Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκλεψαν το κινητο της κοπελας μου εχτες και θελω να ρωτησω πως μπορει να το εκμεταλευτει αυτος που το πηρε.Το κινητο ηταν ανοιχτο την ωρα που εκλαπη,εχει ομως μοτίβο και απο την ωρα που διαπιστωσαμε την απωλεια του οσες φορες κι αν καλεσαμε το τηλεφωνο ειναι κλειστό. Πως μπορει να το χρησιμοποιησει λοιπον αυτος που το πηρε (και αν μπορει) ,μπορει να το πουλησει;Υπαρχει τροπος να απενεργοποιήσει το μοτιβο;

Επεξ/σία από vagelis81
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vagelis81 είπε

Εκλεψαν το κινητο της κοπελας μου εχτες και θελω να ρωτησω πως μπορει να το εκμεταλευτει αυτος που το πηρε.Το κινητο ηταν ανοιχτο την ωρα που εκλαπη,εχει ομως μοτίβο και απο την ωρα που διαπιστωσαμε την απωλεια του οσες φορες κι αν καλεσαμε το τηλεφωνο ειναι κλειστό. Πως μπορει να το χρησιμοποιησει λοιπον αυτος που το πηρε (και αν μπορει) ,μπορει να το πουλησει;Υπαρχει τροπος να απενεργοποιήσει το μοτιβο;

Εάν έχετε τη συσκευασία του τηλεφώνου με το ΙΜΕΙ το δηλώνεις στο πάροχο νομίζω ως κλοπή.

Τι μάρκα ήταν ;

Δημοσ.

To ιμει το έχουμε. Το κινητο ειναι samsung.Δεν εχουμε πιθανοτητες να το βρουμε νομιζω απλως έχουμε περιεργεια για το αν αυτος που το πηρε μπορει να το χρησιμοποιήσει με οποιαδηποτε τροπο τη στιγμη που ηταν κλειδωμένο με μοτίβο 

Δημοσ.

Σίγουρα μπορει να το πουλήσει για ανταλλακτικά , τωρα δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα νομιζω οτι με hard reset βγαίνει και το μοτιβο .

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μπορεί αλλά μόνο αν αξίζει γιατί θέλει γνώσεις και χρόνο. Θα μπορούσε εύκολα να αποκτήσει πρόσβαση στην κάρτα μνήμης σίγουρα. Ίσως και στον χώρο αποθήκευσης του κινητού. Συνδεθείτε στο account της google και κάντε το remote wipe. Αν το ανοίξει και το συνδέσει στο ίντερνετ, θα διαγραφεί.

Αλλά οι περισσότεροι δεν ασχολούνται πολύ. Το σβήνουν και πουλάνε κατευθείαν οθόνη και μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.

Πλεον οι περισσοτεροι κατασκευαστες παρεχουν λυσεις για επαναφορα/επιδιορθωση λογισμικου μεσω Η/Υ. Αν καποιος το εκλεψε γιατι ηθελε τη συσκευη μπορει σχετικα ευκολα να την χρησιμοποιήσει χωρος ομως τα δεδομενα σου. Απο την αλλη αν ηταν απλα ενα κλεφτρονι, οπως ειπαν και τα παιδια πριν απλα θα το σκοτωσει οσο πιο γρηγορα μπορει... Το προβλημα ειναι η καρτα μνημης, αν υπαρχει, που δεν επηρεαζεται απο τετοιες διαδικασιες  (επαναφορα/επιδιορθωση λογισμικου).

Δημοσ.
7 ώρες πριν, vagelis81 είπε

Καλό θα ήταν να κάνετε μια καταγγελία στην αστυνομία και με το χαρτί που θα πάρετε και το IMEI του κινητου , πατε στον παροχο σας και το κλειδωνουν να μην μποριε να πιασει σημα.

Ακόμα και αν καταφέρει να το ξεκλειδώσει να το χρησιμοποιησει σαν κινητό να κάνει κλήσεις δεν θα μπορεί.

Δημοσ.

Αν εχεις παραστατικον αγορας η συσκευασια στο ξεκλειδωνουν ευκολα. Αν δεν τα εχεις αυτα θεωρειτε κλεμμενο και δεν το ανοιγουν στα σερβις. Αν ο τεχνικος ειναι λαμογιο ευκολα το ξεκλειδωνει παρακαμπτοντας το πρωτοκολο που απαιτει αποδειξη/συσκευασια με ιμει....

• Moderators
Δημοσ.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω σπάνια πωλείτε σαν συσκευή πλέον, έχουν μάθει και τα πάνε για ανταλλακτικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...