dvlsakos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα μπορει να μου πει οποιος ξερει η που δουλευει – εχει δουλεψει σε εργοστασιο πως είναι ? μισθος οκ τα ξερουμε πανω κατω. Με τα κυλιομενα ωραρια με ενδιαφερουν να μαθω οι βαρδιες πως βγαινουν ? ανα βδομαδα ? πχ μια βδομαδα 6-2 την άλλη 2-10 και την άλλη 10-6 η κάθε μερα και από μια βαρδια ? τα βραδυνα είναι στανταρ η αμα θες τα κανεις? η είναι αναγκαστικα μεσα στο προγραμμα? Δεν ξερω καθολου .δεν εχω ξανα κανει βραδινο και δεν ξερω πως είναι πχ την επομενη εχεις ρεπο ? Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από dvlsakos
haris_216 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν υπάρχει γενικότητα και όλα παίζουν ανάλογα με το εργοστάσιο που είσαι. Ο αδερφός μου δουλεύει πολλά χρόνια σε εργοστάσιο με βάρδιες. Πρωινή (6-2), απογευματινή (2-10), νυχτερινή (10-6). Παλιά τα πράγματα ήταν πολύ τακτοποιημένα, οι βάρδιες ήταν κυλιόμενες και οι αλλαγές και "αταξίες" σπάνιες. Πλέον γίνεται ένα ψιλομπάχαλο όπου οι βάρδιες αλλάζουν ακόμα και μέρα με τη μέρα ανάλογα με τις ανάγκες της παραγωγής. Πλέον υπάρχουν οι γνωστές ελλείψεις προσωπικού οι οποίες σε συνδυασμό με τα σχετικά κολλητηλίκια και γλειψίματα που πάντα υπήρχαν οδηγούν κάποιους σε πιο άτακτα ωράρια από άλλους.
Πανος999 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Κατι τετοιο.. Γενικα ειναι αναλογως το εργοστασιο.. Οι βάρδιες ειναι αυτες που ειπες.. Δεν εχει κατι στανταρ! Στο προηγούμενο εργοστάσιο που ημουν πχ ήταν απογευμα, νυχτα, πρωι.. Εδω που ειμαι ειναι 2 πρωι 2 απογευμα..
dvlsakos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Κατι τετοιο.. Γενικα ειναι αναλογως το εργοστασιο.. Οι βάρδιες ειναι αυτες που ειπες.. Δεν εχει κατι στανταρ! Στο προηγούμενο εργοστάσιο που ημουν πχ ήταν απογευμα, νυχτα, πρωι.. Εδω που ειμαι ειναι 2 πρωι 2 απογευμα.. Το βραδινο συνηθίζετε – παλεύεται ?
james9tito Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, dvlsakos είπε Το βραδινο συνηθίζετε – παλεύεται ? Εξαρταται , την ηλικια σου, αν εχεις αλλες υποχρεωσεις κλπ. Το μονο σιγουρο ειναι οτι σου γαμαει το βιολογικο ρολοι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Αν και δεν εχω δουλεψει βαρδια επειδή είμαι σε χωρο που εχει βαρδια το καλο είναι οι προσαυξήσεις βεβαια αλλα και το ότι υπαρχουν πρωινα ελευθερα για υποχρεώσεις που εγω αναγκάζομαι να παιρνω αδεια . Λογω αντικειμενου εργασιας οι αλλαγες είναι παρα παρα πολλες και σιγουρα είναι μεγαλο πρόβλημα.Γινεται ακομαπιο δυσκολο να εργαστει καποιος ΣΚ εκτος προγράμματος. Επειδή η κορη μου δουλευε 3 χρονια μονο νυχτα σε εργασια γραφειου είναι ισως προτιμοτερο από αλλαγες βαρδιας πρωι-απογευμα -νυχτα 1
kiriakos500 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) το να δουλευεις σε εργοστασιο και νυχτα και γενικα δουλειες που σου βγαζουν το λαδι ….''είναι ότι καλυτερο σου εχει συμβει στη ζωη σου..." <από το δισκο ΕΡΧΕΤΑΙ …. o επομενος περαστικος> Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από kiriakos500
xstreamgamer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) όταν δουλεύεις σε βάρδιες ισχύει το εξής: Όταν είσαι πρωί μετά ακολουθεί βάρδια εβδομαδιαία ως ξενύχτι κι μετά πας απόγευμα.Το έχω κάνει σε 10 διαφορετικά εργοστάσια μέχρι τώρα είτε εποχικά είτε με πιο μόνιμη εργασία. Εδώ που βρίσκομαι τώρα δεν υπάρχουν ωράρια στάνταρ.Π.χ στην νυχτερινή βάρδια υπάρχουν τμήματα που δουλεύουν από τις 22:00 μέχρι και τις 06:00 αλλά το δικό μου τμήμα δουλεύει από τις 23:00 μέχρι και τις 07:00. Το ίδιο και στις υπόλοιπες βάρδιες..Το κακό είναι ότι αλλάζουμε ανά 4 ημέρες με δύο μέρες ρεπό οπότε πέφτουν μέσα σχεδόν όλα τα Σαββατοκύριακα.Από την μία είναι καλό από οικονομικής απόψεως από την άλλη έχουμε πει αντίο στην κοινωνική ζωή. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από xstreamgamer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα