radiodj105 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους και όλες. Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν πιο κατατοπιστικό τίτλο. Ίσως έχετε δει κάποιες εφαρμογές όπου "στοχεύεις" με την κάμερα του κινητού τα άστρα και σου αναφέρει ονόματα αστερισμων, πλανητών κλπ Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι ανάλογο για "βουνά" ή τοποθεσίες γενικότερα. Πχ είσαι σε ψηλά σε ένα νησί και βλέπεις 2-3 νησιά δίπλα σου. Υπάρχει τρόπος μέσω κάποια εφαρμογής να μάθεις τι βλέπεις; Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από radiodj105
babis69 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν σε βολέψει η εφαρμογή Google Lens... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.ar.lens Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από babis69 1
radiodj105 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Νομίζω όχι. Επειδή είσαι Καλλιθέα σαν περιοχή θα σου πω τι εννοώ. Είσαι στον Φλοίσβο και βλέπεις απέναντι ένα νησί. Δεν ξέρεις όμως αν είναι η Σαλαμίνα ή η Αίγινα. Από το google maps δεν μπορείς να το υπολογίσεις.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, radiodj105 είπε Νομίζω όχι. Επειδή είσαι Καλλιθέα σαν περιοχή θα σου πω τι εννοώ. Είσαι στον Φλοίσβο και βλέπεις απέναντι ένα νησί. Δεν ξέρεις όμως αν είναι η Σαλαμίνα ή η Αίγινα. Από το google maps δεν μπορείς να το υπολογίσεις. Για να δεις κατι στον χαρτη πρέπει να εχεις και την στοιχειώδη γνώση της περιοχής, σαφως και μπορεις να καταλάβεις ποιο απο τα δυο νησια βλέπεις κοιτάζοντας τον χαρτη 1
Rain Pleasure Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν μπορείς με google maps και GPS να κάνεις ένα 360 spin ώσπου να δείξει το μέρος που θες και να δεις στο χάρτη ποιο είναι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα