ελλαδα, δεν υπαρχουν αυτα που περιγραφεις, συμφωνουμε απολυτα ενω για να αλλαξουν θα απαιτηθουν προφανως χρονια και χρονια ( αλλαγη στις δομες της Πολιτειας, αλλο τραπεζικο συστημα, αλλοι νομοι, καταπολεμηση διαφθορας, εξορθολογηση της Δικαιοσυνης κτλ ) ενα πιαστο αυγο και κουρευτο δηλαδη. Και βασικα, τα ενοικια στην Θεσσαλονικη, στην Αθηνα και οπου αλλου θα συνεχιζουν να ανεβαινουν, αρα το προβλημα παραμενει και ειναι περα απο φιλοσοφικες και αλλες συζητησεις ή και ευχολογια. Κανει δηλαδη τοσο, επειδη υπαρχουν αυτα τα κοστη ενω εγω εχω τοσα και τελικα δεν μου φτανουν. Αρα τι κανω; Συνεχιζω τη φιλοσοφια και χανω τη ζωη μου ή ψαχνομαι για κατι διαφορετικο αν και κατωτερο των προσδοκιων μου; Και τελικα, αφου δεν πηρα απαντηση περι της φορολογησης που θα καλυπτε και τις χορηγιες των επιδοματων, και αφου η κοινωνια ειναι οοοοολη σκατα, ποιος απο τους συμμετεχοντες εδω θα δωσει το δυαρι του στα 150€ εναντι των 400 και 500€ των αλλων για να κανει και την αρχη αλλα και για να δειξει την ανωτεροτητα του ως ανθρωπος;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, 29gk είπε Να με συγχωρεις αλλα απαντω σε νημα για την Θεσσαλονικη και οχι για καπου αλλου. Και στην Ελλαδα, δεν υπαρχουν αυτα που περιγραφεις, συμφωνουμε απολυτα ενω για να αλλαξουν θα απαιτηθουν προφανως χρονια και χρονια ( αλλαγη στις δομες της Πολιτειας, αλλο τραπεζικο συστημα, αλλοι νομοι, καταπολεμηση διαφθορας, εξορθολογηση της Δικαιοσυνης κτλ ) ενα πιαστο αυγο και κουρευτο δηλαδη. Και βασικα, τα ενοικια στην Θεσσαλονικη, στην Αθηνα και οπου αλλου θα συνεχιζουν να ανεβαινουν, αρα το προβλημα παραμενει και ειναι περα απο φιλοσοφικες και αλλες συζητησεις ή και ευχολογια. Κανει δηλαδη τοσο, επειδη υπαρχουν αυτα τα κοστη ενω εγω εχω τοσα και τελικα δεν μου φτανουν. Αρα τι κανω; Συνεχιζω τη φιλοσοφια και χανω τη ζωη μου ή ψαχνομαι για κατι διαφορετικο αν και κατωτερο των προσδοκιων μου; Και τελικα, αφου δεν πηρα απαντηση περι της φορολογησης που θα καλυπτε και τις χορηγιες των επιδοματων, και αφου η κοινωνια ειναι οοοοολη σκατα, ποιος απο τους συμμετεχοντες εδω θα δωσει το δυαρι του στα 150€ εναντι των 400 και 500€ των αλλων για να κανει και την αρχη αλλα και για να δειξει την ανωτεροτητα του ως ανθρωπος; Ναι ρε φίλε προφανώς θα προσπαθήσεις να βρεις την άκρη σου για να επιβιώσεις αξιοπρεπώς. Αλίμονο. Αλλα το θέμα είναι να μην σταματάμε εκεί. Γιατί θα σκοντάψεις στο αμέσως επόμενο βήμα. Πρέπει για αρχή να αλλάξει η νοοτροπία και να καταλάβεις τι φταίει και βιώνεις αυτά που βιώνεις. Αν το συνειδητοποιήσει κανείς έχει κάνει ένα βήμα και έχει και πραγματική επίγνωση της ζωής του.
Noldorim Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, christopher0016 είπε Δυστυχώς καλα τα λες προσωπικό συμφέρον χέστηκαμε για το κοινό καλό. Λεφτά να έχω ρε. Γι'αυτό οι κοινωνία είναι σκατα. Αν υποθάλπονται τέτοια συναισθήματα φοβάμαι πως είναι άλλη μία ωρολογιακή βόμβα η οποία κάποια στιγμή θα εκραγεί. Μετά την μαζική οικονομική μετανάστευση, θα υπάρξει και λαϊκή εξέγερση η οποία θα εκφραστεί με πράξεις μισαλλοδοξία, φονταμενταλισμού, αναρχία, βίας και θα είναι χειρότερο από την οικ. κρίση που μαστίζει τον πλανήτη 11 χρόνια τώρα. Πριν έλεγες ΟΚ έχω λιγότερα λεφτά θα κάνω λιτότερη ζωή, τώρα μιλάμε για κίνδυνο να βγαίνουν φουρνιές 18ριδων (110000 άτομα τον χρόνο είναι περίπου) αμόρφωτοι στην κοινωνία, γιατί δεν μπόρεσαν να μορφωθούν έρμαια στα αρπακτικά του συστήματος. Δεν λέμε, ότι δεν θα φάω ψάρι σήμερα ή δεν θα πάω για ποτάκι, μιλάμε για κίνδυνο δημιουργίας στρατιών αστέγων που με τα 600 ευρώ θα καλύπτονται μόνο για υπόδυση, τροφή και ίσως φάρμακα. Πολύ επικίνδυνα πράγματα... 1
babble tribe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, 29gk είπε Να με συγχωρεις αλλα απαντω σε νημα για την Θεσσαλονικη και οχι για καπου αλλου. Και στην Ελλαδα, δεν υπαρχουν αυτα που περιγραφεις, συμφωνουμε απολυτα ενω για να αλλαξουν θα απαιτηθουν προφανως χρονια και χρονια ( αλλαγη στις δομες της Πολιτειας, αλλο τραπεζικο συστημα, αλλοι νομοι, καταπολεμηση διαφθορας, εξορθολογηση της Δικαιοσυνης κτλ ) ενα πιαστο αυγο και κουρευτο δηλαδη. Και βασικα, τα ενοικια στην Θεσσαλονικη, στην Αθηνα και οπου αλλου θα συνεχιζουν να ανεβαινουν, αρα το προβλημα παραμενει και ειναι περα απο φιλοσοφικες και αλλες συζητησεις ή και ευχολογια. Κανει δηλαδη τοσο, επειδη υπαρχουν αυτα τα κοστη ενω εγω εχω τοσα και τελικα δεν μου φτανουν. Αρα τι κανω; Συνεχιζω τη φιλοσοφια και χανω τη ζωη μου ή ψαχνομαι για κατι διαφορετικο αν και κατωτερο των προσδοκιων μου; Και τελικα, αφου δεν πηρα απαντηση περι της φορολογησης που θα καλυπτε και τις χορηγιες των επιδοματων, και αφου η κοινωνια ειναι οοοοολη σκατα, ποιος απο τους συμμετεχοντες εδω θα δωσει το δυαρι του στα 150€ εναντι των 400 και 500€ των αλλων για να κανει και την αρχη αλλα και για να δειξει την ανωτεροτητα του ως ανθρωπος; Δυστυχώς δεν μπορείς να καταλάβεις απλά πράγματα. Σου απάντησα 3 φορές ποιος θα δώσει τα επιδόματα. Στην Γερμανία δεν τα δίνει ο Γερμανός τα δίνει ο Έλληνας που του πούλησαν δάνεια τα δίνει ο Έλληνας που του διαχειρίζονται τα αεροδρόμια . Το κράτος ειναι μια επιχείρηση που εισπράττει από τον πελάτη στην προκειμένη τον φορολογούμενο και τα ρίχνει στην δουλειά στην προκειμένη στην αγορά. Αυτό πρέπει να κάνει και η Ελλάδα και αυτό προσπαθεί να κάνει από εδώ και πέρα. Δεν είναι φιλοσοφίες έτσι λειτουργεί η ευρωζώνη εκτός από εμάς που είμαστε υπό επιτήρηση γιατί είχαμε το απαρχαιωμένο μοντέλο που έχουνε ακόμα και σήμερα. Τι άλλο να σου πω για να καταλάβεις; Κανείς δεν θα δώσει το δυάρι του 150€ όπως κάνεις Γερμανός δεν το δίνει; Κανείς δεν θα πληρώσει το επίδομα του άλλου πέρα από το κράτος που η δουλειά του είναι να βγάζει λεφτα. Σοβαρά τώρα μέχρι σήμερα νομίζεις ότι ο Βρετανός και ο Γερμανός περίμενε τον ΦΠΑ και την εφορία του μπαρμπέρη της γειτονιάς για να δώσει επιδόματα;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Noldorim είπε Αν υποθάλπονται τέτοια συναισθήματα φοβάμαι πως είναι άλλη μία ωρολογιακή βόμβα η οποία κάποια στιγμή θα εκραγεί. Μετά την μαζική οικονομική μετανάστευση, θα υπάρξει και λαϊκή εξέγερση η οποία θα εκφραστεί με πράξεις μισαλλοδοξία, φονταμενταλισμού, αναρχία, βίας και θα είναι χειρότερο από την οικ. κρίση που μαστίζει τον πλανήτη 11 χρόνια τώρα. Πριν έλεγες ΟΚ έχω λιγότερα λεφτά θα κάνω λιτότερη ζωή, τώρα μιλάμε για κίνδυνο να βγαίνουν φουρνιές 18ριδων (110000 άτομα τον χρόνο είναι περίπου) αμόρφωτοι στην κοινωνία, γιατί δεν μπόρεσαν να μορφωθούν έρμαια στα αρπακτικά του συστήματος. Δεν λέμε, ότι δεν θα φάω ψάρι σήμερα ή δεν θα πάω για ποτάκι, μιλάμε για κίνδυνο δημιουργίας στρατιών αστέγων που με τα 600 ευρώ θα καλύπτονται μόνο για υπόδυση, τροφή και ίσως φάρμακα. Πολύ επικίνδυνα πράγματα... Πιστεύεις ότι μια θεμελιακή αλλαγή (λέμε τώρα) έχεις να σου κλέψει παραπάνω από όσα έχει να σου δώσει; Επίσης (καλά το ξεφτύλισα με τη φιλοσοφία απόψε) να ξέρεις ότι ο θάνατος είναι από τις πιο ιερές καταστάσεις της ύπαρξης. Είναι ένα βήμα πριν την Ανάσταση. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από Ηλεκτροσόκ
29gk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Ηλεκτροσόκ είπε Ναι ρε φίλε προφανώς θα προσπαθήσεις να βρεις την άκρη σου για να επιβιώσεις αξιοπρεπώς. Αλίμονο. Αλλα το θέμα είναι να μην σταματάμε εκεί. Γιατί θα σκοντάψεις στο αμέσως επόμενο βήμα. Πρέπει για αρχή να αλλάξει η νοοτροπία και να καταλάβεις τι φταίει και βιώνεις αυτά που βιώνεις. Αν το συνειδητοποιήσει κανείς έχει κάνει ένα βήμα και έχει και πραγματική επίγνωση της ζωής του. Δεν διαφωνω. Για την ακριβεια με βρισκεις απολυτα συμφωνο. Ομως για πες, οταν μιλαει ο απεναντι σου για λεφτα, με τον απεναντι να ειναι το κρατος, το αφεντικο ή ο υπαλληλος σου, το παιδι ή καποιο μελος της οικογενειας σου, ο γειτονας τελος παντων, εσυ τι κανεις; Τι του απαντας; Περι επιγνωσης και νοοτροπιας ή ψαχνεσαι στις τσεπες σου να πληρωσεις; Μπορεις να κανεις δηλαδη αλλιως και πως γιατι εγω δεν τα καταφερνω.
babble tribe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, 29gk είπε Δεν διαφωνω. Για την ακριβεια με βρισκεις απολυτα συμφωνο. Ομως για πες, οταν μιλαει ο απεναντι σου για λεφτα, με τον απεναντι να ειναι το κρατος, το αφεντικο ή ο υπαλληλος σου, το παιδι ή καποιο μελος της οικογενειας σου, ο γειτονας τελος παντων, εσυ τι κανεις; Τι του απαντας; Περι επιγνωσης και νοοτροπιας ή ψαχνεσαι στις τσεπες σου να πληρωσεις; Μπορεις να κανεις δηλαδη αλλιως και πως γιατι εγω δεν τα καταφερνω. Και το ξανά λέω το κράτος είναι χρεοκοπημένο άσχετα που κάποιοι δεν το κατανοούν η δεν θέλουν επειδή οι ίδιοι μπορεί να έχουν χρήματα. Το κράτος ΔΕΝ παράγει κέρδος όπως άλλα και ΔΕΝ άλλαξε μοντέλο και ΔΕΝ δανείζετε από τις αγορές και ΔΕΝ πουλάει ομόλογα οπότε και εμείς ΔΕΝ πρέπει να ενοικιάζουμε τα σπίτια μας όσο πρέπει δηλαδή 20% ακριβότερα γιατί ο διπλανός μας ΔΕΝ ΈΧΕΙ καλό εισόδημα και όλο αυτό λέγεται ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ. Και ναι υπάρχει εντελώς παράνοια και αν το δούνε στην ψύχρα τελείως αν ήμασταν Γερμανοί και Άγγλοι δεν θα μεταναστεύαμε ποτέ στην Ελλάδα στα 25 μας για να φτιάξουμε την ζωή μας. Εμείς μένουμε καθαρά εδώ από ψυχολογικούς λόγους και τίποτα παραπάνω περί ηλίου, θάλασσας κλπ εμένα δεν μου γεμίζουν ούτε το στομάχι ούτε την καριέρα. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από babble tribe 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, 29gk είπε Δεν διαφωνω. Για την ακριβεια με βρισκεις απολυτα συμφωνο. Ομως για πες, οταν μιλαει ο απεναντι σου για λεφτα, με τον απεναντι να ειναι το κρατος, το αφεντικο ή ο υπαλληλος σου, το παιδι ή καποιο μελος της οικογενειας σου, ο γειτονας τελος παντων, εσυ τι κανεις; Τι του απαντας; Περι επιγνωσης και νοοτροπιας ή ψαχνεσαι στις τσεπες σου να πληρωσεις; Μπορεις να κανεις δηλαδη αλλιως και πως γιατι εγω δεν τα καταφερνω. Τπτ δε του απαντάς. Προσπαθείς να επιβιώσεις αν σε παίρνει ακόμα. Απλά μετά πρώτον μην έχεις ψευδαισθήσεις και δεύτερον πάλεψε (όπως κρίνεις, υπάρχουν τρόποι) για την αποβοθροποίηση του τόπου. Γενικά νομίζω έχουμε συνεννοηθεί, πράγμα πρωτόγνωρο για τέτοια νήματα. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από Ηλεκτροσόκ
Noldorim Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Ηλεκτροσόκ είπε Πιστεύεις ότι μια θεμελιακή αλλαγή (λέμε τώρα) έχεις να σου κλέψει παραπάνω από όσα έχει να σου δώσει; Πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω και σαφώς απεύχομαι τα χειρότερα αλλά μεταφράζοντας τα γεγονότα και βλέποντας τις εξελίξεις καθημερινά καταλαβαίνω ότι η νέα γενιά με μία λέξη την π@ύτσισε. Και το πράγμα δεν περιορίζεται στην Ελλάδα, παγκόσμιο φαινόμενο είναι και αυτό. Φεύγεις από εδώ πας Γερμανία πάνω κάτω τα ίδια, Γαλλία τα ίδια, Δανία τα ίδια, Η.Π.Α. τα ίδια. Δεν υπάρχει χώρα να κάνεις τύχη πλέον, ίσως Αφρική αλλά δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα τι παίζει εκεί.
29gk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, babble tribe είπε Δυστυχώς δεν μπορείς να καταλάβεις απλά πράγματα. Σου απάντησα 3 φορές ποιος θα δώσει τα επιδόματα. Στην Γερμανία δεν τα δίνει ο Γερμανός τα δίνει ο Έλληνας που του πούλησαν δάνεια τα δίνει ο Έλληνας που του διαχειρίζονται τα αεροδρόμια . Το κράτος ειναι μια επιχείρηση που εισπράττει από τον πελάτη στην προκειμένη τον φορολογούμενο και τα ρίχνει στην δουλειά στην προκειμένη στην αγορά. Αυτό πρέπει να κάνει και η Ελλάδα και αυτό προσπαθεί να κάνει από εδώ και πέρα. Δεν είναι φιλοσοφίες έτσι λειτουργεί η ευρωζώνη εκτός από εμάς που είμαστε υπό επιτήρηση γιατί είχαμε το απαρχαιωμένο μοντέλο που έχουνε ακόμα και σήμερα. Τι άλλο να σου πω για να καταλάβεις; Κανείς δεν θα δώσει το δυάρι του 150€ όπως κάνεις Γερμανός δεν το δίνει; Κανείς δεν θα πληρώσει το επίδομα του άλλου πέρα από το κράτος που η δουλειά του είναι να βγάζει λεφτα. Σοβαρά τώρα μέχρι σήμερα νομίζεις ότι ο Βρετανός και ο Γερμανός περίμενε τον ΦΠΑ και την εφορία του μπαρμπέρη της γειτονιάς για να δώσει επιδόματα; Καταρχην , δεν απαντησες. Η ερωτηση ειναι ευθεια και ρωτα εαν ΕΣΥ εισαι διατεθειμενος να πληρωσεις φορους για να παρω εγω επιδομα. Μεσω του κρατους. Κι οχι μονον δεν απαντας αλλα λες οτι στην Ελλαδα τα επιδοματα τελικα θα τα δωσει ποιος; Ο ανατολικοευρωπαιος μεταναστης; Ο Συριος που ερχεται τωρα; Ποιος; Δηλαδη η Ελλαδα πρεπει να κανει αυτο που εκανε κι ο Γερμανος λες παρακατω αλλα και παλι αφηρημενα. Να παρει δηλαδη φορους και να τους ριξει στην αγορα. Οταν ΕΣΥ δεν απαντας εαν εισαι ικανοποιημενος με τους φορους που ΗΔΗ πληρωνεις ετσι ωστε να δωσεις κι αλλους για να μοιραστουν κι αλλα επιδοματα. Και ουτε και για το δυαρι σου απαντας. Το δινεις ή δεν το δινεις 150€, ΕΣΥ και παλι ΕΣΥ οταν οι γυρω σου που καταλαβαινουν οτι δεν θα παρουν επιδομα ετσι οπως μαγικα το αντιλαμβανεσαι, το δινουν 400€; Και ριχνεις και κρατος που εχει ως δουλεια του να βγαζει λεφτα ( καταραμενη αγωγη του πολιτη της γ' γυμνασιου ), πετας και απο το πουθενα μπαρμπερηδες και ΦΠΑδες και τελικα καταλαβαινω πως μονον ο .....Σωρρας θα μας σωσει. Ετσι δεν ειναι;
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι εχχμμ η σκατοιδιοκτητρια ειναι ΚΚΕ αλλα θελει και 400 για 40 τμ και το καλοκαιρι το θελει αδειο για να βαζει tourist ελα να της εξηγησεις για ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ 1 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις