Προς το περιεχόμενο

PC Game Pass

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Έβαλα τα 11αρια, καθαρή εγκατάσταση. Όμως δε με αφήνει να κατεβάσω κανένα παιχνίδι από το xbox app.

Ενώ έχω βάλει σε ποιον δίσκο θέλω να κατεβάζει παιχνίδια ή να με ρωτάει από τα settings του xbox, αυτό απλώς εμφανίζει ένα παράθυρο με το πόσο χώρο θέλει χωρίς κάποιο option με τον δίσκο, από τα settings του xbox app.
Στο link πάνω έκανα ότι μου γραψε αυτός ο τυπάς αλλά δεν έγινε τίποτα. Καμία άλλη ιδέα;

drive.jpg.9ed775423755576e0dd839d3741170d8.jpg

και όποιον και να διαλέξω από τα settings πάλι τίποτα δε γίνεται.

addd.jpg.3f5f851413a7a45e08a4c9d8407ce5cb.jpg

Είμαι ο διαχειριστής του συστήματός, έχω δώσει δικαιώματα στον χρήστη (ή έτσι νομίζω) , τί άλλο μένει να κάνω;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Παίδες, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Έβαλα τα 11αρια, καθαρή εγκατάσταση. Όμως δε με αφήνει να κατεβάσω κανένα παιχνίδι από το xbox app.

Ενώ έχω βάλει σε ποιον δίσκο θέλω να κατεβάζει παιχνίδια ή να με ρωτάει από τα settings του xbox, αυτό απλώς εμφανίζει ένα παράθυρο με το πόσο χώρο θέλει χωρίς κάποιο option με τον δίσκο, από τα settings του xbox app.
Στο link πάνω έκανα ότι μου γραψε αυτός ο τυπάς αλλά δεν έγινε τίποτα. Καμία άλλη ιδέα;

drive.jpg.9ed775423755576e0dd839d3741170d8.jpg

και όποιον και να διαλέξω από τα settings πάλι τίποτα δε γίνεται.

addd.jpg.3f5f851413a7a45e08a4c9d8407ce5cb.jpg

Είμαι ο διαχειριστής του συστήματός, έχω δώσει δικαιώματα στον χρήστη (ή έτσι νομίζω) , τί άλλο μένει να κάνω;

το ίδιο έπαθα εχθές όταν πήγα να βαλω στο pc ένα παιχνίδι ενώ μεχρι τώρα δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Ακόλουθα αυτά που λέει ο τύπος στο βίντεο εμένα έτσι έστρωσε. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Saloufas είπε

το ίδιο έπαθα εχθές όταν πήγα να βαλω στο pc ένα παιχνίδι ενώ μεχρι τώρα δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Ακόλουθα αυτά που λέει ο τύπος στο βίντεο εμένα έτσι έστρωσε. 

Τίποτα από αυτά δεν το έφτιαξε.
Έκανα και τα βήματα που έδωσε ένας άλλο χρήστης εδώ.

Λύση δε βρήκα, χρόνο για τέτοια δεν έχω. ΚρίμαΣ!

6 ώρες πριν, Liakos10 είπε

Καθαρή εγκατάσταση τα windows10 🤪

μη το γελάς καθόλου. Τώρα κατεβάζω το iso τους, όλο το ΣΚ στο ρεπό μου αντί να χαλαρώσω με το pc κάνω troubleshooting.
Mου κρασάρει και το agisoft-metashape όλη την ώρα και δε μπορώ να δουλέψω.
Σε κανα χρόνο ή 2αρι χρόνια ξέρω γω τα λέμε windows 11.

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

μη το γελάς καθόλου. Τώρα κατεβάζω το iso τους, όλο το ΣΚ στο ρεπό μου αντί να χαλαρώσω με το pc κάνω troubleshooting.

Έκανες και τα βηματα με τις εντολές απο powershell και δεν έστρωσε? εμένα εκεί έστρωσε. Το θέμα μάλλον το έχει η εφαρμογή game services σε συνδιασμό με το application. Είναι πολύ παράξενο γιατί και εμένα τώρα εμφανίστηκε στα ξαφνικά, έχω τα windows 11 από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας και δεν ειχα τέτοιο θεμα μέχρι εχθές, άρα κάποιο update τα έκανε μαντάρα είτε των windows είτε του xbox application. Αν έχεις 2ο δίσκο που μπορείς να τον κάνεις format δοκίμασε και αυτό, είδα κάποιους να λένε ότι έφτιαξε μετά απο φορματ στον δίσκο. 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Έκανες και τα βηματα με τις εντολές απο powershell και δεν έστρωσε? εμένα εκεί έστρωσε. Το θέμα μάλλον το έχει η εφαρμογή game services σε συνδιασμό με το application. Είναι πολύ παράξενο γιατί και εμένα τώρα εμφανίστηκε στα ξαφνικά, έχω τα windows 11 από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας και δεν ειχα τέτοιο θεμα μέχρι εχθές, άρα κάποιο update τα έκανε μαντάρα είτε των windows είτε του xbox application. Αν έχεις 2ο δίσκο που μπορείς να τον κάνεις format δοκίμασε και αυτό, είδα κάποιους να λένε ότι έφτιαξε μετά απο φορματ στον δίσκο. 

Ναι, όπως ακριβώς τα έλεγε ο τυπάς στο βίδεο, δεν έβρισκαν κάτι να σβήσουν μιας και δεν υπήρχε το path, να δες.

No description available.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου, αλλά δε χρειάζεται να μπλέκουμε με beta testing λογισμικά.
Γιατί δε μπορώ να λύσω καν γιατί crashαρουν και τα 3 GIS προγράμματα, μιας και στο event log δε λέει και πολλά, απλώς ότι τερματίστηκαν απότομα τα προγράμματα. Τώρα με φρέσκια εγκατάσταση να μπλέκω με την registry, μπα άστο, πάμε στα σίγουρα που λειτουργούσαν πριν και στο μέλλον βλέπουμε.
Όταν είναι έτοιμα και δεχτούν κάποιο major update, έτσι και αλλιώς δε χάνουμε κάτι τρελό για την ώρα.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Ναι, όπως ακριβώς τα έλεγε ο τυπάς στο βίδεο, δεν έβρισκαν κάτι να σβήσουν μιας και δεν υπήρχε το path, να δες.

No description available.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου, αλλά δε χρειάζεται να μπλέκουμε με beta testing λογισμικά.
Γιατί δε μπορώ να λύσω καν γιατί crashαρουν και τα 3 GIS προγράμματα, μιας και στο event log δε λέει και πολλά, απλώς ότι τερματίστηκαν απότομα τα προγράμματα. Τώρα με φρέσκια εγκατάσταση να μπλέκω με την registry, μπα άστο, πάμε στα σίγουρα που λειτουργούσαν πριν και στο μέλλον βλέπουμε.
Όταν είναι έτοιμα και δεχτούν κάποιο major update, έτσι και αλλιώς δε χάνουμε κάτι τρελό για την ώρα.

Ναι δεν βρίσκει τα path's προφανώς γιατί με την πρώτη εντολή βγάζεις τελείως το gameservices, το ίδιο εκανε και σε μένα και εκανα εγκατάσταση το gameservices εκ νέου και έδωσα μετά τις εντολές για να σβηστουν τα registry keys από τα paths και δούλεψε έτσι.

Screenshot_2022-04-18-16-28-10-74_7194b3f5412bb444ad6d49859dec017f.jpg.ef597d7f770a4c45e9c8aefd56e6fb13.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Άσχετο αλλά είναι ο λόγος που δεν έβαλα ακόμα 11. Δεν έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο για να κάνω troubleshooting ενώ μπορώ να το αποφύγω.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, virginkiller είπε

Άσχετο αλλά είναι ο λόγος που δεν έβαλα ακόμα 11. Δεν έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο για να κάνω troubleshooting ενώ μπορώ να το αποφύγω.

Ξεκάθαρα!

Για την ιστορία, πέρασα τα win10 pro και όλα οκ!

image.png.6db005e4b7263a5585ecb4dbd4b8f349.png

Δημοσ.

Θελω να δοκιμασω την τριμηνη δωρεαν συνδρομη που βγηκε τωρα στο πισι και μου εχει επιλογη να βαλω τραπεζα η πειπαλ. Στην πειπαλ δν εχω χρηματα μολις τελειωσει το οριο δν θα τραβηξει σωστα σε περιπτωση που ξεχαστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...