Brandtobrand Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Ποια είναι η καλύτερη προσφορά τώρα για ultimate ?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Αρκετά καλό φαίνεται πάντως, where's the catch? Και έχει καλά παιχνίδια. Δηλαδή αν εγώ κατεβάσω για παράδειγμα το Exodus και παίζω το ΣΚ που μπορώ κάνα 8-10 ώρες, σε 1-2 μήνες θα το έχω τερματίσει και θα έχω δώσει 8 ευρώ max. Τους συμφέρει τώρα αυτό;
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Συμφορουμιτη Γιαννη και υπολοιποι ,το πρωτο σχολιο αυτου που ανοιξε το θεμα το διαβασατε οπως και αυτα που γραφτηκαν στην πρωτη σελιδα πριν μπεις ρωτησετε τι ειναι το game pass? Στην επισημη σελιδα της Microsoft,μεχρι και στις ερωτησεις κατω κατω πηγατε να δειτε τι γραφει για αυτο? https://www.xbox.com/el-GR/xbox-game-pass/pc-games
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Ναι βρε. Απλά είχα απορία γιατί κάποια παιχνίδια έλεγε ότι είναι διαθέσιμα με το Ultimate, ενώ εν τέλη μπορώ να τα βάλω και με το PC..
ELMastas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Επειδή τελειώνει σε κάνα 2 μέρες το Ultimate που έχω για το PC τι να κάνω ? συνήθως είχα gamepass αφού δεν χρειαζόταν Live για το PC και το είχα αναβαθμίσει για κάνα 6μηνο σε Ulti και έκανα και 1 ανανέωση Παίζει καμμία καλή προσφορά απο "αξιόπιστο" Site για Game pass η Ultimate ? λέτε να πάρω Pass η gold και να το μετατρέψω μετά ?
Fulgore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Το Ultimate αφορα κυριως την εκδοση του Xbox One,γιαυτο και αναφερει το Xbox Live Gold. Τωρα για προσφορες απο κλειδαδικα,κοιτατε απο Allkeyshop τι θα σας εμφανισει και απο ποιους.
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 20 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Απλά κάποια games τα δίνει μόνο με το ultimate.. λάθος κάνεις! καμία σχέση! Μην γράφετε ότι να ναι και μπερδεύετε τον κόσμο που το διαβάζει.. Υπάρχουν FAGs! το ultimate είναι ένα πακέτο, μια συνδρομή, για xbox&pc. ώστε να μην "πληρώνεις διπλή" συνδρομή. γράφει ακριβώς τι δίνει https://www.xbox.com/el-GR/xbox-game-pass#join βασικά βλέπω ότι απαντήθηκε. οπότε μείνετε με αυτό: στο pc θέλετε ΜΟΝΟ το pc gamepass, εφόσον δεν έχετε κονσόλα xbox-που και να έχετε μπορεί να μην σας ενδιαφέρει να παίξετε παιχνίδια εκεί. *στο xbox είναι λογικό να έχει παραπάνω τίτλους, μη ξεχνάτε παίζει και τους τίτλους του x360!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 35 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε λάθος κάνεις! καμία σχέση! Μην γράφετε ότι να ναι και μπερδεύετε τον κόσμο που το διαβάζει.. Υπάρχουν FAGs! το ultimate είναι ένα πακέτο, μια συνδρομή, για xbox&pc. ώστε να μην "πληρώνεις διπλή" συνδρομή. γράφει ακριβώς τι δίνει https://www.xbox.com/el-GR/xbox-game-pass#join βασικά βλέπω ότι απαντήθηκε. οπότε μείνετε με αυτό: στο pc θέλετε ΜΟΝΟ το pc gamepass, εφόσον δεν έχετε κονσόλα xbox-που και να έχετε μπορεί να μην σας ενδιαφέρει να παίξετε παιχνίδια εκεί. *στο xbox είναι λογικό να έχει παραπάνω τίτλους, μη ξεχνάτε παίζει και τους τίτλους του x360! Κάτσε βρε ήρεμα Πριν κάνω την συνδρομή είδα το Forza Horizon 4 και έλεγε Available with Ultimate ενώ το Exodus έλεγε with PC, γι' αυτό είπα μήπως κάποια είναι μόνο με το Ultimate..
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Κάτσε βρε ήρεμα Πριν κάνω την συνδρομή είδα το Forza Horizon 4 και έλεγε Available with Ultimate ενώ το Exodus έλεγε with PC, γι' αυτό είπα μήπως κάποια είναι μόνο με το Ultimate.. άντε εντάξει, κάθομαι ήρεμα! 😋
kostasgpa Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 19 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Αρκετά καλό φαίνεται πάντως, where's the catch? Και έχει καλά παιχνίδια. Δηλαδή αν εγώ κατεβάσω για παράδειγμα το Exodus και παίζω το ΣΚ που μπορώ κάνα 8-10 ώρες, σε 1-2 μήνες θα το έχω τερματίσει και θα έχω δώσει 8 ευρώ max. Τους συμφέρει τώρα αυτό; Φυσικά. Εκεί που θα το παίζανε x gamers, τώρα το παίζουν x*100. Κερδισμένη και η MS και ο developer/publisher.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα! Ρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα το game pass. Κατεβάζει με 1ΜΒ/s. Μήπως υπάρχει πουθενά καμία ενεργοποιημένη ρύθμιση που κάνει limit στο download; Τσέκαρα και με download σε torrent και στο firefox και η σύνδεση μου δεν έχει πρόβλημα..
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Καλημέρα! Ρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα το game pass. Κατεβάζει με 1ΜΒ/s. Μήπως υπάρχει πουθενά καμία ενεργοποιημένη ρύθμιση που κάνει limit στο download; Τσέκαρα και με download σε torrent και στο firefox και η σύνδεση μου δεν έχει πρόβλημα.. και το app του gamepass και το ms store δεν δίνουν καλό bandwidth..υπομονή. (Κάνε ότι διαδικασία ξέρεις με ports και dmz όμως.)
akis1821 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Καλημέρα! Ρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα το game pass. Κατεβάζει με 1ΜΒ/s. Μήπως υπάρχει πουθενά καμία ενεργοποιημένη ρύθμιση που κάνει limit στο download; Τσέκαρα και με download σε torrent και στο firefox και η σύνδεση μου δεν έχει πρόβλημα.. Εμενα αυτο λειτουργησε και βελτιωσε πολυ τη ταχυτητα αλλα κανε και ενα restart στο pc αφου το κανεις
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) όχι ρε, τρελός είσαι; Γιατί να το κάνεις αυτό; Ούτε καν. Θα κάνεις peer ότι pc έχει στο δίκτυο για ποιο λόγο; Συν ότι θα βάλεις το pc σου να κάνει upload χωρίς λόγο συνεχώς (άσε που είναι για δίκτυο και διαδίκτυο με διάφορους υπολογιστές συν ότι το upload που έχετε Ελλάδα, είναι ψίχουλα..) και άντε ρύθμισε πόση γραμμή να δίνεις και να παίρνεις.. Δεν ανοίγεις μια torrentιερα καλύτερα να τρέχει ? Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από xtrmsnpr
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Γίνεται να διαλέξω συγκεκριμένο φάκελο που γίνονται install τα παιχνίδια. Βλέπω ότι μπορείς να διαλέξεις σε ποιο δίσκο θέλεις αλλά συγκεκριμένο φάκελο; Στο steam και στο epic γίνεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα