Προς το περιεχόμενο

PC Game Pass

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω πως πλέον μπορείς να επιλέξεις install folder (παλαιότερα μπορούσες να επιλέξεις μόνο drive) και να δεις τα περιεχόμενα του folder του κάθε παιχνιδιού.

Επιτέλους, έγιναν τα αυτονόητα!

@ChrisN.S.Παρακάτω αναφέρει πως υπάρχουν κάποια προβλήματα αν το τρέχεις πάνω από 30fps:

https://www.pcgamingwiki.com/wiki/Lightning_Returns:_Final_Fantasy_XIII

• Like 2
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Despotas είπε

@ChrisN.S.Παρακάτω αναφέρει πως υπάρχουν κάποια προβλήματα αν το τρέχεις πάνω από 30fps:

https://www.pcgamingwiki.com/wiki/Lightning_Returns:_Final_Fantasy_XIII

Το έχει εγκαταστήσει κανείς μέσω gamepass; δεν μπορώ να βρω καμία ρύθμιση για το framerate.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Start your 3-month trial of PC Game Pass today

Spoiler

Thank you for playing and supporting the success of our most recent PC games from Xbox Game Studios! If you have played Halo Infinite, Forza Horizon 5, or Age of Empires IV on the PC from launch until February 28 2022, we are giving you a 3-month trial of PC Game Pass (new members only) to show our appreciation

.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

Start your 3-month trial of PC Game Pass today

Απόκρυψη περιεχομένων

Thank you for playing and supporting the success of our most recent PC games from Xbox Game Studios! If you have played Halo Infinite, Forza Horizon 5, or Age of Empires IV on the PC from launch until February 28 2022, we are giving you a 3-month trial of PC Game Pass (new members only) to show our appreciation

.

Μόνο για νέους λογαριασμούς. Τι σόι ευχαριστία είναι αυτή, ότι να 'ναι η MS. Δηλαδή που θα τα έχουν δοκιμάσει οι περισσότεροι αυτά τα παιχνίδια, αν όχι στο gamepass?? Εκτός αν μας λέει επίσημα "κάντε αβέρτα νέους λογαριασμούς".

Δημοσ.

Πάτησα έτσι για δοκιμή και μου λέει ότι στο account μου δεν ισχύει το promo αλλά με αφήνει ultimate με 1€ για 1 μήνα. όποιος ενδιαφέρεται ορμάτε.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Μόνο για νέους λογαριασμούς. Τι σόι ευχαριστία είναι αυτή, ότι να 'ναι η MS. Δηλαδή που θα τα έχουν δοκιμάσει οι περισσότεροι αυτά τα παιχνίδια, αν όχι στο gamepass?? Εκτός αν μας λέει επίσημα "κάντε αβέρτα νέους λογαριασμούς".

Μπορείς απλά να κάνεις νέο λογαριασμό. Τσάμπα είναι

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mike299 είπε

Μπορείς απλά να κάνεις νέο λογαριασμό. Τσάμπα είναι

Χαίρω πολύ, άλλο πράγμα είπα. Υποτίθεται είναι ευχαριστία προς αυτούς που δοκίμασαν τα 3 συγκεκριμένα παιχνίδια της. Αφού στο gamepass τα δοκίμασαν όλοι, που κολλάει ο νέος λογαριασμός; Καινούριο κάνω κι από μόνος μου, δεν περίμενα την MS.

Δημοσ.
10 hours ago, p4n0s86 said:

Χαίρω πολύ, άλλο πράγμα είπα. Υποτίθεται είναι ευχαριστία προς αυτούς που δοκίμασαν τα 3 συγκεκριμένα παιχνίδια της. Αφού στο gamepass τα δοκίμασαν όλοι, που κολλάει ο νέος λογαριασμός; Καινούριο κάνω κι από μόνος μου, δεν περίμενα την MS.

Το να δίνουν 3 μήνες σε αυτούς που αγόρασαν και έτσι έπαιξαν τα παιχνίδια δεν παίζει? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, NickTG είπε

Το να δίνουν 3 μήνες σε αυτούς που αγόρασαν και έτσι έπαιξαν τα παιχνίδια δεν παίζει? 

Παίζει. Θες να μου πεις πόσο % πιστεύεις ότι είναι αυτοί που τα αγόρασαν σε σχέση με αυτούς που τα δοκίμασαν στο gamepass?

Και μετά να μου πεις πόσοι από αυτούς, που είναι οι μοναδικοί που μπορούν να κάνουν το trial στο gamepass με το ήδη υπάρχον email τους, δεν έχουν δοκιμάσει την υπηρεσία έστω και 1 φορά, άρα εξαιρούνται και αυτοί.

Γιατί εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει ούτε ένας.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...