Kostasspil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 52 minutes ago, zx1234r said: Ο ts ρώτησε κάτι συγκεκριμένο. Και οι απαντήσεις ήταν ό,τι να ναι
gronk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, kallair είπε Οι φουρνοι κ λοιπα coffee stops λοιπον να ανοιγουν 8:00 αλλα δεν θελω να δυσανασχετησεις αν πας γρηγορη να παρεις καφε κ τυροπιτα στο δρομο σου για την δουλεια κ δεν βρεις τπτ ή τα βρεις κλειστα... Αυτό το comment είναι όλο το θέμα. 4
Menelaos83 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Ας κλειδωθει το θεμα γιατι η π@π@ρολογια μερικων δεν εχει ορια. 5
k_w_t Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Τα Praktiker στις 7 ανοίγουν μόνο για επαγγελματιες οχι για πελατες λιανικης... Θέλει να έχεις και την αντίστοιχη κάρτα praktiker.. Λογικο μου φαινεται .. Πχ ο μπογιατζης που θελει να ψωνισει χρωματα να μην περιμενει να παει 9 το πρωι και μετα να παει στον πελατη. Βασικα πιστευω οτι παιζει και κατι αλλο απο πισω στην όλη πρακτικη για τους επαγγελματιες. Μπορει να ειναι και θεωρια συνωμοσιας αλλα πιστευω οτι θα γινονται τρελλοι ελεγχοι απο το ΣΔΟΕ εξω τα praktiker. Μιας και εχουν να κανουν με επαγγελματιες που συνηθως δεν κοβουν παραστατικα .(Μπογιατζηδες,υδραυλικους,μαραγκους κτλ) 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, k_w_t είπε Τα Praktiker στις 7 ανοίγουν μόνο για επαγγελματιες οχι για πελατες λιανικης... Θέλει να έχεις και την αντίστοιχη κάρτα praktiker.. Λογικο μου φαινεται .. Πχ ο μπογιατζης που θελει να ψωνισει χρωματα να μην περιμενει να παει 9 το πρωι και μετα να παει στον πελατη. Βασικα πιστευω οτι παιζει και κατι αλλο απο πισω στην όλη πρακτικη για τους επαγγελματιες. Μπορει να ειναι και θεωρια συνωμοσιας αλλα πιστευω οτι θα γινονται τρελλοι ελεγχοι απο το ΣΔΟΕ εξω τα praktiker. Μιας και εχουν να κανουν με επαγγελματιες που συνηθως δεν κοβουν παραστατικα .(Μπογιατζηδες,υδραυλικους,μαραγκους κτλ) Τι θα τους κάνουν;Θα έχουν παραστατικά αγοράς .......οπότε;
k_w_t Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι θα τους κάνουν;Θα έχουν παραστατικά αγοράς .......οπότε; Να τους ακολουθησουν μεχρι τον πελατη που πανε ισως......? Εχεις δει ποσοι ειναι με συμβατικα αυτοκινητα αντι για επαγγελματικα φορτηγα...? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, k_w_t είπε Εχεις δει ποσοι ειναι με συμβατικα αυτοκινητα αντι για επαγγελματικα φορτηγα...? ασφαλίτες μπογιατζήδες? 😂😂 Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, k_w_t είπε Να τους ακολουθησουν μεχρι τον πελατη που πανε ισως......? Εχεις δει ποσοι ειναι με συμβατικα αυτοκινητα αντι για επαγγελματικα φορτηγα...? Από ποτέ είναι υποχρεωτικό ο μπογιατζής να έχει επαγγελματικό φορτηγό/φορτηγάκι? Αν δεν έχεις επαγγελματικό όχημα δεν μπορείς πχ να περνάς τα σέρβις στα έξοδα του μαγαζιού
DrLo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Xacti είπε Άκουσα μια διαφήμιση στο ραδιόφωνο ότι θα ανοίγει απ' τις 7 το πρωί και μέχρι τις 8.30 θα έχει εκπτώση 20% για επαγγελματίες κλπ. Υπάρχει σχετική νομοθεσία για να ανοίγει τόσο πρωί? νομίζω ισχύει/ίσχυε και στα Lidl αυτό Πολύ καλή και λογική επιλογή για ένα κατάστημα που απευθύνεται σε μεγάλο βαθμό σε επαγγελματίες και όχι σε αμπελοφιλοσοφούντες. Το αν έχει αρκετή ζήτηση/κίνηση αυτές τις ώρες μένει να φανεί. Μακάρι όλα τα καταστήματα να λειτουργούσαν με κριτήριο τις ανάγκες των πελάτών τους. Προσωπικά θα το έχω υπόψη μου και θα το τιμήσω τις ώρες αυτές. 1
haris_216 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Έχει πέσει πολύ ΙΧ σε "επαγγελματίες" τελευταία. Από καθαρισμούς κτηρίων μέχρι μπογιατζήδες, υδραυλικούς, κλπ. Πολύ "μαύρη" η κατάσταση 2
DrLo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, kon1to είπε κλασικό θέμα στην Ελλάδα... αντι να μας νοιάζει το να τηρούνται το δικαιώματα των εργαζομένων και γενικά να βρούμε τρόπους ως προς το να υπάρξει μια αλλαγή νοοτροπίας ως προς αυτά τα θέματα, μας νοιάζει ποιες μέρες και ώρες λειτουργούν τα καταστήματα... Το μόνο που θα με βόλευε περισσότερο είναι να ανοιγει και Κυριακή. Προσωπικά επειδή θεωρώ δικαίωμα του εργαζομένου μέχρι τις 6 το απόγευμα κάθε μέρα (εγώ) να ψωνίζει άνετα και όχι με τη ψυχή στο στόμα, όπου έχω την επιλογή (δυστυχώς σπανια) ψωνίζω κυριακές, ιδιαίτερα όπου απαιτείται αυτοκίνητο για μεταφορά.
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, nick_gr2 είπε Και μόνο που κάποιος ακούει διαφήμιση καταστήματος που λέει ότι ανοίγει στις 7 το πρωί και η πρώτη του σκέψη είναι αν αυτό είναι νόμιμο και τα "εργατικά δικαιώματα", "το δίκιο του εργάτη" κλπ, δείχνει σε πόσο λάθος δρόμο είμαστε και πόσο άρρωστη νοοτροπία έχει μια μερίδα του κόσμου. Μια χαρά είναι η νοοτροπία και σε μια χαρά δρόμο είμαστε. Είναι δικαίωμα του εργάτη να κοιμάται λίγες ώρες παραπάνω και οχι να ξυπνάει την νύχτα και να φτάσει στην γαλέρα 7 το πρωί και να υπηρετήσει την μισθωτή σκλαβιά και το κέρδος του αφεντικού. Κανονικά πριν τις 8 το πρωί δεν έπρεπε να ανοίγει τίποτα, κι αν ανοίξει, πρόστιμο για να τους κόψουν τον κώλο. 1 3 6
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 5 minutes ago, Βασίλης_29 said: Μια χαρά είναι η νοοτροπία και σε μια χαρά δρόμο είμαστε. Είναι δικαίωμα του εργάτη να κοιμάται λίγες ώρες παραπάνω και οχι να ξυπνάει την νύχτα και να φτάσει στην γαλέρα 7 το πρωί και να υπηρετήσει την μισθωτή σκλαβιά και το κέρδος του αφεντικού. Κανονικά πριν τις 8 το πρωί δεν έπρεπε να ανοίγει τίποτα, κι αν ανοίξει, πρόστιμο για να τους κόψουν τον κώλο. Έτσι! Και οι γιατροί να πάνε στη δουλειά μετά τις 8. Και οι φούρνοι να ξεκινάνε στις 8 και να πας να πάρεις ψωμί το απόγευμα. Και οι νυχτοφύλακες να δουλεύουν το μεσημέρι. 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ πιστεύω ότι τα καταστήματα πρέπει να είναι ανοιχτά ανάλογα με το τι προσφέρουν και τι εμπόρευμα πουλάνε. Εγώ ας πούμε αποκλείεται να πήγαινα να ψωνίσω ρούχα/παπούτσια 9 και 10 το πρωί. Αντιθέτως θα με βόλευαν πιο απογευματινές και βραδυνές ώρες. Ας πούμε να βγω για κανά καφεδάκι στο κέντρο και να πεταχτώ και για ψώνια 10 και 11 το βράδυ. Γιατί όχι? Και τα Σάββατα μπορεί να πάει και πιο μετά. Φανταστείτε την Ερμού Σάββατο βράδυ όλα ανοιχτά
Bourdoulas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Έτσι! Και οι γιατροί να πάνε στη δουλειά μετά τις 8. Και οι φούρνοι να ξεκινάνε στις 8 και να πας να πάρεις ψωμί το απόγευμα. Και οι νυχτοφύλακες να δουλεύουν το μεσημέρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις