Προς το περιεχόμενο

Praktiker απ' τις 7 το πρωί

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άκουσα μια διαφήμιση στο ραδιόφωνο ότι θα ανοίγει απ' τις 7 το πρωί και μέχρι τις 8.30 θα έχει εκπτώση 20% για επαγγελματίες κλπ. Υπάρχει σχετική νομοθεσία για να ανοίγει τόσο πρωί? νομίζω ισχύει/ίσχυε και στα Lidl αυτό

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

λογικα,οποιος θελει ελευθερη οικονομια,δεν πρεπει να δυσανασχετει.αν δυσανασχετει,ποιος ο λογος να θελει ελευθερη οικονομια?και οι ελληνες θελουν........αρα,σκυψε κι αλλο............

• Like 8
  • Confused 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πρόβλημα με το να ανοίγει ένα κατάστημα 7 το πρωί και γιατί έχει δημιουργηθεί θέμα.

Tο Mart (πρώην Makro) δουλεύει 6:00 με 21:00.

• Like 15
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Πάντως σε όποια χώρα έχω πάει τα τελευταία 10 χρόνια, δεν υπάρχει κοινό ωράριο. Άλλος ανοίγει 10 το πρωί και κλείνει 2 το μεσημέρι, κάποια παντοπωλεία ανοίγουν 6 το πρωί και κλείνουν 12 το βράδυ και άλλα μαγαζιά είναι 24ωρα. Αν δεν καταπατούνται τα δικαιώματα των εργαζομένων, δεν το βρίσκω κακό.ισα ίσα 

• Like 23
  • Thanks 4
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

υπάρχουν και κάποιοι που δουλεύουν οπότε πρέπει να κάνουν τις αγορές για την δουλειά τους πριν ξεκινήσουν, οι αργόσχολοι μπορουν να πάνε  απογεύματα αφού ξυπνήσουν

• Like 4
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.

κλασικό θέμα στην Ελλάδα... αντι να μας νοιάζει το να τηρούνται το δικαιώματα των εργαζομένων και γενικά να βρούμε τρόπους ως προς το να υπάρξει μια αλλαγή νοοτροπίας ως προς αυτά τα θέματα, μας νοιάζει ποιες μέρες και ώρες λειτουργούν τα καταστήματα...

• Like 26
Δημοσ.

Αυτά περί "δικαιωμάτων εργαζομένων" έχουν γίνει καραμέλα για να γράφονται ένα σωρό ασυναρτησίες.

Αν εγώ έχω μαγαζί θα μου πει κανείς τί ώρα θα το δουλεύω; Αν ο εργοδότης έχει κάνει νόμιμη πρόσληψη και πληρώνει όπως πρέπει να πληρώνει, ο υπάλληλος αποφασίζει αν θα επιλέξει τη συγκεκριμένη επιχείρηση για να εργαστεί ή όχι. Όλα τα άλλα είναι κουβέντα χωρίς νόημα. Το αν κάποιοι εκμεταλλεύονται εργαζομένους βάζοντάς τους να δουλεύουν παραπάνω ώρες και τους πληρώνουν λιγότερα κλπ κλπ είναι offtopic στο συγκεκριμένο topic.

• Like 20
  • Thanks 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα ένα ψαχτήρι και δυστυχώς ο νόμος το προβλέπει. Δεν είναι παράνομο. Μπορεί να ανοίξει από τις 5 το πρωί αν θέλει και να κλείνει 21:00 τις καθημερινές και 20:00 τα Σάββατα

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Το θεμα ειναι ο εργαζομενος να δουλευει 8ωρο.

Καλυτερα εργασια 5-13 και πας σπιτακι σου,παρα 9-19 και με καμια υπερωρια πληρωμενη.

• Like 13
  • Thanks 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Xacti είπε

Έκανα ένα ψαχτήρι και δυστυχώς ο νόμος το προβλέπει. Δεν είναι παράνομο. Μπορεί να ανοίξει από τις 5 το πρωί αν θέλει και να κλείνει 21:00 τις καθημερινές και 20:00 τα Σάββατα

Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ το "δυστυχώς";

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nick_gr2 είπε

Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ το "δυστυχώς";

Όχι, δυστυχώς

Δημοσ.

Μια χαρά νόμιμο είναι. Εφόσον πληρούνται τα εργασιακά, 8ώρο, κλπ, δεν τίθεται κανένα θέμα.

Υπάρχουν και άλλα με παρόμοια ωράρια, π.χ. φούρνοι, πρακτορεία διανομής τύπου, κ.α.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...