Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επέστρεψα χθες από θεσσαλονίκη που έψαχνα σπίτι για την αδερφή, φοιτήτρια.

450 ευρώ τα 22 τ.μ. Πάμε καλά; Σε 30-40 χρονών πολυκατοικία;

17 τ.μ ισόγειο 320 ευρώ. Άντε χέσου είπα να του πω.

Ελεος. Ελεος. Περιοχές Τούμπας και κέντρο, πύργος οτέ και λεωφόρο στρατού. Ελεος.

Αμ το άλλο, για το πρώτο σπίτι που ανέφερα, ζητούσαν 3 ενοίκια μπροστά και 1 ενοίκιο ως αμοιβή του μεσιτικού, ενώ πριν ένα χρόνο ήταν μισά ο ιδιοκτήτης μισά ο ενοικιαστής 

Με λίγα λόγια στην Ιωαννίνων που ήμουν πέρυσι με 230 ευρώ 25 τμ νεόδμητη, αποκλείεται να βρω.

ΕΛΕΟΣ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εχουν ξεφύγει πολύ τα πράματα φίλε...Σκέψου οτι ένας φίλος που μου μετακόμισε τώρα απο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, μου είπε οτι έβρισκε σπίτια με 600-650ευρώ και νόμιζα οτι με τρολλάρει! Συμβουλή μου να πιάσει λίγο πιο έξω περιοχές μπας και βρει κάτι αξιόλογο...

Δημοσ.

Και γω ψάχνω κάθε μέρα παιδιά!Αν δείτε κάτι βοηθήστε με!

Δημοσ.

Ένας ηλίθιος μεσίτης με ρωτούσε που ειναι ο πατερας, τι δουλειά κανει, ποσοι θα μεινουν στο σπτι, τι δουλεια κανει η μανα, η αδερφη θα μείνει μόνη;

Ένιωσα άσχημα κιόλας. Δλδ αν έλεγα ότι ήμουν εργάτης δεν θα με έβαζε?

Έχω απηυδήσει με την κατάσταση που βρήκα, η αδερφή κινδυνεύει να χάσει εξεταστική. Μένω σε χωριό κοντά στη Λαμία και είναι αδύνατον να πάει να δώσει μάθημα αυθημερόν και να επιστρέψει.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, whoose είπε

Ελεος. Ελεος. Περιοχές Τούμπας και κέντρο, πύργος οτέ και λεωφόρο στρατού. Ελεος.

Αμ το άλλο, για το πρώτο σπίτι που ανέφερα, ζητούσαν 3 ενοίκια μπροστά και 1 ενοίκιο ως αμοιβή του μεσιτικού, ενώ πριν ένα χρόνο ήταν μισά ο ιδιοκτήτης μισά ο ενοικιαστής 

Με λίγα λόγια στην Ιωαννίνων που ήμουν πέρυσι με 230 ευρώ 25 τμ νεόδμητη, αποκλείεται να βρω.

ΕΛΕΟΣ.

Το είχε ξενοικιασει το σπίτι για καλοκαίρι γιατί από τα λεγόμενα σου καταλαβαίνω ότι δεν πρόκειται για πρωτοετή αφού δίνει εξεταστική.

Δημοσ.

Εγώ διαθέτω μέχρι 250 ευρώ και ψάχνω γύρω στα 25τμ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, whoose είπε

ΕΛΕΟΣ.

Με μια πρωτη ματια στην xe βγαινουν πολλα με κατω των 10 ευρω/τ.μ ενοικιο

Δεν ξερω γιατι κολλησες σε 2 που βρηκες με 20ευρω/τμ που ειναι οντως εξωφρενικα

Ιδιοκτητες που ζητανε πολλα υπαρχουν παντα, απλα προσπερνας

Και μην ξεχνας οτι ψαχνεις σε μια περιοδο που τα ακινητα ειναι σε ανοδο και ξεκιναει η νεα φοιτητικη χρονια, μολις εχουν βγει οι βασεις, οποτε ειναι ευλογο να ειναι ανεβασμενες οι τιμες

Επεξ/σία από archer100
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, archer100 είπε

Με μια πρωτη ματια στην xe βγαινουν πολλα με κατω των 10 ευρω/τ.μ ενοικιο

Δεν ξερω γιατι κολλησες σε 2 που βρηκες με 20ευρω/τμ που ειναι οντως εξωφρενικα

Πωητες που ζητανε πολλα υπαρχουν παντα, απλα προσπερνας

Και μην ξεχνας οτι ψαχνεις σε μια περιοδο που τα ακινητα ειναι σε ανοδο και ξεκιναει η νεα φοιτητικη χρονια, μολις εχουν βγει οι βασεις, οποτε ειναι ευλογο να ειναι ανεβασμενες οι τιμες

Δηλαδή να περιμένω;Είμαι σε ανάμένα κάρβουνα...

Δημοσ.

αν θελεις να εισαι στο κεντρο,δλδ να βγαινεις απο την εξωπορτα και με τα ποδια να εισαι σε θεση να πας οπου θελεις ή χρειαζεσαι,εχει το κοστος του......

Δημοσ.

Οταν σου λενε δυο ενοίκια μπροστα σημαίνει οτι πληρώνεις τους δυο πρώτους μηνες ή οτι πληρώνεις τον ένα κ το άλλο μενει εγγύηση στον ιδιοκτήτη για πιθανές ζημιές ?

Δημοσ.

Οκ, βολικό να τα έχουμε όλα στα πόδια μας , αλλά αν ψάχνεις (ο όποιος) σπίτι στο καράκεντρο, με όλα στα πόδια, μαγαζιά, μπαρ, υπηρεσίες, τουριστικά μέρη κλπ, το κόστος είναι ανάλογο.

Για το ποσό που συζητάς (κατανοητό) μπορεί να δει προς Μπότσαρη, Π.Συνδίκα, Γαλ.Ινστιτούτο, ενώ από την άλλη μεριά (με ανάγκη μεταφορικού μέσου (μηχανή - αμάξι ) ) Εύοσμο . Χάνεις όμως σε χρόνο μετάβασης στο κέντρο.

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Guitar6 είπε

Εγώ διαθέτω μέχρι 250 ευρώ και ψάχνω γύρω στα 25τμ.

Κεντρο (και ειδικα κοντα στα πανεπιστημια) δεν πιστευω οτι θα βρεις με αυρα τα χρηματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...