Προς το περιεχόμενο

PC Game Pass

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

Θελω να δοκιμασω την τριμηνη δωρεαν συνδρομη που βγηκε τωρα στο πισι και μου εχει επιλογη να βαλω τραπεζα η πειπαλ. Στην πειπαλ δν εχω χρηματα μολις τελειωσει το οριο δν θα τραβηξει σωστα σε περιπτωση που ξεχαστω

Δεν υπάρχει λόγος να το αφήσεις και να ξεχαστείς, κάνε κατευθείαν ακύρωση περιοδικής χρέωσης και θα κρατήσεις κανονικά το δωρεάν.

Αν δεν έχει δεν θα τραβήξει, αλλά εγώ που είχα ξεχαστεί και δεν είχα μέσα, προσπαθούσε κάθε λίγες μέρες να κάνει ανανέωση και μου είχε "δεσμεύσει" την κίνηση. Μόλις έβαλα χρήματα όχι μόνο τα πήραν, αλλά είχα μείνει και χωρίς συνδρομή γιατί είχε περάσει ο μήνας. Έκανα dispute στο paypal και πήρα τα τέτοια μου γιατί μου ζητούσαν απόδειξη, ενώ δεν μου είχε στείλει η MS.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, p4n0s86 είπε

Δεν υπάρχει λόγος να το αφήσεις και να ξεχαστείς, κάνε κατευθείαν ακύρωση περιοδικής χρέωσης και θα κρατήσεις κανονικά το δωρεάν.

Aρα με το που συνδεσω το ακκαουντ με την πειπαλ θα βγαλει επιλογη για διακοπη περιοδικης χρεωσης? 

1 ώρα πριν, p4n0s86 είπε

Αν δεν έχει δεν θα τραβήξει, αλλά εγώ που είχα ξεχαστεί και δεν είχα μέσα, προσπαθούσε κάθε λίγες μέρες να κάνει ανανέωση και μου είχε "δεσμεύσει" την κίνηση. Μόλις έβαλα χρήματα όχι μόνο τα πήραν, αλλά είχα μείνει και χωρίς συνδρομή γιατί είχε περάσει ο μήνας. Έκανα dispute στο paypal και πήρα τα τέτοια μου γιατί μου ζητούσαν απόδειξη, ενώ δεν μου είχε στείλει η MS.

Να αυτα δν μπορω αλλα ενταξει το διακοπτω με την μια τωρα δν υπαρχει θεμα να το βαλω αν ειναι

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε

Aρα με το που συνδεσω το ακκαουντ με την πειπαλ θα βγαλει επιλογη για διακοπη περιοδικης χρεωσης? 

Ναι αν δεν το βρίσκεις, γράψε εδώ να σου πούμε.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pcmasteralex είπε

Παίδες καλημέρα! Αν συνδέσω το dualsense με το pc, μπορώ να παίξω τα παιχνίδια του game pass?

Οχι! Εκρηγνυται το χειριστηριο..😛

Αν και δεν το εχω δοκιμασει, απο τη στιγμη που παιρνει drivers το χειριστηριο δεν βλεπω γιατι οχι..

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, kostiger είπε

Οχι! Εκρηγνυται το χειριστηριο..😛

Αν και δεν το εχω δοκιμασει, απο τη στιγμη που παιρνει drivers το χειριστηριο δεν βλεπω γιατι οχι..

Το είχα δοκιμάσει πριν κανα 6μηνο στο forza με game pass, και δεν το αναγνώριζε. Ρωτάω αν άλλαξε κάτι. Επίσης πρέπει να κατεβασω απο καπου drivers; Δεν το έκανε αυτόματα με το που συνέδεσα; Στο steam παίζω κανονικά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pcmasteralex είπε

Το είχα δοκιμάσει πριν κανα 6μηνο στο forza με game pass, και δεν το αναγνώριζε. Ρωτάω αν άλλαξε κάτι. Επίσης πρέπει να κατεβασω απο καπου drivers; Δεν το έκανε αυτόματα με το που συνέδεσα; Στο steam παίζω κανονικά.

Συνδεοντας usb-c γινεται αυτοματα. Χθες το βραδυ επαιξα fifa μεσω origin χωρις κανενα προβλημα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Assassin's Creed Origins: Σύντομα διαθέσιμο στο Game Pass μαζί με κι άλλα παιχνίδια της Ubisoft

Xbox-Game-Pass-One-of-the-best-Assassins

Διαθέσιμο και το Rainbow Six Extraction 

https://www.ubisoft.com/en-au/help/rainbow-six-extraction/purchases-and-rewards/article/rainbow-six-extraction-on-pc-game-pass/000100650

Κρίμα το 6ευρο που είχα δώσει στη brasil. Ακόμα δεν το έχω ακουμπήσει...  😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/4/2022 στις 10:07 ΠΜ, pcmasteralex είπε

Παίδες καλημέρα! Αν συνδέσω το dualsense με το pc, μπορώ να παίξω τα παιχνίδια του game pass?

Κάποια παιχνίδια δουλεύουν plug and play. Τα περισσότερα όμως όχι. Για αυτά που δεν δουλεύουν χρησιμοποιείς το DS4Windows και είσαι κομπλέ.

Και αν έχεις και bluetooth, μπορείς να παίξεις και ασύρματα.

Επεξ/σία από nikolas.stamb
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά παίζει καμία αλλαγή με το game pass σε pc γιατί έχω βάλει 5 μήνες με 3€ 😂

Είχα την προσφορά του τριμήνου με ένα ευρώ και μόλις έληξε με άφησε να βάλω ξανά με ένα ευρώ αλλά για ένα μηνα. Μόλις έληξε και αυτός ο μήνας μου δείχνει ότι μπορώ να βάλω ξανά ένα μήνα με ένα ευρώ τι φάση; 

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...