nikolas.stamb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μόνο το μάνατζερ που θα παίζω 3 χρόνια, μου έχει κάνει την απόσβεση.
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, gavros10 είπε Ήθελα να αγοράσω κάποια παιχνίδια σε έκπτωση από Steam και γύρω γύρω και μου έβγαιναν περίπου 30 ευρώ... Εν τέλη όλα ήταν στο game pass και πήρα συνδρομή για 2 χρόνια με αυτόν τον τρόπο με 65 ευρώ... Συν πόσα αλλά ακόμα θα μπορώ πια να παίζω. Οριακά αν δεν έχεις καλό pc αξίζει να βρεις xbox κιολας... Πολύ καλή φαση Δεν έχουμε λόγο να αγοράζουμε πια παιχνίδια που είναι στο steam εκτός και αν τα θέλουμε γενικά επιτέλους, ξύπνησες από τον λήθαργο!
bad_freddy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, gavros10 είπε Ήθελα να αγοράσω κάποια παιχνίδια σε έκπτωση από Steam και γύρω γύρω και μου έβγαιναν περίπου 30 ευρώ... Εν τέλη όλα ήταν στο game pass και πήρα συνδρομή για 2 χρόνια με αυτόν τον τρόπο με 65 ευρώ... Συν πόσα αλλά ακόμα θα μπορώ πια να παίζω. Οριακά αν δεν έχεις καλό pc αξίζει να βρεις xbox κιολας... Πολύ καλή φαση Δεν έχουμε λόγο να αγοράζουμε πια παιχνίδια που είναι στο steam εκτός και αν τα θέλουμε γενικά Συμφωνώ, το μόνο κακό είναι η ανακοίνωση των παιχνιδιών που αφαιρούνται απο την υπηρεσία που γίνεται μόλις 15 μέρες πρίν... Βγήκε προχτές οτι φεύγει το Control 15/02, που δεν είχα προλάβει να παίξω και το ξεκίνησα χτές και ενω φαίνεται ενδιαφέρον παιχνίδι το παω υποσυνείδητα ψιλοτρέχοντας και αγχωμένα μήπως και δεν με φτάσουν οι μέρες.
gavros10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, bad_freddy είπε Συμφωνώ, το μόνο κακό είναι η ανακοίνωση των παιχνιδιών που αφαιρούνται απο την υπηρεσία που γίνεται μόλις 15 μέρες πρίν... Βγήκε προχτές οτι φεύγει το Control 15/02, που δεν είχα προλάβει να παίξω και το ξεκίνησα χτές και ενω φαίνεται ενδιαφέρον παιχνίδι το παω υποσυνείδητα ψιλοτρέχοντας και αγχωμένα μήπως και δεν με φτάσουν οι μέρες. Αν το κατεβάσουμε πριν το βγάλουν, θα μπορούμε να παίζουμε;
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, gavros10 είπε Αν το κατεβάσουμε πριν το βγάλουν, θα μπορούμε να παίζουμε; Όχι 1
zaratustra Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Το control το είχε και το epic stores δωρεάν. Twice. Η τελευταία στις 26 Δεκεμβρίου
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Xbox App on PC Update Αναφορά σε κείμενο First up, a big thank you to all the Xbox Insiders who helped us in the recent round of testing the Xbox app. Because of the great feedback we received, we’re happy to share that the newest Installation and Game Management features are available for the Xbox app on PC! This is what it means for you: You now have the option to choose what folder your games get installed to Access to files for select games you’ve installed, as well as options to repair and move your games Ability to mod more games You won’t have to re-install your existing games, just right click on them in the left-hand side of your app and click on “manage,” then “enable.” You can also move and repair your games from here. To install the latest Xbox app updates and get access today, open the Microsoft Store app on Windows, then navigate to your Library and select ‘Update’ next to the Xbox app. 5
mike299 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Xbox App on PC Update Όταν λέει"ability to mod more games", σημαίνει ότι μπορώ να βάλω οποιοδήποτε mod (από nexus πχ) όπως εάν είχα το παιχνίδι στο steam/gog ή ακόμα όχι?
p4n0s86 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Παρόλο πάντως που σε αφήνει να διαλέξεις φάκελο, αν είναι σε άλλο δίσκο και όχι στο C, συνεχίζει να δημιουργεί φακέλους συστήματος στο root του. Και το χειρότερο είναι ότι δεν έχεις και δικαιώματα πάνω τους. Τραγικό.
outlaw star Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Στις 1/3/2022 στις 4:30 ΜΜ, Fulgore είπε ωωω θα μπει το Guardians of the Galaxy? Έχω ακούσει τα καλύτερα!
enable_your_mind Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, outlaw star είπε ωωω θα μπει το Guardians of the Galaxy? Έχω ακούσει τα καλύτερα! Το αγαπημενο μου παιχνιδι για περσι.. χαρακτηρες διαλογοι απο τα καλυτερα που εχω δει ποτε σε παιχνιδι και η αλληλοεπιδραση μεταξυ τους...αξιζει με τα χιλια 2
ChrisN.S. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 18 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Xbox App on PC Update Επιτέλους
ChrisN.S. Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Ρε παιδιά έβαλα το Final Fantasy Lightning returns και δεν μπορώ να βρω πουθενά video settings, τρέχει στα 30fps ενώ σε βιντεάκια που είδα στο youtube τρέχει στα 60. Είναι άλλη έκδοση αυτή από του steam;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα