DrLo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, k_w_t είπε Τα Praktiker στις 7 ανοίγουν μόνο για επαγγελματιες οχι για πελατες λιανικης... Θέλει να έχεις και την αντίστοιχη κάρτα praktiker.. Λογικο μου φαινεται .. Πχ ο μπογιατζης που θελει να ψωνισει χρωματα να μην περιμενει να παει 9 το πρωι και μετα να παει στον πελατη. Βασικα πιστευω οτι παιζει και κατι αλλο απο πισω στην όλη πρακτικη για τους επαγγελματιες. Μπορει να ειναι και θεωρια συνωμοσιας αλλα πιστευω οτι θα γινονται τρελλοι ελεγχοι απο το ΣΔΟΕ εξω τα praktiker. Μιας και εχουν να κανουν με επαγγελματιες που συνηθως δεν κοβουν παραστατικα .(Μπογιατζηδες,υδραυλικους,μαραγκους κτλ) Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι μπορεί να πάει κάποιος στο Praktiker πχ και να μη πάρει απόδειξη/τιμολόγιο ? Φυσικά και παίζει κάτι άλλο. Το praktiker θα πρέπει να διαφοροποιηθεί κάπως από τον αυξημένο ανταγωνισμό του καθώς ούτε ιδιαίτερα φθηνότερο είνια ούτε καλύτερη ποιότητα έχει. ΘΑ πρέπει λοιπόν να "πουλήσει" ευκολία. Γι αυτό δεν αποκλείω να διευρινθεί, btw: Τι εννοείς "κάρτα Prakiker" για να μπεις. Το Praktiker δεν έχει περιορισμό στην είσοδο. Είμαι επαγγελματίας και "σχετικά" τακτικός πελάτης τους. Κανείς δε μου έχει προτείνει ποτέ τέτοια κάρτα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, DrLo είπε Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι μπορεί να πάει κάποιος στο Praktiker πχ και να μη πάρει απόδειξη/τιμολόγιο ? Φυσικά και παίζει κάτι άλλο. Το praktiker θα πρέπει να διαφοροποιηθεί κάπως από τον αυξημένο ανταγωνισμό του καθώς ούτε ιδιαίτερα φθηνότερο είνια ούτε καλύτερη ποιότητα έχει. ΘΑ πρέπει λοιπόν να "πουλήσει" ευκολία. Γι αυτό δεν αποκλείω να διευρινθεί, btw: Τι εννοείς "κάρτα Prakiker" για να μπεις. Το Praktiker δεν έχει περιορισμό στην είσοδο. Είμαι επαγγελματίας και "σχετικά" τακτικός πελάτης τους. Κανείς δε μου έχει προτείνει ποτέ τέτοια κάρτα. Κάρτα έχουν και την βγάζει ο καθένας, πρακτικά από ότου κατάλαβα είναι καθαρό φακέλωμα μιας και δεν είδα να προσφέρει κάτι (πχ πόντους)
DrLo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, Xacti είπε Εγώ πιστεύω ότι τα καταστήματα πρέπει να είναι ανοιχτά ανάλογα με το τι προσφέρουν και τι εμπόρευμα πουλάνε. Εγώ πιστεύω ότι τα καταστήματα θα έπρεπε να μπορούνε να ανοίγουν όποτε και για όσες ώρες θέλουν. Αν θέλουν ας ανοίγουν 1 ώρα ... 2:00-3:00 Το "να μπορούνε" συμαίνει "may" και "can", δηλαδή να τους επιτρέπεται να ναοίγουν όποτε θέλουν και να προστατύονται από κάφροπιθίκια που δε θα τους άρεσε αυτό .
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Γιατί τα Praktiker ανοίγουν 7:00 το πρωί; Η απάντηση της Praktiker Hellas Η Praktiker Hellas σε συνέχεια της Ανακοίνωσης της Εκτελεστικής Γραμματείας των «Ενωμένων Εργαζομένων», η οποία δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη 22.08.2019 και, για λόγους αποκατάστασης της αλήθειας και σωστής ενημέρωσης, διευκρινίζει τα εξής: Η πρωτοβουλία στην οποία αναφέρεται η Ανακοίνωση (άνοιγμα καταστημάτων στις 07:00 και έκπτωση 20% σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων, για το διάστημα 29/08-14/09/2019) αφορά σε συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια της Praktiker Hellas. Η ενέργεια απευθύνεται σε επαγγελματίες, με στόχο να τους διευκολύνει στο ωράριό τους, επιβραβεύοντάς τους παράλληλα με ειδικές προσφορές, και αφορά σε μεμονωμένα τμήματα των καταστημάτων και άρα μικρό μέρος της ομάδας εργαζομένων Praktiker. Όπως είναι ευρέως γνωστό, το άνοιγμα των καταστημάτων τις πρώτες πρωινές ώρες είναι μια πάγια, καθιερωμένη και απόλυτα νόμιμη πρακτική που υιοθετείται από μεγάλη μερίδα εταιρειών και καταστημάτων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των κατασκευών. Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια είναι ευθυγραμμισμένη με το νομικό πλαίσιο, τόσο από πλευράς ωραρίου καταστημάτων, όσο και εργατικής νομοθεσίας, το οποίο η Praktiker Hellas τηρεί πάντοτε απαρέγκλιτα και με απόλυτη συνέπεια, φροντίζοντας να παρέχει άριστες συνθήκες εργασίας στους 1.600 εργαζομένους της, ενώ έχει βραβευθεί επανειλημμένα για το εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον. 6 λεπτά πριν, DrLo είπε Τι εννοείς "κάρτα Prakiker" για να μπεις. την myPraktiker 3 λεπτά πριν, Inuyasha είπε είναι καθαρό φακέλωμα μιας και δεν είδα να προσφέρει κάτι (πχ πόντους) https://www.praktiker.gr/myPraktiker
DrLo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Κάρτα έχουν και την βγάζει ο καθένας, πρακτικά από ότου κατάλαβα είναι καθαρό φακέλωμα μιας και δεν είδα να προσφέρει κάτι (πχ πόντους) Μα δε μου την έχουν ζητήσει ποτέ ούτε στη είσοδο ούτε ξέρωγω για κάποια ειδική τιμή. Δηλαδή αν πάει κάποιος χωρίς κάρτα 7:30 το πρωί τι θα του πουν "δε σαν εξυπηρετώ" ή θα βάλουν "πόρτα" απ΄έξω (αφού δεν έχουν μηχάνημα όπως πχ το Mart?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, DrLo είπε Εγώ πιστεύω ότι τα καταστήματα θα έπρεπε να μπορούνε να ανοίγουν όποτε και για όσες ώρες θέλουν. Αν θέλουν ας ανοίγουν 1 ώρα ... 2:00-3:00 Το "να μπορούνε" συμαίνει "may" και "can", δηλαδή να τους επιτρέπεται να ναοίγουν όποτε θέλουν και να προστατύονται από κάφροπιθίκια που δε θα τους άρεσε αυτό . Συμφωνώ, κάθε επιχειρηματίας μπορεί να αξιολογήσει ποιες ώρες θα έχει περισσότερη δουλειά και τότε να ανοίγει το κατάστημά του. Αρκεί να τηρούνται οι κατάλληλες συνθήκες για τους εργαζόμενους. 1 λεπτό πριν, DrLo είπε Μα δε μου την έχουν ζητήσει ποτέ ούτε στη είσοδο ούτε ξέρωγω για κάποια ειδική τιμή. Δηλαδή αν πάει κάποιος χωρίς κάρτα 7:30 το πρωί τι θα του πουν "δε σαν εξυπηρετώ" ή θα βάλουν "πόρτα" απ΄έξω (αφού δεν έχουν μηχάνημα όπως πχ το Mart? Μάλλον δε θα έχεις το 20% έκπτωση στα συγκεκριμένα προϊόντα
DrLo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Xacti είπε την myPraktiker https://www.praktiker.gr/myPraktiker με μια γρήγορη ματιά διαβάζω ότι δεν απαιτείται έναρξη επαγγελματία για να πάρεις την κα΄ρτα. Απευθυνεται σε όλους. Όπως η Leroy Merlin Club (ή κάπως έτσι όπως το λένε)
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, Xacti είπε Γιατί τα Praktiker ανοίγουν 7:00 το πρωί; Η απάντηση της Praktiker Hellas Η Praktiker Hellas σε συνέχεια της Ανακοίνωσης της Εκτελεστικής Γραμματείας των «Ενωμένων Εργαζομένων», η οποία δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη 22.08.2019 και, για λόγους αποκατάστασης της αλήθειας και σωστής ενημέρωσης, διευκρινίζει τα εξής: Η πρωτοβουλία στην οποία αναφέρεται η Ανακοίνωση (άνοιγμα καταστημάτων στις 07:00 και έκπτωση 20% σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων, για το διάστημα 29/08-14/09/2019) αφορά σε συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια της Praktiker Hellas. Η ενέργεια απευθύνεται σε επαγγελματίες, με στόχο να τους διευκολύνει στο ωράριό τους, επιβραβεύοντάς τους παράλληλα με ειδικές προσφορές, και αφορά σε μεμονωμένα τμήματα των καταστημάτων και άρα μικρό μέρος της ομάδας εργαζομένων Praktiker. Όπως είναι ευρέως γνωστό, το άνοιγμα των καταστημάτων τις πρώτες πρωινές ώρες είναι μια πάγια, καθιερωμένη και απόλυτα νόμιμη πρακτική που υιοθετείται από μεγάλη μερίδα εταιρειών και καταστημάτων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των κατασκευών. Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια είναι ευθυγραμμισμένη με το νομικό πλαίσιο, τόσο από πλευράς ωραρίου καταστημάτων, όσο και εργατικής νομοθεσίας, το οποίο η Praktiker Hellas τηρεί πάντοτε απαρέγκλιτα και με απόλυτη συνέπεια, φροντίζοντας να παρέχει άριστες συνθήκες εργασίας στους 1.600 εργαζομένους της, ενώ έχει βραβευθεί επανειλημμένα για το εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον. την myPraktiker https://www.praktiker.gr/myPraktiker Μάλλον την μπέρδεψα με τίποτα άλλο η όταν την έβαλα δεν έδωσα πολύ σημασία στα χαρτιά η τι μου έλεγε η τύπισσα 8 λεπτά πριν, DrLo είπε Μα δε μου την έχουν ζητήσει ποτέ ούτε στη είσοδο ούτε ξέρωγω για κάποια ειδική τιμή. Δηλαδή αν πάει κάποιος χωρίς κάρτα 7:30 το πρωί τι θα του πουν "δε σαν εξυπηρετώ" ή θα βάλουν "πόρτα" απ΄έξω (αφού δεν έχουν μηχάνημα όπως πχ το Mart? Δεν είναι υποχρεωτική, από ότι βλέπω στη σελίδα που έβαλε ο φίλος πιο πάνω είναι απλά μια ακόμα κάρτα για να μαζεύεις πόντους σαν τα σούπερ, έχω βγάλει σαν ιδιώτης πρέπει να την έχω κοντά στα 2 χρόνια, αλλά με τόσες κάρτες που δίνει πλέον και τα ψιλικατζίδικα έχω χάσει την μπάλα
DrLo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Δεν είναι υποχρεωτική, από ότι βλέπω στη σελίδα που έβαλε ο φίλος πιο πάνω είναι απλά μια ακόμα κάρτα για να μαζεύεις πόντους σαν τα σούπερ, έχω βγάλει σαν ιδιώτης πρέπει να την έχω κοντά στα 2 χρόνια, αλλά με τόσες κάρτες που δίνει πλέον και τα ψιλικατζίδικα έχω χάσει την μπάλα Όχι δεν είπα οτι είναι υποχρεωτική. Αλλά δε μου την έχουν αναφέρει. πχ στο Leroy Merlin οταν πας στο ταμείο σου λένε "είστε μέλος" και σου λένε αν θες να γίνει. Στο praktiker φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρονται τόσο.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, DrLo είπε Όχι δεν είπα οτι είναι υποχρεωτική. Αλλά δε μου την έχουν αναφέρει. πχ στο Leroy Merlin οταν πας στο ταμείο σου λένε "είστε μέλος" και σου λένε αν θες να γίνει. Στο praktiker φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρονται τόσο. Εδώ Θεσσαλονίκη ρωτάνε αν έχεις κάρτα, ούτε λένε να σου βγαλουν ούτε τίποτα, για να βγάλεις πρέπει να μας στην υποδοχή
nick_gr2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Είναι δικαίωμα του εργάτη να κοιμάται λίγες ώρες παραπάνω Αντιλαμβάνεσαι πως αυτό που γράφεις είναι παραλογισμός; Πρέπει να αναθεωρήσεις τί σημαίνει δικαίωμα γιατί από την πολύ χρήση έχεις χάσει το νόημα της λέξης. 2
unforgiven Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, nick_gr2 είπε Αντιλαμβάνεσαι πως αυτό που γράφεις είναι παραλογισμός; Πρέπει να αναθεωρήσεις τί σημαίνει δικαίωμα γιατί από την πολύ χρήση έχεις χάσει το νόημα της λέξης. Ναι, να ξεκινάνε οι οικοδομές στις 10 και να δουλεύουν μέχρι τις 6. Γιατί όχι; Το καλοκαίρι βέβαια θα ψήνονται και τον χειμώνα δεν θα βλέπουν, αλλά λεπτομέρειες. Το δικαίωμα του εργάτη στον ύπνο, πάνω απ όλα. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Nηστικός δεν μπορείς να κοιμηθείς. 2
kallair Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 H εκπτωση που διαφημιζεται θα ειναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ στις αγορες με ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ και οχι με απλη αποδειξη. ο επαγγελματιας δεν θα παει να παρει απλη αποδειξη για πραγματα που θελει για την δουλεια του.
Curtis76 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 οπα οπα επεσε γραμμη και μαγευτηκαν αφεντικα και ελευθεροι επαγγελματιες. Πληρωστε εφορια πρωτα και μετα τα αλλα...που θελετε και να μαθει ο αλλος τι σημαινει και δικαιωμα. Αν μερικοι νομιζουν οτι επειδη εχουν μαγαζι παει να πει οτι εχουν δικαιωμα να το ανοιγουν οποτε θελουν πρεπει να αναθεωρησουν λιγο την ενοια της λεξης δικαιωμα. Το λογικο ειναι οτι αν εχεις υπαλληλο με σπαστο ωραριο τοτε πρεπει να πληρωθει και για το ενδιαμεσο διαστημα που δε δουλευει. Δεν αρεσει αλλα αυτο ειναι το λογικο. 1 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις