Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, thessalonik είπε

Τι ταχυτητες υποτιθεται οτι θα πιανει στο κατεβασμα το 5G ?!

"5G επιτυγχάνονται ταχύτητες downlink έως και 3,55Gbps. "

3,55 / 8 = 0,44 GB/sec

Σωστα?

στην πράξη x9 είναι (για να είσαι ποιο σωστός με το αποτέλεσμα λόγου πρωτοκόλλου κλπ  ) ~380 mb s βγαινει

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GBorb είπε

Νομιζω αρκετος ντορος εχει γινει σχετικα με αυτό. Επισημα όμως δεν εχουμε απαντηση αν θα εχει επιπτωσεις ή όχι. 

Πιο πιθανό να χάσει κάποιος τη ζωή του από τα καυσαέρια και την κακή διατροφή, παρά από το 5g. Γνώμη μου.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Gentoo85 είπε

Τι πιστεύεις ότι θα πάθουμε; Έχεις την εντύπωση ότι αυτά τα μήκη κυμμάτων που εκπέμπουν αυτές οι τεχνολογίες είναι επιβλαβή για τον οργανισμό όπως η ραδιενέργεια πχ;

σε μεγάλη ισχύ τα μηκη κύματος που κάνει χρήση 5g χρησιμοποιούνται σε όπλα.. προφανώς και σε μικρότερη ένταση θα έχουν επιπτώσεις απλά μακροχρόνιες (καθώς θα είναι μόνιμη έκθεση)

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Black Demis είπε

σε μεγάλη ισχύ τα μηκη κύματος που κάνει χρήση 5g χρησιμοποιούνται σε όπλα.. προφανώς και σε μικρότερη ένταση θα έχουν επιπτώσεις απλά μακροχρόνιες (καθώς θα είναι μόνιμη έκθεση)

Έτσι έλεγαν και για τα FM κάποτε, για τους φούρνους μικροκυμμάτων, για το WiFi. Κανείς δεν πέθανε από αυτά.

Τώρα για τους καρκίνους, μπορεί να ευθύνονται 1002 άλλα σημαντικότερα αίτια πχ κάπνισμα, ρύποι, φυτοφάρμακα, κλπ

Δημοσ.

LPDDR4x, UFS 2.1 και EMMC 5.1 υπάρχουν σε κινητά ναυαρχίδες του 2017 με Snapdragon.Φαίνεται πως οι Exynos cpu είναι πίσω κανά 2 χρόνια.

Ο Cpu του Samsung είναι στα 7 nm;

Δημοσ.

Οπότε έχουμε κινητά διαφόρων κατασκευαστών με 5ης γενιάς δίκτυα πριν το τέλος του έτους, αλλά στην χώρα μας μόνο στην Καλαμάτα μπορούν να δουλέψουν. Να δούμε αν όντως τώρα οι εταιρείες έχουν προχωρήσει στο 4G plus όπως λένε εδώ και καιρό έστω...

Δημοσ.

Καλημέρα στο forum.Αρα θεωρητικά,θα δούμε το 1ο 5G κινητό πότρε?Κάπου στις αρχές του 2020?Μέσα,δλδ κάπου στο πάσχα?Καλά,οχι πως βιάζομαι,για εμένα η ταχύτητα του 4G,είναι υπεραρκετή,τουλάχιστον για κινητό....Θα προτιμούσα αυτην την ταχύτητα(5G) να την είχα στο internet τ σπιτιού μ......Π εχω 24αρα(στα χαρτιά,γιατί στην πράξη 700kb ,σε κατηφόρα κ με ευνοικό άνεμο,έπιανα......) κ επειδή έβαλαν παντού ΚΑΦΑΟ για VDSL κ επειδή η περιοχή μ έχει πάνω απο 1.5km,αποσταση,μ κλείδωνε σε 300kb(!!!!!lol!!!!) κ έτσι έχω υβριδικό πακέτο(ρουτερ μ κάρτα sim δλδ,ωστε όταν χρειάζετε να φτάνει τουλάχιστον 4G) κ κάτι γίνετε.....Γενικά υποδομές,έχουμε μέλλον ακόμα......

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Gentoo85 είπε

Έτσι έλεγαν και για τα FM κάποτε, για τους φούρνους μικροκυμμάτων, για το WiFi. Κανείς δεν πέθανε από αυτά.

Τώρα για τους καρκίνους, μπορεί να ευθύνονται 1002 άλλα σημαντικότερα αίτια πχ κάπνισμα, ρύποι, φυτοφάρμακα, κλπ

Εσείς που αντιμετωπίζετε το θέμα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας τόσο χαλαρά ,
ελπίζω αυτή η στάση σας να βασίζεται σε βαθιά γνώση και οχι σε απλή απερισκεψία ,χαζομάρα.
(Ας το πούμε και  τυφλή εμπιστοσύνη σε αυτούς που θεσπίζουν τα όρια και άλλα πολλά)
Με τη δική μου μικρή γνώση και εμπειρία δεν μπορώ παρά να είμαι αρκετά ανήσυχος για τις
νέες υπερυψηλές συχνότητες που θα προστεθούν στην καθημερινότητα μας,
ιδιαιτερα σε οτι αφορά την υγεία των ματιών.
Ελπίζω αυτή μου η ανησυχία να αποδειχτεί λανθασμένη σε βάθος χρόνου.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jnt77 είπε

Εσείς που αντιμετωπίζετε το θέμα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας τόσο χαλαρά ,
ελπίζω αυτή η στάση σας να βασίζεται σε βαθιά γνώση και οχι σε απλή απερισκεψία ,χαζομάρα.
(Ας το πούμε και  τυφλή εμπιστοσύνη σε αυτούς που θεσπίζουν τα όρια και άλλα πολλά)
Με τη δική μου μικρή γνώση και εμπειρία δεν μπορώ παρά να είμαι αρκετά ανήσυχος για τις
νέες υπερυψηλές συχνότητες που θα προστεθούν στην καθημερινότητα μας,
ιδιαιτερα σε οτι αφορά την υγεία των ματιών.
Ελπίζω αυτή μου η ανησυχία να αποδειχτεί λανθασμένη σε βάθος χρόνου.

Οι "υπερυψηλες" ακτινοβολίες που φοβάσαι, δεν είναι αρκετά υψηλές ώστε να αλλοιώσουν τον κυτταρικό ιστό του οργανισμού σου. Δεν το λέω εγώ, το λέει η φυσική. 

Εσύ λοιπόν που δεν είσαι ούτε χαζός ούτε απερίσκεπτος, ανάγκασε τις παγκόσμιες εταιρείες να σταματήσουν τη χρήση τους αλλιώς στα κορφοβουνια δεν έχει ακτινοβολία, εκεί θα είσαι ασφαλής.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Gentoo85 είπε

Οι "υπερυψηλες" ακτινοβολίες που φοβάσαι, δεν είναι αρκετά υψηλές ώστε να αλλοιώσουν τον κυτταρικό ιστό του οργανισμού σου. Δεν το λέω εγώ, το λέει η φυσική. 

Εσύ λοιπόν που δεν είσαι ούτε χαζός ούτε απερίσκεπτος, ανάγκασε τις παγκόσμιες εταιρείες να σταματήσουν τη χρήση τους αλλιώς στα κορφοβουνια δεν έχει ακτινοβολία, εκεί θα είσαι ασφαλής.

Η απλουστευμένη φυσική την οποία επικαλείσαι κάνει ένα απλό διαχωρισμό σε ιονίζουσες και μη ακτινοβολίες. 

Στους βιολογικούς οργανισμούς όπου επιτελούνται ευαισθητες διαδικασίες ανταλλαγης φορτισμένων σωματιδίων η φυσική ειναι πολύ

δύσκολο να μελετηθεί εκτενώς.  Για τα υπόλοιπα δεν αισθάνομαι καμμία ανάγκη να σχολιάσω.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jnt77 είπε

Η απλουστευμένη φυσική την οποία επικαλείσαι κάνει ένα απλό διαχωρισμό σε ιονίζουσες και μη ακτινοβολίες. 

Στους βιολογικούς οργανισμούς όπου επιτελούνται ευαισθητες διαδικασίες ανταλλαγης φορτισμένων σωματιδίων η φυσική ειναι πολύ

δύσκολο να μελετηθεί εκτενώς.  Για τα υπόλοιπα δεν αισθάνομαι καμμία ανάγκη να σχολιάσω.

Και τι μπορείς να κάνεις; Θα σταματήσεις την ανάπτυξη του 5g;

Αυτό που δεν νιώθεις την ανάγκη να σχολιάσεις, είναι η μόνη λύση στους προβληματισμούς σου.

Γιατί ούτε εσύ, ούτε εγώ μπορούμε να σταματήσουμε αυτά που συμβαίνουν.

Κι απλά σου λέω πως υπάρχουν ένα σωρό άλλες επιβλαβές συνήθειες που έχει εισάγει ο πολιτισμός μας και που μας καταστρέφουν και δεν κάνουμε τίποτα για να το αποτρέψουμε.

Το να φοβάσαι για την ακτινοβολία του 5g και να αποδέχεσαι το νέφος, την κακή διατροφή, το κάπνισμα, μου φαίνεται στρουθοκαμηλισμός.

Δημοσ.
Στις 5/9/2019 στις 9:31 ΠΜ, pekou είπε

Καλημέρα στο forum.Αρα θεωρητικά,θα δούμε το 1ο 5G κινητό πότρε?Κάπου στις αρχές του 2020?Μέσα,δλδ κάπου στο πάσχα?Καλά,οχι πως βιάζομαι,για εμένα η ταχύτητα του 4G,είναι υπεραρκετή,τουλάχιστον για κινητό....Θα προτιμούσα αυτην την ταχύτητα(5G) να την είχα στο internet τ σπιτιού μ......Π εχω 24αρα(στα χαρτιά,γιατί στην πράξη 700kb ,σε κατηφόρα κ με ευνοικό άνεμο,έπιανα......) κ επειδή έβαλαν παντού ΚΑΦΑΟ για VDSL κ επειδή η περιοχή μ έχει πάνω απο 1.5km,αποσταση,μ κλείδωνε σε 300kb(!!!!!lol!!!!) κ έτσι έχω υβριδικό πακέτο(ρουτερ μ κάρτα sim δλδ,ωστε όταν χρειάζετε να φτάνει τουλάχιστον 4G) κ κάτι γίνετε.....Γενικά υποδομές,έχουμε μέλλον ακόμα......

Αφού υπάρχουν ήδη βρε. Αλλά και να αγοράσεις 5g κινητό, δεν υπάρχει δίκτυο στην χώρα μας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...